Löst Samsung Galaxy Note 8 kan inte läsa Micro SD-kort efter mjukvaruuppdatering

#Samsung #Galaxy # Note8 är en premium Android-smarttelefon vars huvudfördel jämfört med andra enheter är dess förmåga att använda en pennan som kallas en S Pen. Telefonägare kan enkelt utföra flera produktivitetsuppgifter med hjälp av den här enheten tack vare sin massiva 6, 3-tums Super AMOLED-skärm. Under huven finns en Snapdragon 845-processor som i kombination med 6 GB RAM-minne gör att enheten enkelt kan köra flera appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att Galaxy Note 8 inte kan läsa micro SD-kort efter programuppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Obs 8 Kan inte läsa Micro SD-kort efter programuppdatering

Problem: min samsung galaxy note 8 kommer inte längre att visa mitt SD-kortinnehåll någon av mina bildfiler eller musik på min telefon även om jag har gjort en text på min dator och det är bra att det visar alla filer men bara inte på min telefon och jag har provat alla möjliga saker som kunde ha gjorts. kan u plz hjälpa mig att ta reda på varför jag har det här problemet. detta hände efter att min telefon laddade ner den obligatoriska programuppdateringen på min telefon för en dag sedan. Tack

Lösning: Prova att ta bort micro SD-kortet från telefonen och gör sedan en mjuk återställning. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. När telefonen har startat om sätter du in micro SD-kortet i telefonen och kontrollera om kortet nu kan läsas. Om telefonen fortfarande inte kan läsa innehållet på micro SD-kortet, fortsätt med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge. Om telefonen kan läsa kortets innehåll i det här läget kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • För att kontrollera om problemet orsakas gammal mjukvarudata som inte har tagits bort helt under uppdateringsprocessen måste du göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du överväga att få ett nytt micro SD-kort eftersom det du har just nu kan ha problem.

Obs 8 Överför telefoninformation till Micro SD-kort

Problem: Hej! Jag har en anteckning 8 och eftersom min lagring var full köpte jag ett Samsung SD-kort. Jag vet inte hur jag ska överföra vissa appar eller bilder till SD-kort. Jag får fortfarande meddelandet om att min lagring är full och att jag har förlorat. Alla saker jag hittar online gäller inte min telefon. Vet du vad jag ska göra?

Lösning: För att överföra dina telefondata till micro SD-kortet bör du följa stegen nedan.

  • Se till att micro SD-kortet är isatt i telefonen.
  • Gå till Apps och sedan Samsung-mappen och sedan Mina filer.
  • Navigera till filen du vill flytta.
  • Tryck och håll ner filen du vill flytta.
  • Tryck på Flytta.
  • Tryck på SD-kort.
  • Navigera till den plats du vill spara dina filer.
  • Tryck på DONE.

Obs 8 SD-kortfel som inte stöds

Problem: Min not 8 säger SD-kort som inte stöds, formatera, men när jag försöker får jag ett felmeddelande. Det gjorde samma sak mot slutet på min gamla anteckning 4 också. Jag sprang också över min telefon och skärmen tändes inte, men telefonen ringer fortfarande och lade alla vanliga ljud. Hemtangenterna släpper dock upp. Jag anslöt min telefon till min bärbara dator för att försöka återställa några av mina filer, men ingenting dyker upp. Det fanns inget att "utforska." Kan jag ta det till en teknisk person och återställa mina filer?

Lösning: Det verkar som om det fel som du stöder filerna som du får beror på att telefonens display inte fungerar korrekt. Jag föreslår att du först har visningen av telefonen fixad vid ett servicecenter innan du överväger problemet med micro SD-kort eller problemet med att telefonen inte upptäcks av din bärbara dator.

Du kan dock kontrollera om telefonens micro SD-kort verkligen fungerar genom att låta din dator läsa kortet. Om det inte kan läsas kan du försöka formatera det här kortet med hjälp av datorn och låt din telefon läsa kortet. Du bör också överväga att få ett nytt kort för att kontrollera om problemet orsakas av det aktuella kortet du använder.

Obs 8 Erkänner inte 128 GB Micro SD-kort

Problem: God morgon, jag köpte en 128 GB Toshiba Exceria M302 Micro SD för att använda den i min nya telefon) men telefonen känner inte igen den efter formatet. Telefonen känner igen mitt äldre 32 GB micro SD-kort så att telefonen är bra. I telefonens specifikationer står det att den stöder upp till 512 GB mikrokort. Kan du snälla hjälpa mig med det här? Finns det något jag kan göra för att det ska fungera? Är kortet fel? Är kortet inte kompatibelt med den här telefonen? Tack

Lösning: Prova att låta din dator läsa micro SD-kortet. Om det inte kan läsas behöver du troligtvis byta ut detta. Om kortet kan läsas av din dator, bör du formatera det här kortet med FAT 32-partitionen och kontrollera om kortet nu kan upptäckas av din telefon. Om problemet fortfarande kvarstår föreslår jag att du försöker få ytterligare 128 GB micro SD-kort.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.