Lösning för innehållet som inte stöds fel i Android-telefon

När du laddar ner filer finns det tillfällen när du stöter på felmeddelandet Content Not Supported i din Android-telefon. Låt dig inte larma när du ser det här meddelandet eftersom det bara är en normal sak när formatet på filen du försöker få inte känner igen ditt system.

Tyvärr finns det inget sätt att lösa problemet i de ursprungliga inställningarna på din Android-telefon eftersom det är en programvarubegränsning. Men med vissa appar i Google Play Store kan du låta din telefon gå till denna begränsning.

En av apparna som du kan använda för att kunna ladda ner icke-stödda format av Android-telefonen som APK, ZIP, RAR, XLS, MP3, DOC och andra är Ladda ner alla filer . Detta är lätt att använda, välj bara det innehåll du vill ladda ner, ange destinationsmappen, spara den och sedan kan du öppna den när du vill. Att köra vissa filer med vissa format kräver dock en annan app. Men på den ljusa sidan kommer du åtminstone kunna ladda ner alla filer som ursprungligen inte stöds av din enhet.

Naturligtvis finns det andra appar som du kan använda. Anledningen till att jag har ställt in Ladda ner alla filer som ett exempel är att det är en av de kraftigt nedladdade appar där ute med 44 300 nedladdningar hittills. Sedan är de flesta användarrecensioner positiva, så totalt sett fick appen en genomsnittlig poäng på 4, 2 av 5 stjärnor.

Tänk dock på att du inte kan ladda ner strömmande videor med den här appen som de som finns på YouTube på grund av Googles policy.

Skicka dina frågor och förslag via e-post till oss

Jag hoppas att informationen som lämnats här på något sätt hjälpte. För fler frågor om Android-enheter, skriv till oss på [e-postskyddad]. Var bara detaljerad så mycket som möjligt i dina frågor så att vi effektivt kan hitta ditt problem och hjälpa dig hitta rätt lösning för det.

Användare som har något att bidra med i ämnet kan också dela sina åsikter och förslag via [e-postskyddad] eller i kommentarrutan nedan.

Besök även avsnittet Mailbag för mer artiklar.

Källa: Google Play