Löst Samsung Galaxy Note 8 laddas inte

#Samsung #Galaxy # Note8 är den senaste modellen i Note-serien som ger en massa nya funktioner. Den har en 6, 3-tums Super AMOLED-skärm som inte bara fungerar med pekinmatning utan också med en pennan. Telefonen använder Snapdragon 835 / Exynos 8895-processor i kombination med 6 GB RAM, vilket gör att den kan köra flera appar samtidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy Note 8 utan laddningsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Obs 8 debiteras inte

Problem: Ha en anmärkning 8 och plötsligt började den inte ladda när den är ansluten utan laddningssymbol och inte ökar i procentladdning. Försökte olika sladdar hjälpte inte. Visade alltid laddningssymbol på trådlöst laddningsstativ men visade inte alltid ökning i procent eller väldigt långsamt. Laddade med avstängning till anständigt pris. Verkar ladda på trådlöst när det är något snabbare nu. Har upptäckt att när jag har det anslutet inte visar laddning men det kommer att hålla procent och inte urladdas även under användning (video, facebook, samtal, vad som bara är gratis). . Gick igenom felsökning av Samsung Galaxy Note 8 inte laddning & problem med långsam laddning utom huvudåterställningen Ingen förändring. Se till att elporten är ren.

Lösning: Om du redan har försökt att rengöra laddningsporten på telefonen och använt olika sladdar för att ladda enheten, är det mycket troligt att det redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Prova att ladda telefonen från en dators USB-port. Om telefonen laddas är en av stiften på telefonens laddningsport troligen skadad. Jag föreslår emellertid att du gör en fabriksåterställning för att eliminera möjligheten att detta orsakas av en programvarufel. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Om ovanstående steg inte löser problemet orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent, eventuellt ström IC. Jag rekommenderar att du kontrollerar detta i ett servicecenter om detta är fallet.

Obs 8 Batteriet tappas mycket snabbt

Problem: Hej! På senare tid har min galax Note 8 haft batteriproblem. Jag lämnade den utan koppling över natten men mestadels laddad och skulle vakna till en död telefon. Generellt tappar batteriet mycket snabbt. För två dagar sedan vaknade jag till en död telefon. Jag anslutit det och det skulle finnas batteriets laddningsskylt (den med blixtbult) men det slår bara inte på - även efter att det har laddats i över en dag. Snälla hjälp!

Lösning: Försök göra en mjuk återställning genom att hålla in både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Om telefonen fortfarande inte svarar, fortsätt med stegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare. Om telefonen inte laddas kan du försöka göra det från en dators USB-port. Om du har en trådlös laddare tillgänglig kan du också använda den här.
  • Slå på telefonen.

Om problemet fortfarande kvarstår bör du kontrollera detta i ett servicecenter.

Not 8 Fryser sedan av under uppstart

Problem: Jag fick en telefon från en vän och blev bara ombedd att fixa den. Tyvärr, men jag är inte säker på hur det hände, men jag kan förklara vad som är fel. När jag håller in strömbrytaren i telefonen, vibrerar den och går sedan till Samsung Galaxy Note 8-skärmen. Det fryser och stängs av. Sedan av sig själv vibrerar det igen och fortsätter att försöka starta om sig själv. EN gång fick jag på något sätt Verizon-skärmen än till låsskärmen. Men sedan frös det och dog igen. Jag skulle verkligen uppskatta lite hjälp, jag försökte allt.

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att se till att telefonbatteriet har tillräcklig laddning. Följ stegen nedan för att ladda telefonen.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare. Se till att laddningsindikatorn finns i telefonen.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka ladda den från en dators USB-port. Om du har en trådlös laddare kan du också prova att använda den här.
  • Slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.