Lösa Samsung Galaxy S8-kamerafoton är suddiga

#Samsung #Galaxy # S8 är en av de förstklassiga smarttelefonmodellerna på marknaden som har ett kamerasystem som tar foton av utmärkt kvalitet. Telefonen använder en 12MP bakkamera med dual pixel-teknik som gör att den kan fånga mer ljus vilket resulterar i fantastiska foton även på natten. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S8-kamerafoton som är suddiga problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Kamerafoton är suddiga

Problem: På en nylig resa till Skottland började min Galaxy S8, som alltid har tagit STORA bilder, felaktig. Den första veckan inget problem och sedan plötsligt var alla bilder jag tog oskarpa, som om det var en låg upplösning eller något i fokus. När jag visar fotot i Galleri och försöker panorera genom bilderna finns det en "svart" bild efter varje dåligt foto. Telefonen gick inte igenom en uppdatering innan den började fungera. Att stänga av hjälpte inte. Även om jag är Verizon-kund, som jag alltid gör i Storbritannien, köpte jag ett 30-dagars SIM-kort av EE. Jag installerade den första dagen och allt var bra. Kamerafelningen inträffade inte förrän tio dagar senare. Förra året var jag i Irland och hade ett Vodafone-kort och hade inga problem. Jag bytte tillbaka till Verizon när jag kom tillbaka och två dagar senare gick telefonen genom en uppdatering. Enheten enligt Samsung har ett batteri som inte kan tas bort. Alla idéer skulle bli riktigt uppskattade. Tack.

Lösning: Har din telefon ett microSD-kort installerat? Om den gör det kan detta vanligtvis orsaka denna typ av problem, särskilt om kortet har skadade sektorer. Försök ta bort det här kortet och ta foton igen. Kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det måste du fortsätta med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan. Fortsätt till nästa steg om problemet fortfarande uppstår efter att ha utfört ett steg.

  • Kontrollera om en app som du laddade ner orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

S8 Kamerafoton fortsätter att flytta tillbaka till intern lagring

Problem: Jag har en Samsung Galaxy S8. Det finns saker med själva telefonen jag inte är nöjd med men jag älskar kameran så jag fortsätter att hålla den. På senare tid men vad som har hänt är att bilder som automatiskt går till SD-kortet nu på något sätt flyttar till enhetens lagring. Jag sätter tillbaka dem och sedan flyttar de till enhetsminnet igen. Detta har hänt flera gånger. Det är väldigt frustrerande. Jag insåg precis att en hel del merry-go-round verkar vara med samma bilder. (Hmmm…) Är det något du har hört talas om? De sista 3 mapparna jag gjorde ... och satte bilder i ... fortsätter att försvinna. Finns det bara ett visst antal mappar tillåtna i fotoappen?

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att kameran är inställd för att spara fotona på microSD-kortet.

  • Öppna appen "Camera".
  • Välj inställningsväxelsymbolen som finns längst upp till höger på skärmen.
  • Rulla ner och knacka på ”Lagringsplats”.
  • Välj “SD-kort” som.

Om det redan är korrekt inställt och problemet kvarstår är nästa steg att kontrollera om problemet orsakas av ett felaktigt microSD-kort. Försök att använda ett nytt kort och kolla sedan om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det orsakas detta troligtvis av en programvarufel, i vilket fall du måste säkerhetskopiera dina telefondata, gör sedan en fabriksinställning.

S8 framkamera tar suddiga foton

Problem: När jag sätter min Samsung S8 i selfie-läge och tittar på den är suddig. När jag tar en bild kommer bilderna suddiga i förhandsgranskning och sparas; hur kan jag få tillbaka det där det tidigare var. Både min främre och bakre kamera har vackra förhandsgranskningar och foton men nu bakkamera (eller är det den främre som tar selfies) foton och förhandsgranskningar av suddiga .. Snälla hjälp jag gjorde torka cachen och det är fortfarande samma suddiga men min jag är Att titta ut mot gatan för att ta någon annans foto eller någon typ av för den naturen är perfekt förhandsvisning och foto.

Lösning: För den här frågan bör du noggrant inspektera det främre kameralinsskyddet och se till att det inte har några fläckar eftersom det kan påverka kvaliteten på det tagna fotot. Rengör vid behov denna del med en mikrofiberduk. Det finns också möjligheten att det här problemet orsakas av en app-fel. Om detta är fallet bör du rensa cache-cache och data från applikationshanteraren.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.