Löst Samsung Galaxy S7 Edge Lagging

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S7Edge att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell som släpptes 2016 är fortfarande en populär enhet idag. Dess kraftfulla hårdvaruarkitektur i kombination med programvaruuppdateringarna som den fortsätter att få tillåter den att köra även de mest krävande apparna smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S7 Edge som släpar problemet och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge Is Lagging

Problem: Jag har en 2 år gammal Galaxy S7-kant och som alla mina tidigare Android-telefoner har det mer och mer fördröjning när tiden går. Men inte hela tiden. Ibland fördröjer det så länge att det stängs av skärmen, och det tar en stund att svara på samtal osv. Aldrig startar spontant om igen och kraschar sällan. Det är bara långsamt på grund av fördröjning, speciellt med Google maps, och laggy typ är vanligt. Jag har rensat app-cachen med minimal effekt, men har precis fått reda på systemcachen. Jag kommer att försöka det. All hjälp skulle uppskattas. Eftersom samma sak gas plågade alla mina tidigare Android-telefoner, antar jag att det är ett systemproblem? Tack!

Lösning: När du installerar fler appar på din telefon kommer detta att utnyttja en betydande mängd lagringsutrymme och vanligtvis använda telefonens RAM-minne. Om du har många appar som körs i bakgrunden kommer processorn att anstränga sig mer och se till att dessa appar fungerar bra vilket vanligtvis kommer att leda till förseningsproblemet. Det finns också möjligheten att ett felaktigt microSD-kort kan orsaka detta problem eftersom det kommer att vara svårt för telefonen att läsa de data som finns lagrade på kortet vilket resulterar i fördröjningsproblemet. För att åtgärda problemet bör du följa felsökningsstegen som listas nedan. Efter att ha utfört ett steg bör du omedelbart kontrollera om problemet fortfarande uppstår och om det fortsätter till nästa steg.

  • Ta bort microSD-kortet på telefonen om du har ett installerat.
  • Kontrollera om en app orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. Om fördröjningsproblemet inte uppstår i det här läget kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S7 Edge-programvaruuppdatering misslyckades

Problem: Hej. Idag kom en uppdatering ut på min skärm så jag klickade på den utan tanke. Jag hade cirka 80% batteri men anslöt det när uppdateringen började ladda ner. Efter avslutad nedladdning startade telefonen igen och började installera uppdateringen. Men det fortsätter att starta om när det når 29%. Jag tog ut MicroSD, ingenting hände. Jag försökte hålla ner Volym ned + strömbrytare, sedan fortsätter den att starta om på Samsung-logotypskärmen, efter att jag släppt dem försöker telefonen igen installera uppdateringen. Försökte också Volym upp + strömbrytare + hem, ingen tur heller. Först när ett meddelande dök upp som sa något som "installationen misslyckades, starta om 0" tror jag. Kan inte göra någonting, den blå skärmen med installationen visas om och om igen.

Lösning: Det är möjligt att uppdateringsinstallationen avbröts. Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan utföra en fabriksåterställning. Observera att den här återställningen raderar dina telefondata.

S7 Edge med knäckt skärm fungerar inte

Problem: Hej .. Jag tappade min S7-kant och har sprickor på skärmen..skärmen blir grön och flimrande..Jag försökte sätta den i säkert läge då när den öppnade skärmen visar tiden och andra meddelanden men jag kan inte öppna skärmen .. det röda LED-lampan blinkar .. snälla hjälp ..

Lösning: Det ser ut som att skärmen redan har skadats av sprickan vilket innebär att du måste byta ut detta vid ett servicecenter. Du kan dock försöka kontrollera om detta orsakas av en mjukvaruproblem genom att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om detta inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter.

S7 Edge håller på att starta om efter programuppdatering

Problem: Hej, jag har nyligen gjort en mjukvaruuppdatering på mina samarbetspartners Samsung s7 Edge, som nu fortsätter att starta om det kommer inte att starta om det inte är anslutet till en laddare. Jag är inte säker på hur jag fixar detta eftersom min dator inte känner igen enheten. det fortsätter att dyka upp eftersom enheten inte fungerar, windows kan inte känna igen den här enheten .. snälla hjälp

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksinställning. Detta gör att du kan kontrollera om ett fel i uppdateringsprocessen orsakar problemet. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om problemet kvarstår efter återställningen orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent redan. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.