Löst LG V20-skärm har vertikala linjer

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #LG # V20 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell släpptes 2016 och är bäst känd för att ha två skärmar, dubbla bakkameror och fyra DAC. Det är en fantastisk telefon att använda om du älskar att lyssna på musik eftersom den kan driva hörlurar i studiokvalitet. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG V20-skärmen med vertikala linjer och andra relaterade problem.

Om du äger en LG V20 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG V20-skärmen har vertikala linjer

Problem: Hej, jag har en LG V20. Jag fastade den i min behå medan jag plockade bär och fick svett på den. Men det verkade bra tills jag kom hem. Ungefär en timme efter att jag slutade plocka, och telefonen var i ett coolt hem, märkte jag en vertikal linje på skärmen. Sedan fler rader. Sedan vit / molnig skärm med linjer. Kan då inte stänga av eller använda strömbrytaren. Inom ytterligare en timme var telefonen helt obrukbar. Jag tog bort batteriet för cirka två timmar sedan. När jag sätter ihop det igen fungerar det fortfarande inte. Verkar vara på, men pekskärmen och strömbrytaren svarar inte. Några förslag? Tack för din hjälp.

Lösning: Det ser ut som att telefonen kan drabbas av vattenskador. Det bästa du kan göra just nu är att ta bort batteriet i telefonen i en påse med ris i minst 48 timmar. Riset absorberar all fukt som finns i telefonen. När detta är gjort sätter du tillbaka batteriet och försök sedan slå på telefonen. Om det behövs bör du ladda telefonen först med väggladdaren i minst 20 minuter.

Om problemet fortfarande kvarstår måste du kontrollera detta i ett servicecenter.

LG V20 Black Screen of Death BSoD

Problem: Hej, jag har en LG V20 med t-mobiloperatör. Den 7 juli tidigt på morgonen fick jag en programuppdatering och jag uppdaterar den. Det fungerar bra och inget fel. På eftermiddagen tappade plötsligt mitt batteri helt och sedan försöker jag ladda det. Efter att ha lämnat laddningen i mer än en halv timme går min telefon i ett bsod-tillstånd. Det som gjorde mig förvirrad är att min skärm förblir mörk men jag kan fortfarande få åtkomst till min telefon. Så jag använder min telefon som en blind person, allt fungerar bra men skärmen förblir mörk. Jag har försökt alla metoder för att lämna bsod men ingen metod fungerar för mig. Är det ett hårdvaruproblem på LCD-skivan?

Relaterat problem: Jag lägger min t-mobil V20 på ett bord för att ladda. Det fungerade bra. En Lil senare hittade jag min telefon på golvet och skärmen satt fast på svart men meddelandelamporna var på och jag kunde höra min telefon slå på och höra vibrationer. Jag Google hur jag löser mitt problem och jag hittade ett forum som sa att trycka på volymknappen, strömbrytaren och hemknappen samtidigt tills den lilla gröna omstartkillen dyker upp. Jag såg honom aldrig dyka upp och nu går min telefon inte ens på

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel. För att göra detta måste du starta telefonen i återställningsläge och om skärmen fungerar i det här läget bör du göra en fabrik återställa. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

  • Stäng av mobilen
  • Tryck och håll in “Power-knappen” och “Volume Down-knappen” i flera sekunder tills LG-logotypen visas på skärmen.
  • När LG-logotypen visas släpper du båda knapparna i en sekund och trycker sedan upp dem igen. Håll den uppe tills telefonen startar i "Återställningsläge" och när den gör det kan du släppa den igen.
  • I återställningsläge gör en fabriksåterställning och starta sedan om telefonen

Om skärmen förblir svart i återställningsläget eller om problemet fortfarande kvarstår är telefonens skärm troligtvis redan skadad. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

LG V20-skärm flimrar när det är kallt

Problem: Min LG V20 fungerar bra utom skärmen. Det är vanligtvis inte för mycket problem men när min telefon blir väldigt kall börjar skärmen snabbt grönt. Ibland fungerar inte skärmen om telefonen är för kall, och när jag slår ner min ljusstyrka en viss mängd kommer den att börja flimra. Det är inte för mycket problem för mig, men är det skadligt för min telefon, och finns det ett sätt jag kan lösa problemet?

Lösning: Tyvärr verkar detta vara ett hårdvarorelaterat problem redan. Du kan verifiera detta ytterligare genom att göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Om problemet fortfarande kvarstår kan detta bara åtgärdas i ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.