Löst LG G6-ljudmeddelande fungerar inte

#LG # G6 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som har en mer traditionell design än sin modulära föregångare. Telefonen har en 5, 7-tums IPS LCD-skärm på en aluminiumkropp som har en IP68-klassning som gör den vattentät och dammtät. Även om den använder Snapdragon 821-processor är telefonen ganska lyhörd och kan hantera alla uppgifter enkelt. Detta är ett bra val för människor som vill ha en telefon som fungerar bra. Det finns emellertid fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G6-ljudmeddelandet som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6 Ljudmeddelande fungerar inte

Problem: Jag har en LG G6 som fortfarande är i utmärkt skick. Programvaran hålls uppdaterad. På senare tid började det att ge problem med mitt larmljud, kalenderlarm (påminnelser) och whatsapp-meddelanden - istället för det fullständiga meddelandeljudet får jag bara en eller några få anteckningar och sedan stannar ljudet - det har lett till att jag har tappat över två gånger eftersom larmet tänker det har hörts. När jag kommer till min telefon och låser upp skärmen ser jag meddelanden och / eller påminnelser men jag hörde ingen anmälan eller ibland bara en anteckning eller två. Meddelandemeddelande fungerar bra. Det här är väldigt irriterande för en så bra telefon - snälla kan du hjälpa mig?

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att kontrollera ljudinställningarna på telefonen och se till att den är korrekt inställd.

 • Gå till Inställningar och sedan Ljudlaboratorium
 • Knacka på Volym
 • Justera volymnivån för följande: (Ringsignal: Ändrar volymen för dina ringsignaler), (Meddelande-ljud: Gör att du kan ställa in denna volymnivå. Detta är volymen för ringsignalen när du får ett meddelande.), (Tryck på feedback & system: Ändrar volymen för feedback-kranar och systemmeddelanden.), (Musik, video, spel och andra media: Ändrar volymen för din musik, videor och andra media.)
 • Klicka på OK

Om inställningarna är korrekta men problemet kvarstår fortsätter du med att starta telefonen i säkert läge.

 • Tryck och håll ned strömbrytaren.
 • I alternativmenyn som visas trycker du på och håller strömmen av.
 • När 'Restart in Safe mode' visas trycker du på OK för att starta om i Safe mode.
 • Vid omstart visar enheten "Safe mode" längst ner på skärmen

Om problemet inte uppstår i det här läget kanske du har installerat en app som orsakar problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du överväga att göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

LG G6 håller på att starta om

Problem: Hej och hälsningar från Spanien. Jag har en G6 och älskar den. Det har fungerat bra även om batteriets livslängd minskas allt mer. Hur som helst, igår startade den om på egen hand och fastnar nu i en cykel där Recovery Mode inte verkar hjälpa. En gång i taget startar Android om, jag anger enhetens PIN-kod och SIM-stiftet och jag kan se startskärmen. Prestandan är väldigt långsam och haptiken gör ett konstigt ljudljud när jag trycker på skärmen. Hemskärmen startas sedan och cykeln upprepar sig själv och försöker starta om.

Lösning: Prova att ta bort microSD-kortet på telefonen och starta sedan enheten i återställningsläge.

 • Stäng av din telefon.
 • Vänta några ögonblick medan avstängningsprocessen är klar.
 • Tryck och håll ned Volym ned-knappen.
 • Håll ned strömbrytaren medan du trycker på Volym ned-knappen.
 • Fortsätt att trycka på dessa tangenter tills LG-logotypen visas.
 • Släpp nu strömbrytaren ett ögonblick och tryck sedan på den igen (gör det medan du fortfarande håller volymen nere).
 • Fortsätt trycka på dessa knappar tills återställningsläget visas på din LG G6.

När du är i återställningsläge gör du en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG G6 Musik slutar spela när skärmen är av

Problem: Den här har youtube-premiummedlemstjänster och samsung stubbade. Dessutom är jag smart nog att vanligtvis räkna ut den här skiten. G6, kör Android 8, 0. Jag har rött på YouTube. Har aldrig haft några problem på min gamla telefon. Byt till G6, och nu spelar bakgrundsuppspelningen bara i mellan 5 och 10 minuter, efter att jag har stängt av skärmen, innan du stoppar. När jag slår på den igen kommer den att buffras och återupptas nästan omedelbart. Till att börja med ansåg jag allvarligt att jag bara fick dålig service i fickan! Här blir det tufft. Strömsparande av. Alla appar som skulle vara till och med otydligt relaterade finns också i undantagslistan för energibesparing. Såväl som på listan över övervakade appar. Cachar och data har rensats. Youtube inaktiverade till fabriken, där det fortfarande hade problemet, och uppdaterades igen. Yt-musik är installerad. Google Play Music är installerat. Försökte varje inställning för wifi-samtal. Försökte olika skärmlåstimrar, även om det inte behöver låsas för att uppspelningen ska stoppa. Säkerhetsläge har angetts, ingen användning. Cache-partition har rensats. Ingen kan hitta någon inställning, i någon app som orsakar detta. Jag försökte till och med nya öronsnäckor om knappen på min hade en kort. Här blir det galet. Det här problemet inträffar inte om enheten finns på laddaren. Jag är helt klart nu. Om du tror att du kan lösa det så uppskattar du det mycket.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det orsakas detta troligen av en felaktig hårdvarukomponent. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter om detta är fallet.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.