Löst Google Pixel 2 Black Screen After Drop

Google Pixel 2 är en premiumsmartphone som släpptes förra året och är designad av Google. Telefonen har flera enastående funktioner såsom en 5-tums AMOLED-skärm, en Snapdragon 835-processor ihopkopplad med 4 GB RAM, och en bakkamera på 12, 2 MP som tar foton av utmärkt kvalitet. En fördel som denna modell har jämfört med andra enheter är att den vanligtvis är den första som får de senaste Android-uppdateringarna. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med den svarta skärmen Google Pixel 2 efter drop-problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Google Pixel 2 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Google Pixel 2 Black Screen After Drop

Problem: Min barnbarn tappade vikt på hans Pixel 2, men skärmen är inte trasig men det är en "svart skärm" med några få pixlar i mitten av skärmen. Jag gjorde en mjuk återställning, utan att lösa problemet, tack så mycket.

Relaterat problem: Jag har en Pixel 2. För närvarande har jag en svart skärm. Problemet är, även om du återställer enheten, fortsätter den att stanna av, eftersom det på skärmen inte förändras på något sätt, vare sig det är hårt eller mjukt omstart, och innan jag startade om så tillät det mig att trycka på hemknappen, vilket egentligen inte är en knapp men vibrationen skulle inträffa och den uppstår fortfarande när jag stänger av min telefon med den hårda återställningen. Jag är inte helt säker på vilken programvaruversion telefonen är på just nu.

Relaterat problem: jag har problem med min Pixel 2, skärmen har blivit helt svart Jag har anslutit till laddaren och gjort felsökningen till ingen nytta. men varje gång och ett tag kommer skärmen att flimra lite men inte mer.

Lösning: Trycket som utövas på skärmen kan ha skadat det redan. Det bästa felsökningssteget som du kan göra i det här fallet är att starta telefonen i återställningsläge och om skärmen fungerar i detta läge gör du en fabriksinställning. På det här sättet kan du eliminera eventuella programvaruproblem som kan orsaka problemet.

 • Stäng av telefonen genom att trycka på strömbrytaren en kort stund.
 • Håll knappen Volym nedtryckt i cirka 2-3 sekunder.
 • Tryck på strömbrytaren medan du fortfarande håller inne den.
 • Välj alternativ Återställning genom att använda för att navigera Volymknappar och för att bekräfta strömknappen.
 • När Android Image dyker upp på skärmen håller du ner strömknappen i ett par sekunder.
 • Håll ned strömbrytaren och tryck snabbt på Volym upp-knappen.
 • Du bör vara i Pixel Recovery Mode.

Härifrån ska du torka av cache-partitionen på telefonen och sedan göra en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera telefondata.

Om skärmen förblir svart även i återställningsläget är det troligt att skärmen är skadad och måste bytas ut. Jag rekommenderar att du kontrollerar detta i ett servicecenter.

Google Pixel 2 har vertikala linjer på skärmen

Problem: Hej, min telefon har vertikala linjer på skärmen, som nästan helt täcker min telefonskärm utom med den övre delen med tiden. Det fungerar fortfarande men som sagt kan jag inte se någonting annat än den ovanstående delen av min skärm. Vad ska jag göra?

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att kontrollera om problemet orsakas av en app som du installerade genom att starta telefonen i säkert läge.

 • Stäng av mobilen
 • Tryck på telefonens strömbrytare.
 • När Google-logotypen visas på skärmen, när animeringen startar, tryck och håll ner telefonens volymknapp. Fortsätt hålla den tills animationen är slut och din telefon startar i säkert läge.
 • Du kommer att se "Safe mode" längst ner på skärmen.

Kontrollera om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet fortfarande kvarstår även i säkert läge är nästa steg att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel. För att göra detta måste du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

Om ovanstående steg inte löser problemet orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent redan. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.