LG V20-batteri tappar snabbt

#LG # V20 är en premium Android-smartphone som släpptes 2016 som kan betraktas som en av de bästa multimedia-smarttelefonerna på marknaden. Denna modell är utrustad med dubbla skärmar, dubbla bakre kameror och har fyra DAC: er som gör det möjligt att köra hörlurar i studiokvalitet. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG V20-batteriet tappar snabbt problem och andra relaterade problem.

Om du äger en LG V20 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG V20-batteri tappar snabbt

Problem: Hej, jag har problem med LGV20. Batteriet tappar ganska snabbt även om telefonen är i vänteläge och ingenting körs i bakgrunden. Bluetooth, Wifi, GPS och alla andra alternativ är inaktiverade. Jag laddade telefonen till 100% och vrid på flygplansläget, den förlorade 3% inom 24 timmar. Kan du hjälpa mig?

Relaterat problem: Mitt nya batteri för V20 laddades helt upp till 100% bara i några dagar. Ännu laddade det bara till 98%, bara i par veckor till 96%. Nu 6 månader senare laddar det endast 62% och tömmer mycket snabbt. Behöver jag byta batteri igen? Varför uppträder andra batteriet så konstigt?

Lösning: En 3% batteriförlust på 24 timmar är faktiskt inte så illa om det är i flygläge. Om du emellertid märker att batteriet tappar snabbare än normalt bör du fortsätta med felsökningsstegen nedan.

  • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Om problemet fortfarande uppstår i säkert läge bör du försöka säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon. Försök kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du överväga att få ett nytt batteri till din telefon.

LG V20 håller inte laddning

Problem: min telefon håller inte på att ladda. Jag felsöker det och när du ansluter den förblir den i 12 sekunder stängs av i 7 sekunder. det gör detta varje gång snälla hjälp mig. det är en ny telefon och jag har inte råd att köpa en annan

Lösning: Det snabbaste sättet att lösa problemet är att först kontrollera om problemet orsakas av ett felaktigt batteri. Skaffa ett nytt batteri och kontrollera sedan om telefonen fortfarande stängs av. Om det gör det bör du försöka utföra en fabriksåterställning från återställningsläget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om problemet kvarstår orsakas det troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent. Du måste ta med detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG V20 har svårt att ladda

Problem: Min LG V20 var ibland svår att börja ladda, dvs måste se till att kabeln var helt in när den sattes i enheten. Batteriet tappas snabbt. Men varit så i över ett år… .så tillförlitligt. Lägg på laddning som gick till sängs, inga appar kördes. Men på morgonen startskärmen visades och frystes, jag anslöt laddaren och grönt batteriikon tändes på. Jag letade upp råd på Google och följde åtgärder ... medan laddning ta bort batteriet och tryck på strömbrytaren 20 sekunder, ingen glädje sedan ökade till 2 minuter ... Efter det första försöket och eftersom det inte finns något alls, skärmen är svart, batteriladdaren ger ingen ikon på skärmen, inga lampor är överhuvudtaget på enheten. Jag vet inte om att köpa ett nytt batteri kommer att hjälpa, är jag så grön när det gäller den här typen av saker, snälla kan du hjälpa? Jag är förlorad utan min telefon!

Lösning: Du bör definitivt försöka få ett nytt batteri till din telefon eftersom det som det har just nu kan vara fel. Om problemet kvarstår till och med med ett nytt batteri bör du fortsätta med en fabriksåterställning för att kontrollera om detta orsakas av programvarufel. Gör återställningen från återställningsläget. Om du kan säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen gör du det eftersom det kommer att raderas under processen.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.