Löst Samsung Galaxy J7-batteri tömmer snabbt

#Samsung #Galaxy # J7 är en av de mellersta Android-smartphones som finns på marknaden som har en utmärkt skärm. Telefonen har en 5, 5-tums Super AMOLED-skärm vilket gör den till en prisvärd telefon för att se olika multimediainnehåll när du är på språng. Under huven hittar du Exynos 7870 octa core processor som i kombination med 3 GB RAM tillåter enheten att köra appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy J7-batteriet tömmer snabba problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy J7 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

J7-batteri tappas snabbt

Problem: Hej, min J7 har utvecklat ett batteriproblem, jag tror också att processorn kan vara stekt. Jag laddade ner ett spel som heter "baseball boy" som du antagligen har hört talas om. Jag spelade den i ungefär 45 minuter rakt och skärmen på mina enheter blev het och det gjorde även baksidan av min enhet. Jag skulle säga att det var hetare om jag laddade snabbt upp telefonen. Det har redan varit tillbaka till Samsung två gånger för reparationen, eftersom det är en kontraktstelefon med en 2-årsgaranti (är de skyldiga att ge mig en ny telefon om de inte kan lösa problemet?) Jag har redan varit tillbaka till min mobilnätleverantör (tre) och de kommer inte att göra någonting ???? Jag har fått höra två gånger från två olika personer att Samsung borde ge mig en ny telefon efter det tredje försöket att reparera min enhet men Samsung har sagt till mig själva att de inte ger utbytetelefoner. Det är förvirrande eftersom vad ska jag göra med en telefon som utvecklar problem? Appar blir långsammare att öppna och batteriet tar mindre än 24 timmar. Alla råd eller hjälp i detta skede skulle vara till stor hjälp. Tack.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om detta problem orsakas av en programvarufel. Du måste säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Se till att telefonen är fulladdad och försök sedan kontrollera om batteriet fortfarande kommer att hålla i mindre än 24 timmar. Om problemet fortfarande kvarstår är det troligt att telefonen behöver batteribyte. Du bör ha batteriet kontrollerat och byt ut vid ett servicecenter.

J7 startar inte efter dropp

Problem: Min Samsung galax J7 föll från mig för några veckor sedan, inga sprickor. Jag försökte slå på telefonen och det var ett misslyckande. Det enda jag såg på det är en blå och grön LED-lampa längst upp. När jag anslöt telefonen kommer bara namnet på telefonen upp och sedan några sekunder efter att det är en svart skärm så vibrerar det två gånger innan namnet kommer upp igen ... Det är det enda som kommer upp på telefonen, det är namnet .. Jag försökte göra återställningssaken på den men skärmen kommer inte att fortsätta så att den försvinner .. Vad tror du händer? Behöver jag en ny telefon? Tack på förhand…..

Lösning: Det ser ut som att droppen kan ha skadat en komponent inuti telefonen. För att fixa detta, försök att ansluta telefonen till laddaren och låt den ladda i minst 20 minuter. Koppla loss telefonen från laddaren och slå sedan på telefonen genom att hålla in både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Om telefonen fortfarande inte slås på måste du kontrollera detta i ett servicecenter.

J7 aktiveras inte efter misslyckad programuppdatering

Problem: Jag köpte en Samsung J7 från en person på Facebook-marknaden. Från vad han berättade uppdaterade han telefonen till den senaste uppdateringen förra veckan. Så han berättade för mig att när han gjorde uppdateringsbatteriet var lågt. När han fick ringa några timmar senare skulle telefonen inte vända tillbaka. Jag köpte den tänkte att det skulle vara något enkelt jag kunde göra för att fixa det. Men jag har gjort allt från hård omstart till mjuk omstart, jag har gjort 10 sekunder. Batteritest. Jag har också låtit det ladda över en natt, men med min laddare. Det är inte en original Samsung-laddare. Så det är ganska mycket allt jag vet, så jag tog det till ett reparationscenter, allt de gjorde var att ansluta den. Inte gjorde någonting och sa bara att det inte var bra ingenting kunde göras.

Lösning: Det ser ut som att telefonprogramvaran har skadats på grund av den avbrutna programuppdateringen. Det bästa du kan göra just nu är att först se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. Ladda telefonen helt med en väggladdare. Om du inte ser någon laddningsindikator fortsätter du med följande steg.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Använd en annan laddkabel och väggladdare för att ladda telefonen.
  • Prova att ladda telefonen från en dators USB-port.

När telefonen har laddat ska du kontrollera om du kan slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Om telefonen fortfarande inte startar kan du försöka komma åt återställningsläget. Härifrån måste du torka av cache-partitionen på telefonen och följ detta med en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om stegen ovan misslyckas bör du överväga att blinka telefonen med den uppdaterade firmwarefilen med Odin. Du kan hämta firmwarefilen såväl som instruktionerna för hur du blinkar telefonen från Sammobile-webbplatsen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.