Löst Samsung Galaxy Note 5 svart skärm med blått LED-ljus

#Samsung #Galaxy # Note5 är en av de bästa smartphones som du kan använda om du vill ha en flexibel multimedia-mobilenhet. Dess stora 5, 7 tum Super AMOLED-skärm gör telefonen utmärkt för fotoredigering, filmer eller till och med för att spela spel. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy Note 5 svart skärm med blå LED-lampor och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 5 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Obs 5 Svart skärm med blått LED-ljus

Problem: hej, jag har en telefon som gav mig av min syster. Från forskningen är jag ganska säker på att det är en anteckning 5 och jag vet att det är en anteckning men nästan positiv att det är en 5. skärmen kommer inte att slås på. allt jag får är en svart skärm och ett pulserande blått ljus. När jag håller ner ström- och volymknappen ihop stängs den av och startar sedan om igen. När jag ansluter den till datorn gör datorn ett ljud att känna igen det men visar inte en pop-up av min enhet. jag har försökt ansluta den till adb-installatören men vet inte om jag kommer till återställningsläge med strömmen + volym upp + hemknappen. Jag verkar alltid bara hamna på samma sätt blank svart skärm och pulserande blått ljus..Jag vet inte vad jag ska göra kan du snälla försöka vägleda mig .. finns det några verktyg eller programvara jag kan ladda ner

Lösning: Vad du bör göra först i detta fall är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. Ladda telefonen först i minst 20 minuter med en väggladdare. Om telefonen inte laddas, försök sedan rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och ladda den igen med en annan laddningssladd och väggladdare. När batteriet har laddats, koppla loss telefonen från laddaren, slå sedan på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Om problemet kvarstår försöker du starta telefonen i återställningsläget, gör sedan en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Not 5 svarar inte på beröring

Problem: Min Samsung Galaxy Note 5-telefon svarar inte alls på beröring. På morgonen blev min telefon riktigt våt när jag tvättade ansiktet. Jag lät det torka ut innan jag använde det och tyckte att det var okej men jag hade fel. Ett par timmar senare slutade min telefon bara att fungera efter att jag använde en av mina appar. Det fanns fall där telefonen skulle frysa på appen innan, men jag startade om appen och det skulle vara okej. Nu svarar det på ingen beröring alls men det fungerar fortfarande (jag får textmeddelanden, e-postmeddelanden, meddelanden etc. de är dock mycket försenade). Jag har försökt tvinga om att starta om det, återställa det från fabriken och ta bort alla appar och prova det i säkert läge. Ingenting har fungerat. När jag först startade om den skulle telefonen fungera bra ibland (jag skulle säga 3/5 gånger jag starta om den) och blir svarsfri igen. Jag undrade om detta berodde på vattenskador, ett moderkortproblem och LCD-problem, etc. Om du känner till några korrigeringar som skulle vara fantastiskt; Jag vill verkligen inte behöva ta det till en tekniker.

Lösning: Det är troligt att vattnet kan ha skadat telefonens digitaliserare. För att fixa detta stänger du av telefonen och lägg den sedan i en påse med ris i minst 48 timmar. Riset absorberar fukten inuti enheten. När detta är gjort kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du kontrollera detta i ett servicecenter.

Obs 5 Överst på skärmen svarar inte på beröring

Problem: Jag har en anmärkning 5 och den övre framkanten där de små ikonerna inte svarar, vilket också hindrar mig från att dra ner skärmen för att komma åt inställningar etc. Det är bokstavligen så mycket toppraden. Allt nedan som fungerar perfekt.

Lösning: Har din telefon ett skärmskydd installerat? Om det gör det kan du försöka ta bort detta eftersom det kan orsaka problemet. Om det inte finns något skärmskydd installerat föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar, försök att kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du ta telefonen till ett servicecenter och kontrollera det eftersom det redan kan orsakas av en felaktig digitaliserare.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.