Löst LG G6 fastnat i startlogotyp

# LG # G6 är en av de flaggskeppstelefoner som släpptes 2017 som är populär bland konsumenterna. Detta är en vattentät enhet tillverkad av en aluminiumram med Gorilla Glass på både framsidan och baksidan. Den har en 5, 7 tum IPS LCD-skärm med en upplösning på 2880 × 1440 px. Under huven finns en Snapdragon 821-processor i kombination med 4 GB RAM som gör att enheten kan köra vilken app som helst. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G6 fast i startlogotypproblemet och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6 Stuck In Boot Logo

Problem: LG G6-telefon som fungerar på Android-systemet. Det går inte att komma in i telefonen. Telefon startar upp till säker startskärm. Efter att ha angett min säkerhetskodkod visar telefonen en upplåsningsikon med en blå lastcirkel som indikerar att telefonen startar upp. Men telefonen kommer aldrig förbi detta steg. Jag har gjort tre försök efter det första att komma tillbaka till min telefon. Men jag fastnar i det här problemet. Jag lät det köras i sista försök tills batteriet var tömt. Det här problemet inträffade nyligen efter att systemuppdatering (inom en 24 timmarsperiod) så jag kan hjälpa men känner att det kan vara systemuppdateringsfelet. Jag har bytt batteri i telefonen inom året. Telefonen tycktes börja löpa långsammare i början av året (2020). Jag fick tillbaka telefonen 2017. Jag märkte råds att det fanns många "appar" som byggde upp på telefonen. Minst 30 av dessa artiklar hade Android-logotypen bredvid sig, men hade ".exe" i slutet av namnen, så jag trodde att de bara var Android-program. Jag ville bara ta ut alla mina alternativ innan jag måste köpa en ny telefon. Pengarna är trånga just nu. Så jag skulle vilja undvika att behöva få en ny. All hjälp som kan tillhandahållas är mycket uppskattad. Många tack killar!

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att se till att telefonbatteriet har tillräcklig laddning. Anslut telefonen till väggladdaren och låt den ladda i minst 20 minuter. Om laddningsindikatorn inte visas fortsätter du med stegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Försök att använda en annan laddkabel och väggladdare för att ladda telefonen.
  • Kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.

När telefonen har tillräckligt med laddning tar du bort microSD-kortet (om telefonen har ett installerat), försök sedan göra en mjuk återställning. Detta görs genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. Om problemet fortfarande kvarstår bör du starta telefonen i återställningsläge och göra en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG G6 debiteras endast från datorns USB-port

Problem: Hej, jag har den här LG G6 64 GB Jag köpte den här från en transportör i Australien. Och på 5-6 månader började jag ha problem med kabelladdning (jag har använt den ursprungliga LG snabbladdaren som medföljer) Och en natt gör det inte min telefon laddar inte från ett uttag av några adaptrar ... MEN JAG KAN LADDA MITT TELEFON FRÅN MIN BÄTTOPP MED DET SAMLIGA TRÅDET (JAG HAR PRÖVAT MIN LADDARE ATT LADDA ANDRA telefoner och dess fungerande FINE ... Men jag kan inte ladda min telefon från någon adapter (försökte också den nya LG-laddaren också) Jag har använt min mobil sedan dess med trådlös bärbar och trådbunden laddning med min luriga. Kan ni hjälpa mig att förklara problemet som min telefon möter? Jag vill också rensa att min telefon laddas porten är fuktfri. Hoppas ni förstår den konstiga frågan som händer

Lösning: Det är mycket troligt att en av stiften på laddningsporten (den som används för snabbladdning) är felaktig. Du kan försöka fixa problemet genom att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port. Kontrollera om telefonen kan laddas med en väggladdare. Om problemet fortfarande kvarstår kan telefonen behöva byta ut laddningsportenheten. Jag rekommenderar att du tar med din telefon till ett servicecenter och får den kontrollerad.

LG G6 laddas inte

Problem: Min LG G6 laddades med en väggkontakt. Först och främst insåg jag att LED-lampan var röd och visade att det var upptaget med laddning. Jag såg att batteriindikatorn hade blixtar genom batteriet som indikerade att det laddades nästa minut. Det röda indikatorlampan flimrade och fick ett meddelande om att batteriet är överhettat och det slutade laddas . Jag kopplade ur laddaren och anslutit den i telefonen igen, det började ladda. Jag märkte att den var på 57%. Nästa minut slutade det bara att ladda, ingen röd indikatorlampa visade. ingen indikation på att batteriet laddas. Telefonen var mask men inte varm .. Jag kopplade ur den startade om den ... Jag rengörde porten på telefonen samt fortfarande ingenting .. innan allt detta började hade jag flera problem med telefonen. Som om telefonen stängde av vid 20% batterinivå ibland behövde jag vippa kabeln för att den skulle börja laddas .. USB-kabeln är ok testad den på andra telefoner .. i funktionsskick .. men vad som buggar mig är att det gjorde inte visa några tecken på problem när det bara slutade laddas. Det är som det inte har ström som flyter till batteriet .. någon aning om hur man löser denna plötsliga batteridöd

Lösning: Om du redan har sett till att telefonens laddningsport är fri från smuts eller skräp föreslår jag att du försöker använda en annan laddningssladd och väggladdare för att ladda telefonen. Du bör också kontrollera om telefonen kan ladda från en dators USB-port eller med en trådlös laddare. Om telefonen kan ladda med en trådlös laddare är det troligt att laddningsportens enhet inte fungerar i vilket fall den måste bytas ut. Om telefonen inte laddas alls måste du ta med den här enheten till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.