Löst Samsung Galaxy J7 fastnat i återställningsläge

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # J7 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Detta är en mellanklassmodell som är bäst känd för sin stora 5, 5-tums Super AMOLED-skärm. Under huven finns en Exynos 7870-processor som, när den är i par med sin 3 GB RAM, gör att telefonen kan köra appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J7 fast i problem med återställningsläget och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J7 fastnat i återställningsläge

Problem: Hej, jag har Samsung Galaxy J7 och jag försökte sätta min telefon i återhämtning och den kraschade med Android-killen under en triangel med ett utropstecken. Android-återvinningsskärmen dök upp och nu är skärmen fast. Jag kan inte bläddra uppåt eller nedåt på skärmen med volymknapparna och det finns ett meddelande längst ner på skärmen och jag skriver det ordförande:

# misslyckas med att öppna recovery_cause (Ingen sådan fil eller katalog) #

# Återställningsorsaken är [UNKNOWN] #

Ingen support ENKEL-SKU

Filbaserad OTA

Supportad API: 3

# MANUELL LÄGE V1.0.0 #

Verifierad dmverity-hash-träd

Snälla hjälp om du kan, jag vill inte tappa den här telefonen eftersom den har värdefulla bilder av mina barn på den! Tack på förhand. Jag är också osäker på vilken Android-version den fungerar på.

Lösning: Om din telefon har ett microSD-kort installerat, ta bort det. När du har tagit bort den gör du en mjuk återställning genom att trycka på och hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Om problemet fortfarande kvarstår bör du försöka starta telefonen i säkert läge. Om telefonen startar i det här läget orsakas problemet troligtvis av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den. Ett annat felsökningssteg du kan göra är att torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du överväga att göra en fabriksåterställning i återställningsläget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

J7 fortsätter att starta om efter programuppdatering

Problem: min Galaxy J7 hade just uppdaterat till den senaste Android-programvaran men skulle inte sluta stänga av, jag trodde att det var mjukvaran så efter att ha försökt mjuka återställningar till hårda återställningar gjorde jag äntligen en fabriksinställning. Men även om telefonen kommer att starta säga så kommer den att säga att den startar Android, säger att den installerar applikationer och än bara återställa och göra det igen.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan utföra följande.

  • Torka av cache-partitionen på telefonen.
  • Utför en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om problemet fortfarande kvarstår efter att ha utfört ovanstående steg måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

J7 Pekskärm fungerar inte

Problem: Rakt samtal Galaxy J7 ungefär 5 månader gammal och pekskärmen slutade fungera ur det blå. Skärmen har ingen spricka. Alla knapparna fungerar. Telefonavgifter, tar emot samtal, allt verkar fungera bra förutom pekskärmen. Jag har testat alla omstarter och en fabriksåterställning och pekskärmen fungerar fortfarande inte. Några idéer?

Lösning: Om du redan har utfört en fabriksåterställning och pekskärmen fortfarande inte fungerar är det mycket troligt att enhetens digitalisering inte fungerar. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

J7 Inga meddelanden efter programuppdatering

Problem: Jag får inte några meddelandesymboler längst upp i rullgardinsfältet. Inte texter, FB-messenger, och inte ens om jag har ett missat samtal. Ljudet fungerar för samtal men inte för texter och ja, jag har ljudet inställt på "på" för texter men allt jag får är att vibrera. Jag har gått igenom inställningarna och ställt in aviseringarna "på" men fortfarande ingenting. Röstbrevlådan visas inte när någon lämnar ett meddelande heller. Jag måste klicka på appen för att se om det finns några där inne. Samma för texter. Detta är Galaxy J7. Uppdateringen var 18 augusti.

Lösning: Det är troligt att detta problem orsakas av gamla mjukvarudata som inte har tagits bort helt under programuppdateringen. Denna gamla data orsakar nu en konflikt med den nya programvaruversionen som resulterar i detta problem. Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.