Löst Samsung Galaxy Note 8 Facebook Messenger-app fungerar inte med Bluetooth-tangentbord

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # Note8 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är den senaste Notmodellen på marknaden som släpptes förra året. Den har en 6, 3 tums Super AMOLED-skärm och använder Snapdragon 835-processor med 6 GB RAM. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy Note 8 Facebook Messenger-appen som inte fungerar med Bluetooth-tangentbordsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Not 8 Facebook Messenger-app fungerar inte med Bluetooth-tangentbordet

Problem: Galaxy Note 8 Facebook Messenger-appen fungerar inte med Bluetooth-tangentbord Min Samsung Note 8 ansluts till ett Bluetooth-tangentbord. Fungerar bra med e-post eller något annat skrivbehov utom Facebook Messenger. Allt det gör om jag försöker använda mitt tangentbord är att det får det att "lämna" från "tangentbordet som kommer upp på skärmen." 1. Jag går in i en person jag vill skicka ett meddelande till. Jag berör meddelandefältet. 2. Det öppnar området där det står: "Skriv ett meddelande" 3.Om jag försöker använda Bluetooth-tangentbordet återgår det bara till "icke-typ" på skärmen. Jag kan använda det för att skriva vad jag vill skapa inlägg på FB och ALLT Bara inte messenger. Min telefon säger att min programvara är aktuell och köpte den juni 2020

Lösning: Om Bluetooth-tangentbordet fungerar med någon annan app utom Facebook Messenger-appen orsakas problemet troligtvis av ett problem med Facebook Messenger-appen.

För att åtgärda det här problemet försöker du rensa cache och data för Messenger-appen från applikationshanteraren. När detta är gjort ska du kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om problemet fortfarande kvarstår bör du avinstallera Messenger-appen och sedan installera en ny version från Google Play Store.

Obs 8 Skickar inte textmeddelanden

Problem: Min Samsung Galaxy Galaxy Note 8 säger alltid att mina texter har skickats men när jag aktiverade aviseringar idag för att ta reda på när de levereras insåg jag att ett par av mina vänner aldrig har fått texterna levereras till dem eller det tar ett par dagar, men det är bara med ett par människor, alla andra kan jag skicka texter till.

Lösning: Om meddelandet markeras som skickat i appen för textmeddelanden skickas det troligtvis till mottagaren. Förseningen i mottagandet av texten kan orsakas av nätverksproblem. Du bör kontakta din transportör först om detta.

Om det inte finns problem med nätverket finns det ett par felsökningssteg som du kan göra för att lösa problemet.

  • Rensa cache och data i appen för textmeddelanden från applikationshanteraren. När detta är gjort kan du försöka kontrollera om problemet fortfarande uppstår.
  • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Obs 8 Tar inte emot textmeddelanden

Problem: Har en Samsung Note 8 och jag har haft problem med den från dag 1. För tillfället får jag inte några texter som skickas till min enhet. Jag har just förnyat min plan för i morgon och kan ta emot e-postmeddelanden och samtal, skicka e-postmeddelanden och utgående samtal, och folk får mina utgående texter, men inga inkommande texter visas. Jag har gjort en mjuk återställning, jag har rensat cache och data för meddelanden, jag har tvingat stoppat meddelanden, stängt av wifi och plats, raderat gamla meddelanden, allt som varje forum säger att göra en kort återställning av fabriken eftersom jag inte har något sätt att stödja upp mina data just nu. Vad annars kan jag prova ?? Jag har förlorat ...

Lösning: Försök att kontakta AT&T angående denna fråga eftersom det kan vara ett kontorelaterat problem. Om det inte finns några problem med ditt konto, bör du definitivt överväga att göra en fabriksåterställning. Se bara till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.