LG G6 Home har tyvärr stoppat problemet och andra relaterade problem

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #LG # G6 att fixa problemen som de upplever med sin telefon. Denna specifika modell är en flaggskeppsenhet som släpptes 2017 som är mest känd för att ha en stor 5, 7 tum 18: 9-bildskärm på en aluminiumram som är vattentät och dammtät. Telefonen använder också dubbla 13MP-bakkamera, använder en Snapdragon 821-processor i kombination med 4 GB RAM och har ett 3 300 mAh-batteri. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G6 tyvärr hem har slutat problem och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6 Hem har tyvärr slutat

Problem: Hej, idag fredag ​​5 januari. Min telefon har börjat ha problem och jag vet inte varför. Plötsligt dyker jag plötsligt någon gång på startskärmen med ett meddelande som "tyvärr hem har slutat" och "hem har slutat". Sedan blir skärmen tom i några sekunder och sedan kommer alla skärmikoner på igen. Men bara i några sekunder och sedan kommer meddelandet tillbaka igen och processen upprepas. Så jag har bara några få ögonblick för att få tillgång till min skärmikoner på de första sidorna bara innan meddelandet dyker upp igen och måste vänta på att ikonerna kommer tillbaka på skärmen. Min telefon är bara några månader gammal. Jag försökte läsa upp informationen för att försöka ta reda på vad jag borde göra för att förhoppningsvis fixa problemet. Jag tror att jag redan hade tillräckligt med minne och lagring kvar så jag tror inte att det är fråga. Men jag gick vidare och laddade ner ren masterapp för att bli av med skräpfiler och fick den att öka telefonen också. Detta frigör ännu mer utrymme men problemet kvarstår. Jag vet inte om jag behöver rensa app-cacheminnet? Eller vad jag ska göra! Snälla hjälp! Tack!

Lösning: Detta problem orsakas vanligtvis av problem med telefonens start. Ibland på grund av att många appar som körs samtidigt på telefonen finns det lite RAM kvar som resulterar i det här felet. För att kontrollera om detta är fallet, försök tvinga att stänga de körande apparna i telefonen. Du bör också kontrollera om en app du installerade orsakar problemet genom att starta telefonen i säkert läge. när i detta läge bara de förinstallerade apparna får köras. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Ett annat felsökningssteg som du kan göra är att rensa cache för hem-appen från applikationshanteraren.

Om stegen ovan inte fungerar, se till att din telefon körs med den senaste programvaruversionen och utför en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

LG G6-meddelanden har slutat

Problem: Meddelanden har stoppat felet. Kommer upp LG6 Jag gick igenom felsökning som du rekommenderade genom att rensa cache för alla appar. Jag kunde äntligen komma in och meddelandet kommer bara med en viss kontakt jag hade smsat. Hon har varit kontakt länge. Hon har en iPhone. Förra veckan försvann alla hennes meddelanden utan att jag gjorde något. Vad ska jag göra

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att rensa cache och data för appen för textmeddelanden från applikationshanteraren. När detta är gjort ska du kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

 • Starta telefonen i säkert läge och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

LG G6 Textmeddelande Meddelanden Ljud men inga meddelanden

Problem: Jag hör meddelanden om textmeddelanden, men ibland får inte ett meddelande med ljudet och andra gånger inte hörande ljud och meddelanden

Lösning: Felsökningsstegen som du behöver göra i detta fall liknar det problem som vi har behandlat ovan.

 • Försök rensa cache och data för textmeddelanden från applikationshanteraren och kontrollera om problemet fortfarande uppstår.
 • Kontrollera om problemet uppstår när telefonen startas i säkert läge. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

LG G6 tar inte emot alla textmeddelanden

Problem: LG G6 på Sprint-nätverket. Nyligen märkt när jag inte fick alla textmeddelanden. Bekräftade detta genom att människor smsar till mig och inte får några, men andra valde slumpmässigt vad som kommer igenom. Jag har försökt göra allt från att se till att ingen är blockerad, uppdatera prl / firmware / profil, kallas sprint för att få dem att uppdatera nätverket, raderade min kontakt och alla loggar för nämnda kontakt, ersatte simkort, försökte i säkert läge och fabrik återställa. Ingenting fungerar, kan det vara telefonen? 3 Tack för insyn

Lösning: Eftersom det ser ut som om du redan har utfört de flesta felsökningssteg som rekommenderas för det här problemet som inte verkar fungera kan det redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Jag rekommenderar att du har kontrollerat din telefon i ett servicecenter om detta är fallet.

LG G6 fingeravtryckssensor fungerar inte

Problem: Jag kan inte använda fingeravtryck på min LG G6 längre. Jag har följt dessa anvisningar men fingeravtrycksinställningen är inte längre ett alternativ. Gå till Startsidan genom att navigera till Inställningar och sedan till Låsskärm. Klicka på Välj skärmlås. Knacka på fingeravtryck. Tryck och håll ner fingeravtrycket du vill ta bort. Klicka på Radera-ikonen Tryck på DELETE för att bekräfta. Jag kan inte ställa in fingeravtryck på min telefon även om strömbrytaren fungerar perfekt. Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp i den här frågan eftersom jag inte har några alternativ?

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel. För att göra detta måste du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen är klar kontrollerar du om problemet fortfarande uppstår. Det är bäst att torka av fingeravtrycksgivaren först innan du utför den här proceduren.

 • Dra ner från toppen av skärmen för att avslöja meddelandeskuggan.
 • Klicka på Inställningsikonen i det övre högra hörnet.
 • Tryck på Allmänt.
 • Välj fingeravtryck och säkerhet.
 • Knacka på fingeravtryck.
 • Klicka på Lägg till fingeravtryck.
 • Skanna in fingret efter ditt val upprepade gånger tills gränssnittet indikerar att det har registrerats.

Om problemet kvarstår kan det redan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Jag rekommenderar att du kontrollerar detta i ett servicecenter.

LG G6-kamera ej tillgängligt fel

Problem: Först skulle det inte låta mig växla kameran från fram till bak. Skärmen blev svart och ett fel: kameran var inte tillgänglig. Varje gång jag sätter på kameran får jag samma felmeddelande.

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att rensa cache-cachen och data från appen från applikationshanteraren. När detta är gjort ska du kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

 • Starta telefonen i säkert läge. Uppstår problemet i det här läget? Om det inte gör det kan det orsakas av en app du installerade. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du kontrollera det här problemet på ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.