LG V20 textmeddelande meddelandet Badge fungerar inte och andra relaterade problem

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #LG # V20 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Den här modellen är bäst känd för sitt överlägsna ljud på grund av sin Quad DAC-teknik som möjliggör ljud i studiokvalitet över hörlurarna. Telefonen kan också fånga foton av hög kvalitet med hjälp av dess dubbla 16MP (f / 1.8) + 8MP (f / 2.4) bakre kamerainställning. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta upp LG V20-meddelandet för meddelanden om textmeddelanden som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en LG V20 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG V20 Textmeddelande-märke fungerar inte

Problem: Jag har en LG V20 på Android 7.0 från at & t. Nyligen slutade det att visa meddelandemärken när jag får textmeddelanden. Texten dyker upp en sekund eller två och försvinner sedan som om jag läste den. Jag kan se det när jag går till appen, men inget märke som visar en ny text. Om jag inte hör min telefon har jag ingen aning om att jag har en text. Jag måste gå in i appen och öppna konversationen för att se om jag har en ny text. Det händer alltid när jag har Bluetooth på, och bara ibland när Bluetooth är avstängd. Först trodde jag att det var min text-app Textra, så jag bytte till Android-meddelanden. Det gör fortfarande samma exakta sak. Jag har ingen aning om vad som förändrade vår varför det hände. Alla mina andra meddelanden fungerar bra utom för sms. Den jag använder naturligtvis mest. Jag har också aviseringar aktiverade i inställningar. Snälla hjälp! Tack!

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att din telefon körs med den senaste programvaruversionen. Om din telefon redan körs med den senaste programvaruversionen och problemet fortfarande uppstår fortsätter du med följande felsökningssteg listade nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

LG V20 skickar inte långt textmeddelande

Problem: Det här är en ny telefon. Jag kan inte SMSa långa meddelanden. Det fortsätter bara att skicka men skickar inte. Sedan skickade min vän en nedladdning och det kommer inte att göra någonting. Säger kan inte ladda ner försök igen senare.

Lösning: Vanligtvis om du försöker skicka ett långt textmeddelande konverteras detta till ett MMS. Eftersom du inte heller kan ladda ner ett textmeddelande som skickas till dig är det mycket troligt att du inte använder mobildata på din telefon eller att APN-inställningarna på din telefon inte är korrekt inställda.

För att åtgärda det här problemet måste du bara se till att din telefon har en mobildataanslutning. Du bör också se till att APN-inställningarna på din telefon är desamma som vad din operatör använder.

LG V20 fastnat i Bootloop

Problem: En dag såg jag på Netflix och jag gick upp för att gå på badrummet för att tvätta händerna. Jag hade lagt telefonen på disken, det gjorde ett dunkande ljud och stängde av. Jag trodde att jag kanske var död så jag kopplade upp den och det klipper hela vägen sedan två sekunder senare klipper telefonen in och av och stannar på laddningsskärmen precis innan jag kan låsa upp min telefon, jag smällde inte min telefon och räknaren eller ingenting, jag ställde den bara där nu kommer det inte stanna kvar utan att göra en omstart av loopen kontinuerligt och jag hade gott om lagring i telefonen och har inte laddat ner några tredjepartsappar på den

Lösning: Det första du behöver göra just detta är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning. Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och se till att smuts eller skräp som sitter fast i den tas bort. Ladda telefonen i minst 20 minuter med väggladdaren. Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port. När telefonen fortfarande är ansluten till laddaren kan du försöka slå på telefonen. Om det inte slås på kan du försöka använda ett nytt batteri

Om problemet kvarstår bör du försöka göra en fabriksåterställning från återställningsläget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG V20 debiteras inte

Problem: min telefon har vägrat ladda. När jag ansluter den till laddaren tappas batteriet ur istället för att öka. Jag har försökt att rengöra laddningsportarna på telefonen och USB-kabeln. Jag tog bort batteriet från telefonen, men ändå ingen ändring. Jag gick också vidare för att prova andra laddare, men fortfarande samma fråga. Jag använde till och med min laddare för att ladda en annan telefon och det fungerade. snälla hjälp mig

Lösning: Prova att använda ett nytt batteri i telefonen och kontrollera sedan om det laddas. Om det inte gör det kan detta redan orsakas av en hårdvarukomponent som inte fungerar eventuellt laddningsporten eller ström IC. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG V20 skärm gick svart

Problem: Det är min arbetstelefon som företaget gav mig. Allt gick bra, då plötsligt var jag på nätet med det och det gick till en svart skärm. Det finns fortfarande en bild på det och jag kan dra ner från den översta skärmen för att se meddelanden och grejer, men det är allt. Det låter mig inte stänga några appar eller göra något för den delen ... Jag försökte den mjuka återställningen; stänga av det och ta ut batteriet i några minuter, men fortfarande ingenting. HJÄLP SNÄLLA! Finns det fortfarande något jag kan göra snarare än att göra en hård återställning? Snälla tillbaka till mig så snart som möjligt.

Lösning: Just nu är det bästa du kan göra en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata. Om detta inte löser problemet, orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent redan. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG V20-skärmen är svart

Problem: Hej! Jag hoppas att du kan hjälpa mig med mitt konstiga problem! Jag märkte runt 14:00 igår, att det fanns en slags spökskugga på undersidan av min skärm. Det såg ut som skärmförbränning, vilket är vad jag trodde att det kunde vara. Vid 16.00 fanns det en stor skugga i mitten och sträckte sig upp till vänster, och inom två timmar blev skärmen så mörk att jag inte kunde se något på den. Jag vet från att starta en omstart och sedan stänga av att pekskärmen fortfarande svarar, men skärmen är nu nästan helt svart, för en flimmer på botten och lite på höger sida. Det är helt oanvändbart. Jag funderade på att byta ut skärmen, men jag tror inte att det skulle lösa problemet. Några idéer?

Lösning: Det verkar vara ett hårdvarorelaterat problem som redan orsakats av en felaktig display. Du bör först kontrollera detta i ett servicecenter och om det visar sig vara fel bör du få det utbytt.

LG V20 Frys efter mjukvaruuppdatering

Problem: AT&T pressade nyligen en uppdatering på min telefon som har resulterat i att telefonen ständigt släpar, fryser och svarar inte om jag hårt återställer eller tar bort batteriet. Det har i huvudsak gjort telefonen helt värdelös och den är oerhört frustrerande. Jag är inte säker på om jag skulle göra en fabriksåterställning eftersom andra online har noterat att detta inte har hjälpt dem efter att en liknande sak hände dem. Tack.

Lösning: Om det här problemet inträffade direkt efter en programuppdatering kan det orsakas av gammal programvarudata som inte har tagits bort helt från telefonen under uppdateringsprocessen. Dessa gamla data orsakar vanligtvis en konflikt med den nya programvaruversionen som resulterar i det här problemet. Nedan listas felsökningsstegen som du behöver utföra.

  • Om din telefon har ett microSD-kort kan du försöka ta bort det.
  • Uppdatera dina telefonappar från Google Play Store och kontrollera sedan om problemet fortfarande uppstår.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.