Lösa Samsung Galaxy A5-kamerafoton är suddiga

#Samsung #Galaxy # A5 är en premiummedellång enhet som erbjuder konsumenterna en telefon som ser ut som en flaggskeppsmodell utan den höga prislappen som är associerad med den. 2017-versionen av denna telefon har ett glas- och metallkropp med en 5, 2-tums Super AMOLED-skärm. Den har också en IP68-certifiering som gör den dammtät och vattentät i upp till 1, 5 meter under 30 minuter. Även om detta är en solid utförande telefon finns det tillfällen när vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy A5 kamerafoton är suddiga problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy A5 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Samsung Galaxy A5 kamerafoton är suddiga

Problem: jag har Samsung Galaxy A5. Jag har problem med min kamera. faktiskt när jag tar normala bilder är det ok men när jag försöker ta bilder på nära saker eller text blir bilden suddig och min kamera fokuserar inte alls. vänligen lösa mitt problem snälla snälla. och även jag har redan rensat cache, återställ telefonen men detta problem finns fortfarande vänligen ge förslag jag kommer att vara tacksamma för er. ser fram emot att höra från dig snart

Lösning: Försök att kontrollera kameralinsen och se till att den är fri från smutsar eftersom det kan påverka kamerans fokus på ett motiv. Om det behövs bör du rengöra linsen med en mikrofiberduk.

När du tar en bild på nära håll måste du se till att belysningsförhållandena är bra. Det finns också ett minimifokusavstånd där kameran kan fungera så se till att när du tar ett foto är det inom detta avstånd.

Om problemet fortfarande kvarstår vid denna tidpunkt måste du ta telefonen till ett servicecenter och kontrollera det eftersom det redan kan orsakas av en felaktig kameramontage.

Samsung Galaxy A5 kamerafoton har utropstecken

Problem: Hej, jag har en Samsung A5 och när jag tar bilder eller video verkar det fånga dem men när jag går till galleriet är allt som visas en grå ruta med en! i mitten. Riktigt frustrerande eftersom jag har tappat många bra bilder. Jag har ett SD-kort som knappast har något på det. Jag har försökt att rensa minnescachen och det verkar lösa problemet ett tag och sedan börjar det igen. Jag har sökt på nätet och sett ett liknande problem för andra Samsung-modeller, men inte sett en permanent fix för en A5. Har du stött på detta på A5 snälla? I så fall skulle all hjälp du kan erbjuda vara mycket uppskattad.

Lösning: I de flesta fall orsakas problemet av ett felaktigt microSD-kort, särskilt om kameran sparar fotona på det här kortet. Det du vill göra just nu är att ändra standardsparläget till telefonens interna lagring och sedan kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det inte gör det måste du få ett nytt microSD-kort. Om problemet fortfarande inträffar även om fotona sparas i telefonens interna lagring kan det redan orsakas av en programvarufel. Det bästa sättet att fortsätta i det här fallet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

Samsung Galaxy A5-videoinspelning misslyckas

Problem: Min telefon är Samsung A5, och problemet som jag för närvarande har är att videoinspelningen av min telefon misslyckas flera gånger om dagen och när det händer måste jag starta om min telefon. Jag gjorde en del undersökningar på Google och vissa säger att försöka kontrollera det i säkert läge, men saken är genom att gå in i säkert läge, det betyder att starta om telefonen, men videoinspelningen fungerar bra direkt efter omstart.

Lösning: Om problemet försvinner efter att telefonen har startats om kan det orsakas av ett programfel. Försök rensa cache och data i kameraprogrammet och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det bör du överväga att göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.