Löst Samsung Galaxy J7-nycklar bakåt fungerar inte

#Samsung #Galaxy # J7 är den högre modellen i J-serien av smartphones som riktar sig till den budgetmedvetna konsumenten. En av försäljningsställena för denna modell är dess 5, 5-tums Super AMOLED-skärm i Full HD-upplösning. Du får vanligtvis inte den här visningstypen på en budgetsmartphone. Denna enhet använder också Exynos 7870-processor i kombination med 3 GB RAM, vilket gör att den kan utföra alla uppgifter smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J7 senaste nycklar som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

De senaste nycklarna J7 fungerar inte

Problem: Från förra veckan har jag haft problem med den senaste nyckeln och bakåtknappsfunktionen på min telefon, först var knapparna där de inte fungerar efter en omstart och i inställningsstadiet fungerade nycklarna men började arbeta på egen hand efter inställning klar. Sedan startade jag om från fabriksinställningarna eftersom tangenterna inte skulle sluta fungera på egen hand men efteråt under en tid började de fungera vilket jag tyckte att allt var bra. Återigen stannade tangenterna och fungerade inte med allt annat jag försökte, så jag var tvungen att sätta på funktionen för dem med låg skicklighet, vilket i sig också är ett problem eftersom det är i vägen. Min fråga är hur kan jag få tillbaka nyckeln och nyckeln för att börja arbeta utan att spendera vad som inte har eller enkel fix

Lösning: Försök först kontrollera om en app du installerade orsakar problemet. För att göra detta måste du starta telefonen i säkert läge. När din telefon startas i det här läget får bara de förinstallerade apparna köras. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande uppstår i felsäkert läge bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om problemet kvarstår orsakas detta troligen av en felaktig hårdvarukomponent. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J7 slår inte på sig efter att ha blivit våt

Problem: Min son köpte en J7. Det blev vått (även om det borde vara ok för det) och har inte fungerat ordentligt. Till att börja med skulle det inte slå på. Han satte det i ris över en natt och det gick så småningom till en skärm som sa att det uppdaterades. Då tändes det bra men var långsam laddning och några av knapparna fungerade inte (volym och tillbaka-knappen främst). Han var tvungen att återställa den efter att den inte skulle slås på en gång, och det verkade fungera perfekt, men sedan skulle den inte slås på igen efter att den dog, så han var tvungen att göra återställningen igen. I går kväll stängde den av och han har inte kunnat slå på den igen. Vi hade kontaktat företaget han köpte det från eftersom det var inom 30-dagars returpolicy, men de vägrade att göra någonting och sa att de inte täcker vattenskador. Vi hoppas att det finns en billig lösning eftersom han hade köpt telefonen med sina egna pengar

Lösning: Det bästa felsökningssteget som du kan göra om en telefon blir våt är att placera den i en påse med ris i minst 48 timmar. Riset tar upp fukten som finns i telefonen. Efter 48 timmar försöker du kontrollera om telefonen måste laddas först och ladda sedan telefonen i enlighet därmed. Du kan behöva rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft om telefonen inte laddas.

Om problemet kvarstår är telefonen troligtvis vattenskadad redan. Det bästa du kan göra just nu är att ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

J7-systemuppdatering finns alltid visas

Problem: återkommande ”systemuppdateringar tillgängliga” -meddelande. Jag gör uppdateringen, telefonen indikerar att uppdateringen lyckades. Nästa dag när jag aktiverar samma sak finns tillgängliga systemuppdateringar. Samsung sa att installera "smart switch", det var också framgångsrikt. Denna AM återigen "systemuppdateringar tillgängliga" Vad händer med den här telefonen.

Lösning: Det är troligt att detta orsakas av en mjukvaruproblem om uppdateringsversionen som du får är densamma som den som telefonen använder. Vad du bör göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan torka av cache-partitionen på din telefon. Följ detta med en fabriksinställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.