Löst LG V20-skärm har vita linjer

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #LG # V20 att lösa problemen som de upplever med telefonen. Denna modell släpptes 2016 och kännetecknas lätt av sin aluminiumkropp med en 5, 7 tum IPS LCD-skärm och ett avtagbart batteri på 3200 mAh (en funktion som normalt inte finns på en premiumenhet). Telefonen är bäst känd som en musikkraftverk eftersom den har en fyrhjulig DAC-teknik som gör det möjligt för konsumenter att uppleva högkvalitativ ljud när du är på språng. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG V20-skärmen med vita linjer och andra relaterade problem.

Om du äger en LG V20 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG V20-skärm har vita linjer

Problem: Hej, min LG V20 började bara ha problem med skärmen. En morgon gick jag för att avfärda ett larm, men när jag avfärdade larmet dök vi vita linjer på skärmen. Jag har redan haft telefonen isär (ta ut skruvarna, mobo osv.) För att se om jag kunde se några uppenbara problem men till ingen nytta. Eftersom jag hade tagit bort det städade jag allt, satte tillbaka det igen och blev förvånad över att inte hitta några vita linjer när LG-logotypen och den drivna av ANDROID-skärmen kom upp. Detta följs av Sprint-logotypen men så snart Sprint-logotypen visas kommer de vita linjerna tillbaka och telefonen är obrukbar (pekskärmen fungerar inte och du kan inte se någonting på skärmen). Telefonen har aldrig varit i en situation där vattenskador kan ha inträffat, men den har tappats tre gånger (dessa var mindre än 2 ft. Från marken över mattan). Hoppas att detta är tillräckligt detaljerat

Lösning: Problemet orsakas troligen av en felaktig hårdvarukomponent redan, eventuellt skärmen. Om du kan göra en fabriksåterställning i återställningsläget föreslår jag att du gör det. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om detta inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG V20 skärm blir lila svart

Problem: Min mobilskärm har blivit från lila till mörk svart sedan problemet gick upp ... det hela började från strömknappsidan med en cirkulär ring av lila färger runt den som sedan har tagit över hela mobilskärmen. till en början var det i lila färger men nu sedan det har gått en dag har det börjat gå ner till. för att bli full svart .. Pls pls hjälper då jag inte vill lita på mobilreparatörerna i Pakistan eftersom jag köpte min mobil från Dubai och tyvärr har min garanti upphört före en månad till det här problemet

Lösning: Det finns en möjlighet att skärmen på din telefon redan är skadad. Det bästa felsökningssteget du kan göra är att starta telefonen i återställningsläge. Om du har åtkomst till det här läget föreslår jag att du gör en fabriksinställning. Om detta inte fungerar måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG V20-skärmbakgrund blir förvrängd

Problem: Idag, den 21 juli, 2020, blev min telefon snäll när han kom till mina lås- och hemskärmar. De bilder som jag hade där gick, avsaknad av ett bättre ord, poof, och jag kan inte få dem tillbaka. Inte säker på vad som hände där, men jag har massor av foton, jag kommer att överleva om jag behöver ladda upp en ny. Men när jag gör detta kan jag inte exakt dimensionera fotot jag väljer för respektive tapet, eftersom det är förvrängd, och när jag försöker beskära kommer det inte att låta mig bredda, bara förlängas, och det släpper inte hela fotot in. Jag har provat allt jag kunde tänka på, och några saker jag hittade på webben, och ingenting fungerade. Tack på förhand för all hjälp du kan erbjuda.

Lösning: Du måste ha en tapet med storleken 1440 x 2560 pixlar så att den passar perfekt på telefonskärmen. Du kan få bakgrundsbilder av denna storlek genom att göra en Google-sökning.

LG V20 Fel ersättningsskärm

Problem: Jag har problem med min LG V20! Min LCD var trasig och jag har försökt ändra den men jag köpte en annan serie! När jag ändrar det visas en svart skärm! finns det några lösningar för att göra det kompatibelt! Tack på förhand.

Lösning: Tyvärr kommer du inte kunna använda skärmen du köpte på din telefon. Du bör få rätt bildskärmsenhet för din enhet.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.