Löst Samsung Galaxy J7 ringer inte för inkommande samtal

#Samsung #Galaxy # J7 är en budgetvänlig Android-smarttelefon som har en stor 5, 5-tums Super AMOLED-skärm. Detta är samma skärmteknologi som används i företagets flaggskeppstelefoner, även om denna modell endast har en HD-upplösningsskärm. Den här telefonen är utrustad med en octa core-processor och 1, 5 GB RAM-minne som gör att appar fungerar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J7 som inte ringer för inkommande samtal och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J7 ringer inte för inkommande samtal

Problem: Min telefon har plötsligt slutat ringa för inkommande samtal. Efter omstart börjar det ringa. Men efter några timmar kvarstår samma problem. Varken ringer eller vibrerar det. Hur fixar jag det här? Min telefonring är på 100% och den är inte i tyst eller vibrerande läge. Jag slutar starta om min telefon med några dagar. Inför denna fråga sedan några månader

Lösning: Om problemet försvinner när du startar om telefonen kan detta orsakas av ett programfel. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

J7-ljudet hörs inte för utgående samtal

Problem: hej, jag har en J7 och det stora problemet är med utgående samtal. Den andra änden hävdar att mitt ljud bleknar. Först hör de mitt ljud som om jag pratar med en pressad näsa. Och efter det tappar ljudet, eller vad som helst sagt, det bleknar. Och om jag stänger och minns blir allt normalt. Jag återställde fabriken telefonen, använd i säkert läge, utan någon app installerad men utan användning. Försökt med ett annat simkort. Allt är bra när du pratar med whatsapp och hörlurarna, inga problem. Ingen vattengenomträngning etc. Ingen droppe på golvet. Jag har använt enheten i tio månader. Allt var ok för 2 månader sedan. Ljudet är otroligt när du pratar i samma hus, minst 15 meter från varandra. Men när jag pratar med någon 10 km bort kommer problemet att upprepas ... din hjälp kommer att uppskattas i denna fråga ... Tack så mycket ...

Lösning: Eftersom du nämnde att du redan har utfört en fabriksåterställning och problemet fortfarande uppstår orsakas detta troligen av en felaktig hårdvarukomponent redan. Du måste ha detta kontrollerat och reparerat på ett servicecenter.

J7 Inget ljud

Problem: Jag har nyligen bara bytt ut LCD-skärmen på min Galaxy J7 och när jag vände på telefonen sa det något som firmware inte skickar root-upprätthållande eller något liknande ... Jag är inte riktigt säker på vad jag gjorde till telefonen som den för en tid sedan att skärmen brast ändå var jag tvungen att ta den till en telefonbutik och få dem att uppdatera firmware eftersom jag bara har en bärbar dator som kör Linux-atm och de sa att de var tvungna att fylla i alla 5 rutorna i Odin så det var en paket som de laddade ner och kör nu den senaste versionen ... Problemet jag har är att det inte finns något ljud när jag spelar någon form av media, men ringsignaler och meddelandetoner är bra och telefonen släpar ganska dåligt

Lösning: Prova att kontrollera ljudinställningen på telefonen och se till att mediavolymen är inställd på dess maximala nivå.

  • Tryck på appar på hemskärmen
  • Klicka på Inställningar och sedan Ljud och vibration
  • Gå till Media och se till att den är inställd på den högsta nivån.

Om problemet kvarstår rekommenderar jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du ta med detta till ett servicecenter och kontrollera det.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.