Löst Google Pixel 2 startar inte

#Google # Pixel2 är den senaste flaggskeppsenheten som släpptes förra året som syftar till att ge en omfattande Android-upplevelse eftersom programvaruuppdateringar som telefonen får kommer direkt från Google. Den här enheten har en 5-tums AMOLED-skärm och använder Snapdragon 835-processorn ihopkopplad med 4 GB RAM. Telefonen har också en utmärkt bakkamera på 12, 2MP som tar foton av utmärkt kvalitet som är bättre än de flesta av de andra flaggskeppstelefonerna. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Google Pixel 2 kommer inte att slås på och andra relaterade problem.

Om du äger en Google Pixel 2 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Google Pixel 2 startar inte

Problem: Min Google pixel 2 startar inte. Den stängde av sig med cirka 65 procent batteri och kommer inte att slå på. Jag låter det ladda i några timmar med originalladdaren i ett känt arbetsuttag. Ingenting kommer på skärmen när det är anslutet. Jag har försökt starta om och starta om i säkert läge, ingenting kommer upp på skärmen. När du håller ner strömbrytaren blinkar en linje slumpmässigt på olika delar av skärmen. Det vibrerar inte eller gör något ljud. Jag kan inte få en dator för att känna igen den är ansluten. Jag har redan garanterat att telefonen men det finns bilder sparade i själva telefonen jag behöver för att få tillbaka. Alla andra idéer skulle vara bra! Tack på förhand!

Lösning: Det enda sättet du kan hämta fotona i telefonen är om du kan slå på telefonen. Försök att utföra felsökningsstegen som listas nedan som syftar till att lösa det här problemet.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port.
  • När batteriet har fått tillräcklig laddning kan du försöka slå på telefonen.

Om telefonen inte laddas eller slås på kan problemet redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att få telefonen kontrollerad i ett servicecenter.

Google Pixel 2 slås inte på efter släpp

Problem: Jag har en Pixel 2. Den föll på ett matta golv på jobbet och nu kommer fingeravtrycksigenkänningen inte att fungera och jag kan inte stänga av den. Jag läste igenom fingeravtrycksinstruktionerna, raderade alla fingeravtryck och försökte göra om mitt fingeravtryck. Det skulle inte låta mig säga att det hade misslyckats. Jag läser sedan om du gör en mjuk återställning som ofta löser problemet. Nu slås inte telefonen alls. Snälla hjälp.

Lösning: Det är mycket troligt att droppen kan ha skadat någon komponent i telefonen och orsakat detta problem just nu. Det bästa du kan göra är att kontrollera om problemet orsakas av ett batteri som inte har tillräcklig laddning. Rengör laddningsporten på din telefon med en burk med tryckluft och ladda sedan telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare som är känd att fungera. När detta är gjort kan du försöka slå på telefonen. Om det fortfarande inte slås på måste du kontrollera detta i ett servicecenter.

Google Pixel 2 Ingen visning men aviseringar fungerar

Problem: Jag placerade av misstag SIM-ejektorstiftet i mikrofonhålet på en helt ny Pixel 2. Skärmen blev vit. Den har ingen skärm och svarar inte på On / Off-knappen. Det går inte att utföra en fabriksåterställning med en kombination av Vol, On / Off & Bixby-knappar. Jag känner en vibration och telefonen ringer när jag sätter in ett SIM-kort och ringer numret. Vilken maskinvaruskada orsakade jag? Telefonen laddas normalt och de röda och gröna laddningslamporna tänds. Tack

Lösning: Det ser ut som att du kortslutit en komponent i telefonen, eventuellt skärmen eller en av skärmkomponenterna. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Google Pixel 2 har svart skärm

Problem: Min telefon visar bara svart skärm. Jag tror att detta hände efter att jag använde NFC, det har 80% när det hände, min telefon dog precis. Jag försökte ladda den med en trådlös laddare och den ursprungliga laddaren. Svarar inte på någon laddare. Jag försökte redan starta om det genom att hålla in strömbrytaren i 3 minuter. Vad ska jag göra?

Lösning: Om telefonen inte svarar på någon laddare eller laddkabel och du redan har försökt göra en mjuk återställning orsakas detta troligen av en felaktig hårdvarukomponent redan. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.