Löst iPhone 8 slås inte på efter att batteriet har tömts

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Apple #iPhone 8 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Modellerna släpptes förra året och är efterträdaren till den populära iPhone 7-enheten. Den har samma designstruktur som sin föregångare men har ändå uppgraderade hårdvaruspecifikationer. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone 8 som inte slås på efter att batteriet har tömts ut och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 8 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 8 slås inte på efter att batteriet har tömts

Problem: Hej där. Min iPhone 8 kommer inte att slås på längre och förblir på en svart svart skärm. det svarar inte på mjuk / hård återställning alls. För fem dagar sedan gick jag en resa med tåg och laddade helt min iPhone på uttaget utan problem, fortsatte att använda den på batteriet 2 dagar med strömläge Alternativ inställt. På tredje dagen nådde det 1% laddning och plötsligt stängdes av. Jag har anslutit den flera gånger från TURNOFF-STATEN, så länge som 24 timmar och mer, kan den vara på. Min iPhone har inte fysiska skador alls och jag städade ut porten säkert och försiktigt. Det finns inga symtom på skador på den och svarar inte på någon kombinationsmetod (Power, Home, Volume Down Buttons). Jag anslöt min iPhone till My Macbook Pro och iTunes kunde inte upptäcka den också. Alla frågor har börjat med 1% återstående avgift och plötsligt stängs av. Jag har uppgraderat till iOS 11.4.1 för cirka 3 månader sedan och jag har inte haft några problem med det alls, förutom det nämnda kämparproblemet. All hjälp skulle uppskattas fullständigt. Tack i avancerat

Relaterat problem: Jag har haft en iPhone 8 i cirka 6 månader som en vän till mig hade haft i ungefär ett år innan hon gav den till mig. Jag har tappat den flera gånger och skärmen var väldigt knäckt och delar av glaset har fallit av i det övre vänstra hörnet. Den övre delen av skärmen lossnar också från telefonen och den kan inte skjutas in igen tror jag inte. Bortsett från alla yttre skador på telefonen har allt annat fungerat bra. Jag gick till en fotbollsmatch härom kvällen och batteriet dog (det var på 1% så jag tänkte ingenting om det), och sedan åkte jag hem. Jag anslutit nästa morgon och lämnade den i ungefär en timme innan jag kontrollerade den och den skulle inte slås på. Jag försökte hålla hemknappen och on-knappen samtidigt och det fungerade inte heller. Finns det något jag kan göra för att fixa det?

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att telefonbatteriet har tillräcklig laddning genom att följa felsökningsstegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och se till att smuts eller skräp som sitter fast i den tas bort.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med väggladdaren.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare.
  • Tvinga om att starta om telefonen. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned. Håll sedan sidoknappen intryckt tills du ser Apple-logotypen.

Om telefonen inte slås på måste du ta detta med till närmaste Apple Store och ha den kontrollerad.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.