Löst LG G6 Inget nätverksanslutningsfel

# LG # G6 är en flaggskeppstelefon som släpptes av det sydkoreanska företaget förra året. Den här telefonen använder en aluminiumram med Corning Gorilla Glass både på framsidan och baksidan och är en IP68-certifierad enhet. Den har en 5, 7 tum IPS LCD-skärm som är tillräckligt stor för att enkelt kunna se olika multimediainnehåll. Under huven finns en Snapdragon 821-processor kombinerad med 4 GB RAM som förvånansvärt kan hantera även de mest krävande apparna. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G6 utan nätverksanslutningsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6 Inget nätverksanslutningsfel

Problem: Jag har en G6 som bara är några månader gammal. Välskött, ingen skada. Av någon anledning förlorar det hela nätverket. Händer för telefon, texter och internet. Jag får "ingen nätverksanslutning" även om jag vet att det finns en signal. Jag har kunnat tvinga den att ansluta genom att ringa 911 och snabbt hänga upp innan det faktiska samtalet går igenom ... det löser problemet tillfälligt, men det fortsätter att hända och driver mig nötter. Händer inte när du är ansluten till wifi. Hjälp!

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att eliminera risken för att detta problem orsakas av ett felaktigt SIM-kort. Sätt i SIM-kortet i en annan telefon och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det bör du försöka få ett nytt SIM-kort. Om problemet inte inträffar ska du sätta tillbaka SIM-kortet i telefonen och fortsätta sedan med felsökningsstegen nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan en app som du laddade ner orsaka problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Prova att torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget och kontrollera om problemet fortfarande uppstår.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. När återställningen är klar kontrollerar du om problemet fortfarande uppstår.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG G6 Wi-Fi-omkopplare slås inte på

Problem: Jag har en LG G6 jag har inte haft några problem med min telefon förrän i går. jag använder mitt hem wifi för min telefon. Igår märkte jag att den inte var på så jag försökte trycka på wifi-knappen på hemskärmen och den kom fortfarande inte på. Jag gick in på wifi-inställningarna och försökte sätta på wifi-omkopplaren till den visade att den försökte slå på men skulle alltid gå tillbaka till läget av. Jag ringde och de gick mig igenom många steg och ingenting fungerade. Jag fick höra att göra en mjuk återställning ingenting och ingenting. cache-torkningen och en fabriksåterställning och ingenting fungerade. de sa till mig att gå till & t och låta dem titta på det. det sitter fast på guiden skärmen och wifi kommer fortfarande inte att slå på. Återigen kunde de inte fixa det heller och gav mig ett nummer för att ringa Lg servicecenter. En representant sa att han trodde problemet var att de inte hade mig att logga ut från mitt gmail-konto innan jag återställde telefonen. Men det hade inget att göra med det eftersom de inte kan passera wifi-skärmen för att komma till e-postskärmen. Jag är frustrerad och körde nästan 2 timmar för ingenting. de fick mig att återställa det igen idag och ingenting. Så innan jag måste skicka in den eftersom jag inte har någon annan telefon är jag desperat. Allt du kan tänka på snälla berätta. Tack .

Relaterat problem: Telefonen ansluter inte till Wi-Fi. Vi trycker på wifi-knappen och den ansluts under en sekund och kopplas sedan ur. Vi har startat om telefonen och vi har också stängt av och slå på telefonen igen. Det korrigerar inte situationen. Detta händer i vårt hus och även på min sons skola, så det verkar som det är telefonen snarare än ett problem med vårt hemnätverk. Dessutom har andra enheter i huset inga problem med anslutningen.

Lösning: Om du redan har utfört en fabriksåterställning och Wi-Fi-omkopplaren fortfarande inte slås på, orsakas detta problem troligen av ett felaktigt Wi-Fi-chip. Det bästa du kan göra just nu är att få telefonen kontrollerad i ett servicecenter. Om det konstateras att Wi-Fi-chipet inte fungerar längre måste detta chip bytas ut.

LG G6 Wi-Fi slås inte på

Problem: Hej, tack för den hjälp ni erbjuder för att fixa telefoner. Jag har en olåst LG G6, den har utvecklat flera problem som jag inte kan fixa efter några av de lösningar som finns på din sida. 1. wifi slås inte på, det vill säga bara visar på och aldrig gör det. 2. SD-kort visar monterings-SD-kort oavsett hur många gånger jag tar bort kortet och sätter i det igen. 3. Mikrofonproblem, när jag ringer eller tar emot ett samtal kan personen i andra änden inte höra mig så jag har använt mig av en Bluetooth-handsfree-enhet. slutligen skala smart fjärrkontroll inte längre fungerar med mina enheter, dvs.

Lösning: Eftersom du har flera problem med telefonen just nu är det bästa du kan göra att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du ta telefonen till ett servicecenter och kontrollera det eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.