Löst Samsung Galaxy S7 Edge Har vit skärm

En av de äldre generationens flaggskeppstelefoner som fortfarande är populär idag är #Samsung #Galaxy # S7Edge. Denna modell släpptes 2016 tillsammans med sin mindre bror, S7. Denna modell har en 5, 5-tums Super AMOLED-skärm som krökar runt båda kanterna. Den använder antingen en Snapdragon 820- eller Exynos 8890-processor i kombination med 4 GB RAM, vilket möjliggör en smidig användaroperation. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S7 Edge har problem med vit skärm och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge har vit skärm

Problem: Jag har en Samsung Galaxy S7-kant och idag började den spela upp. Den har en vit skärm som täcker nästan hela min skärm, den är ljusvit och blinkar nära toppen. när min telefon är i låsläge kan jag se tiden men istället för att skärmen är vit är den som en grön färg. jag vet inte vad jag ska göra. jag kan knappast se något. Jag återställde det som var svårt eftersom jag inte kunde se pin-numren när jag återställde. Några förslag? Vänliga hälsningar,

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge. Antagande att problemet med vit skärm inte uppstår när telefonen startas i det här läget, då kan problemet orsakas av en programvarufel. Du måste göra en fabriksåterställning i det här läget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om skärmen fortfarande är vit eben i återställningsläge orsakas problemet troligtvis av en felaktig bildskärmsenhet. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad. Om displayen visar sig vara defekt bör du byta ut detta.

S7 Edge-skärmen är flimrande grön

Problem: Jag har haft en Samsung Galaxy S7 i ungefär 2 år, men nyligen har jag upplevt en grön flimrande skärm. När jag hittade den här webbplatsen försökte jag den mjuka återställningen, men det verkade inte heller fungera. Ursprungligen skulle det bara flimra om jag hade ljusstyrkan på min telefon, men nu händer det när jag slår på min telefon. Jag har aldrig tappat det förut. Men då och då lämnar jag den på laddaren över natten. Om du kan komma tillbaka till mig med ett par lösningar eller ett par idéer för problemet som skulle vara bra. Tack!

Lösning: Det första du bör göra just nu är att kontrollera om en app du installerade orsakar problemet. För att göra detta, starta bara telefonen i säkert läge. När telefonen fungerar i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande uppstår även i säkert läge måste du göra en fabriksinställning. Detta gör att du kan kontrollera om problemet orsakas av ett programfel. Eftersom dina data raderas i processen, se till att göra en säkerhetskopia innan du fortsätter. När återställningen är klar kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om problemet kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent, eventuellt bildskärmsenheten.

S7 Edge har linjer på skärmen när ljusstyrkan är låg

Problem: Jag köpte den här telefonen för cirka två månader sedan (hade tappats tidigare med några sprickor i hörnet) men den har fungerat bra. Men det har plötsligt, utan några senaste droppar, börjat visa konstigt. Skärmen verkar bra om ljusstyrkan är hela vägen upp, men när jag minskar visas ljusstyrkan genom skärmen och det blir en grön / gul färg. Raderna blir mer synliga när ljusstyrkan sänks tills det är svårt att se alls. Strax innan ljusstyrkan är på det lägsta, försvinner raderna och skärmen ser normal ut igen. Jag har försökt avinstallera de senaste apparna och köra i säkert läge. Tror du att det här är ett programvaruproblem och värt en hård återställning eller troligtvis orsakad av ett hårdvaruproblem.

Lösning: Det bästa sättet att fortsätta i det här fallet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. På det här sättet kan du kontrollera om problemet orsakas av programvarufel. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det orsakas detta troligen av en felaktig bildskärmsenhet. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad om detta är fallet.

S7 Edge-skärmen stängs av på egen hand

Problem: Jag har en Samsung Galaxy S7 Edge och mitt problem är att skärmen stängs av utan anledning men skärmen blir svart och jag kan fortfarande höra som om jag skulle klicka på skärmen jag kan fortfarande höra ljud så det är ganska lyhört men det är svart så jag kan inte göra någonting. Inställning Jag har försökt att återställa telefonen som dina förslag men jag har fortfarande samma problem

Lösning: Prova att starta telefonen i återställningsläge och gör sedan en fabriksinställning härifrån. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om problemet fortfarande inträffar efter återställningen orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent i vilket fall du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.