Löst HTC U11-skärm blir slumpmässigt svart

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger HTC U11 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell är en flaggskeppsenhet som släpptes förra året vars kropp är tillverkad av en aluminiumram med Gorilla Glass på både fram och bak. Telefonen har en 5, 5-tums Super LCD5-skärm under en huva och är en Snapdragon 835-processor ihopkopplad med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att tackla HTC U11-skärmen slumpmässigt svart problem och andra relaterade problem.

Om du äger en HTC U11 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

HTC U11-skärm blir slumpmässigt svart

Problem: Hej, jag har en HTC U11, den blir ofta svart och jag kan inte göra någonting på några minuter och sedan fungerar den igen. Jag har sett lösningar för svart skärm men det säger inte om detta kommer att fungera om det fortsätter att hända och sedan fungerar igen slumpmässigt. Det säger också att processystem inte svarar ibland. Om jag gör en tvångsstart fungerar det igen ett tag och sedan samma problem igen, men som sagt verkar det korrigera efter några minuter och sedan en liten stund senare kommer att göra det samma igen. Tack

Lösning: Om det här problemet inträffar slumpmässigt finns det en chans att detta kan orsakas av en programvarufel. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget.

  • Stäng av telefonen och håll sedan in knappen "Ström" i några sekunder för att slå på enheten igen.
  • När du ser att HTC-logotypen visas på skärmen, håll in knappen "Volym ned".
  • Fortsätt hålla knappen "Volym ner" tills Android OS är helt laddat. Du bör kunna verifiera att du är i Safe Mode om du ser orden "Safe Mode" i det nedre vänstra hörnet på skärmen.

Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande inträffar även i Safe Mode bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det kan detta redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent i vilket fall du måste ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

HTC U11 med bruten skärm visar flera färger

Problem: Min telefon har en trasig skärm men det blev aldrig ett problem och medan jag vaknade idag var telefonen i fickan och jag drog ut skärmen var mångfärgad utan skärm .. Jag tryckte på strömbrytaren och den nedre knappen på telefonen återupptogs men tio sekunder senare när jag försökte öppna vilken app som helst blev den samma multipel färgade igen .. Jag har laddat den på laddning för nu men den är inte säkerhetskopierad alls och den har mycket information hur kan jag få det fungerar eller atlas de mina data !!

Lösning: För att säkerhetskopiera dina telefondata kan du försöka ansluta telefonen till en dator med HTC Sync Manager installerat. Du kommer att kunna importera musik, foton och videor från din telefon till din dator. Du kan också synkronisera lokalt lagrade kontakter och spellistor mellan din telefon och din dator.

När en säkerhetskopia har gjorts föreslår jag att du utför en fabriksåterställning. Detta gör att du kan kontrollera om problemet orsakas av ett programfel.

Om problemet fortfarande inträffar efter återställning måste du byta ut telefonens displayenhet vid ett servicecenter.

HTC U11 Black Screen After Drop

Problem: Jag tappade min HTC U11 idag och den har börjat dyka upp med en svart skärm med många olika färgade fläckar och en svart bakgrund. Den hade redan en knäckt skärm och jag är inte säker på vad jag ska göra. Undrar bara vad som händer med min telefon och hur fixar jag det?

Lösning: Tyvärr, eftersom telefonen redan har en knäckt skärm, är det bästa att göra just nu att få byta bildskärmsenhet vid ett servicecenter.

HTC U11 svart skärm men telefonen fungerar fortfarande

Problem: Jag har en HTC U11 och en minut fungerade den och jag satte ner den en stund och när jag gick tillbaka för att plocka upp den var min skärm svart. Mina knappar lyser fortfarande och det vibrerar fortfarande eller ringer och verkar fungera som normalt, jag kan bara inte se någonting. Jag försökte hålla ner strömmen, volymen ner och hemknappen, och det fick den att starta igen men det började flimra och gick snart tillbaka. Nu när jag försöker samma metod får jag en grön gulaktig skärm med vertikala linjer och det förblir så om jag inte trycker på en knapp och den går tillbaka till en svart skärm.

Relaterat problem: Jag har en HTC U11 och jag tappade den på golvet i morse. Skärmen är nu svart förutom några pixelerade linjer. Det verkar svara när jag trycker på sidoknappen när de pixelerade linjerna tänds och lamporna på telefonens botten tänds. Telefonen chimade också in när jag fick en påminnelse i morse. Jag undrar om jag behöver en ny telefon eller bara behöver byta ut skärmen. Tack för hjälpen.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom telefonen kan behöva byta ut skärmen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.