Löst Samsung Galaxy J7 kommer inte att installera programuppdatering

#Samsung #Galaxy # J7 är en av de mellersta smarttelefonmodellerna på marknaden som har en trevlig 5, 5 tums Super AMOLED-skärm. Det är en av de billigare prissatta smartphones som faktiskt är värt att få eftersom den kan köra vilken app som helst smidigt tack vare sin Exynos 7870 octa core processor och 3 GB RAM. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J7 kommer inte att installera programuppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J7 kommer inte att installera programuppdatering

Problem: Hej där! Jag har försökt installera den senaste uppdateringen i månader men det finns alltid ett fel (ingen kod) och kommer inte att installera uppdateringen. Trots att jag har lyckats ladda ner uppdateringen. Jag har testat en fabriksåterställning, mjukstart, dödat alla appar som körs och säkerställt att jag har tillräckligt med minne (2 GB) tillgängligt. Jag tror att jag har provat nästan allt jag har läst om det här problemet och hoppas att du kan hjälpa! Tack på förhand för att du delar din expertis

Lösning: För att din telefon ska få de officiella programuppdateringarna får den inte vara rotad eller köras på en anpassad programvara. Den bör också köras på sitt ursprungliga nätverk (detta gäller om du har låst upp din telefon). Om din telefon uppfyller dessa villkor och den fortfarande inte kan få uppdateringen är det bästa att göra just nu att använda Smart Switch. Se till att använda en Samsung USB-kabel och säkerhetskopiera dina telefondata innan du fortsätter.

 • Ladda ner och installera Samsung Smart Switch som är kompatibel med din dator från //www.samsung.com/us/support/smart-switch-support/#!/
 • Anslut kabeln till en kompatibel USB-port på din dator.
 • Anslut den andra änden av kabeln till din mobila enhet.
 • Låt din dator installera alla drivrutiner som krävs för din enhet. Denna process kan ta några minuter.
 • Öppna Smart Switch på din dator och låt den ansluta.
 • Om en mjukvaruuppdatering är tillgänglig för din enhet kommer Smart Switch automatiskt att uppmana dig att uppdatera. När som helst kan du klicka på Uppdatera.
 • Klicka på Uppdatera för att börja ladda ner de nödvändiga filerna.
 • Klicka på OK för att fortsätta. Din enhet kan stängas av och slås på några gånger under uppdateringsprocessen. När den är klar kommer enheten att återgå till hemskärmen.

J7 Inkompatibel med app efter uppdatering

Problem: Det fanns en uppdatering på 1 i mitt spel (boomstrand av supercell). När jag öppnar appen omdirigerade den mig direkt till play store för att ladda ner uppdateringen. Till min överraskning säger det att min enhet inte är kompatibel med den här uppdateringen. Jag trodde först att det var ett problem med appens app / dev. Jag försökte rapportera det till både google och supercell. Men senare insåg jag att det tittade på andra feedback, det finns andra som också drabbats. Vanligtvis använder också J7. Samma exakta symptom. Även om inte många. Jag misstänker att det har något att göra med denna specifika telefonmärke och modell. Coz det påverkar också andra appar som mestadels är spel. Appar som fungerade tidigare. Men när det finns en uppdatering eller om jag måste ladda ner dem igen, säger det samma sak. firmware är uppdaterad. Jag har inte gjort eller ändrat något nyligen på min telefon.

Lösning: Den här telefonmodellen är tillräckligt kraftfull för att köra spelet. Eftersom du nämnde att telefonen redan körs på den senaste programuppdateringen orsakas detta troligen av ett fel i speluppdateringen. Försök avinstallera spelet och ladda ner en nyare version i Google Play Store. Om den nya versionen inte har släppts ännu, bör du vänta på att den släpps av utvecklaren.

J7 S Health Håller stopp efter programuppdatering

Problem: Ända sedan att & t eller samsung uppdaterade sin senaste programvara .. Jag får hela tiden meddelandet S Health fortsätter att stänga .. stäng app. Detta dyker upp varje minut eller så. Jag gick in på inställningar / appar men jag kunde inte hitta någonting under det namnet för mig att stänga det.

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att rensa cache och data för S Health-appen från applikationshanteraren. Om detta inte fungerar måste du säkerhetskopiera dina telefondata, gör sedan en fabriksinställning.

J7 fortsätter att ladda ner programuppdatering

Problem: Jag köpte en begagnad J7 som verkar fungera bra men det fortsätter att ladda ner uppdateringen. När jag installerar säger det att det var framgångsrikt och fortsätter sedan att ladda ner dem igen och be mig installera dem igen. Jag är bara på wifi eftersom jag inte har tagit över telefonen ännu. Kan det vara problemet [ingen sim] eller låter det som ett större problem? Jag behöver hjälp innan jag byter till en telefon som inte fungerar.

Lösning: Det är mycket troligt att detta orsakas av en programvarufel. Om programvaruversionen av uppdateringen är densamma som den i din telefon gör du följande steg nedan.

 • Säkerhetskopiera dina telefondata
 • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
 • Utför en fabriksåterställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.