Löst Apple iPhone 7 Start-knapp fungerar inte

#Apple # iPhone7 är en av de första iPhone-modellerna som sportar en ny design jämfört med de äldre modellerna. Telefonen har inte längre en 3, 5 mm ljudport. Medan vissa människor missar den här funktionen gör telefonen kompensation för det här genom att packa in fler funktioner som vattentätning och dammisolering. Telefonen använder också en hemknapp i fast tillstånd vilket gör den mer motståndskraftig mot skador. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med startknappen för iPhone 7 som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 7 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 7 Startknapp fungerar inte

Problem: På min iPhone 7 slutade min hemknapp helt plötsligt och ett meddelande kom att det kan behöva underhåll och på samma gång finns det inget ljud för min ringsignal eller några aviseringar eller väckarklockor och kan inte höra min musik såvida inte mina hörlurar är anslutna. Jag gick till Apple-butiken och han sa att det skulle vara 320 dollar att fixa och jag sa vad som är fel. Han sa att jag inte vet att jag aldrig har sett det förut. Varför skulle jag betala någon så mycket för att göra något om de inte gör vad som är galt ganska dumt. Han sa att han körde en diagnostik på högtalaren men att han inte skulle låta honom. Så jag sitter fast med en telefon där jag inte kan få meddelanden om samtal eller något för mitt jobb.

Lösning: Det är mycket troligt att detta redan är ett hårdvarorelaterat problem. Den bästa felsökningen som du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan återställa telefonen till det ursprungliga fabrikstillståndet. Ställ in telefonen som en ny enhet. Om problemet fortfarande kvarstår kan startknappen vara felaktig. Det bästa du kan göra just nu är att ha detta fixat i Apple Store.

iPhone 7 Stuck In Boot Loop efter byte av skärmen

Problem: Hej, jag har nyligen ersatt skärmen på min iPhone 7 och sedan dess vägrar telefonen att sätta på igen när batteriet dör eller telefonen stängs av. Istället laddar den upp Apple-logotypen för omstart i några sekunder, sedan blinkar skärmen och sedan stängs den av igen för att starta hela cykeln igen. Jag har redan försökt göra återställningsläget och har till och med återställt telefonen under återställningsläge, men det fortsätter fortfarande. Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag fixar det här. Snälla hjälp.

Lösning: Om du redan har återställt telefonen och problemet fortfarande uppstår orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent redan. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till Apple Store så att den exakta komponenten som inte fungerar kan fastställas.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.