LG G5 svarar inte och debiterar inte problem och andra relaterade problem

#LG # G5 är en flaggskeppssmartphone som släpptes förra året som har en modulär design. Telefonägare kan helt enkelt fästa tillägg till telefonen för att förbättra dess funktioner ytterligare. Dessa tillägg, som LG kallar som vänner, är anslutna till telefonens magiska kortplats. Några av tilläggarna inkluderar LG Cam Plus, LG Hi-Fi Plus med B&O Play, och LG 360 VR och LG 360 CAM. Medan detta kan verka som en mycket användbar funktion har det inte fortsatt med LG G6 så detta koncept kanske inte varit populärt hos konsumenterna. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att LG G5 svarar inte och laddar inte problem och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G5 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G5 svarar inte

Problem: Hej, så min Lg G5 slutade på batteriet medan jag var ute, så jag gick hem för att ladda den, men när jag anslöt den, var den inte svarande, (vibrerade inte eller visade rött ljus eller laddningsikonen på skärmen ). Jag har köpt en ny laddare men det har inte gett olika resultat. Jag försökte få fram den mjuka / hårda återställningsmenyn genom att hålla in volym- och strömknappen, men ingenting händer. Jag har tagit bort batteriet och lagt tillbaka det och provat allt igen. Ingenting fungerar, det svarar inte helt. Det fungerade bra igår.

Lösning: Det du vill göra just nu är att se till att telefonens batteri har tillräcklig laddning genom att följa felsökningsstegen som anges nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och se till att smuts eller skräp som sitter fast i porten tas bort.
 • Ladda telefonen i minst 20 minuter med den nya laddaren. Om telefonen inte laddar försöker du ladda från en dators USB-port.
 • Ta bort microSD-kortet på telefonen och slå sedan på det.

Om stegen ovan inte fungerar bör du försöka få ett nytt batteri. Om detta fortfarande misslyckas måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G5 Com.Android.Phone fungerar inte

Problem: Com.android.phone fungerar inte längre har plågat min telefon och det går inte att fixa cache för telefonappen eftersom det inte finns någon sådan app. Ingenting som heter telefon eller uppringare eller samtal eller något sådant visas i applistan. Kan du hjälpa dig eftersom jag föredrar att inte återställa fabriken?

Lösning: Vad du först vill göra i det här fallet är att rensa cache och data för telefonappen från applikationshanteraren. Följ detta genom att rensa cache och data för SIM-verktygssatsen.

Om problemet fortfarande kvarstår kan du försöka torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

 • Dra ned meddelandefältet och tryck på Inställningsikonen längst upp till höger.
 • Tryck på Allmänt> Lagring och USB. (Om du använder Listvy, bläddra ner till 'ENHET' och knacka på Lagring).
 • Vänta tills menyalternativen slutför beräkningen.
 • Peka på cache-data och tryck sedan på YES.
 • Vänta tills cachardata raderas. beroende på storlek tar det flera sekunder att slutföra.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du överväga att göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

LG G5 kommer inte att slås på

Problem: Hej min lg g5 har varit ute i 2 veckor redan min telefon brukade inte slå på men kommer så småningom att slå på, den dör och jag försökte ladda den men den skulle inte ladda och den dog jag försökte köpa flera laddare, men det kommer inte att slå på också köpt 2 extra batterier för telefonen för att se om de kommer att slå på det fortfarande inget svar Jag köpte också en ny LCD-skärm eftersom jag skulle ersätta den ursprungliga, jag har ingen garanti så jag är i desperat behöver du din hjälp för att se vad problemet kan vara, kan det vara modulen bottenhakbyte där batteriet ansluts?

Lösning: Om du redan har provat flera laddare och till och med använt olika batterier på din telefon kan det redan vara ett hårdvarorelaterat problem som troligen orsakas av en hårdvarukomponent som inte fungerar. Tyvärr är det svårt att diagnostisera problemet om inte telefonen är fysiskt inspekterad. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G5 Ingen dataanslutning

Problem: Jag började med Samsung Note 5 men det gav mig problem med dataförbindelse. Jag övertygade så småningom T-Mobile om att låta mig låna en låntelefon. Jag fick använda Samsung On 5. Inga problem alls. T-Mobile låter mig byta till Lg G5. Det har samma problem som anmärkning 5. Ingen dataförbindelse och jag kan inte ringa eller ta emot samtal / text. Lg G5 är helt uppdaterad och jag har kontaktat T-Mobile och de har gett mig genom några inställningsförändringar men ingenting har hjälpt. Jag fick höra att anteckningen inte fungerade på grund av frekvenskompatibilitetsproblem men Lg G5 antog att ha alla band.

Lösning: Om din telefon inte har någon dataförbindelse bör du följa felsökningsstegen som vi har listat nedan.

 • Se till att mobiltelefonens omkopplare är påslagen och att telefonen får en god mobildatasignal. Om den redan är på, försök att stänga av den och slå på den igen
 • Se till att nätverksläget är inställt för att få LTE-signalen. Klicka på Mer på fliken Nätverk. Tryck på mobilnätverk. Klicka på Nätverksläge. Välj GSM / WCDMA / LTE (automatisk anslutning).
 • Stäng av dataroamingknappen om den är på.
 • Se till att telefonen använder rätt APN-inställningar.

APN

 • Namn: T-Mobile US LTE
 • APN: fast.t-mobile.com
 • Ombud:
 • Hamn:
 • Användarnamn:
 • Lösenord:
 • server:
 • MMSC: //mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
 • MMS-proxy:
 • MMS-port:
 • MMS-protokoll: WAP 2.0
 • MCC: 310
 • MNC: 260
 • Autentiseringstyp:
 • APN-typ: ELLER Internet + MMS
 • APN-protokoll: IPv4 / IPv6
 • APN-roamingprotokoll: IPv4
 • Aktivera / inaktivera APN:
 • Bärare: Ospecificerad

Om telefonen fortfarande inte kan ansluta till mobildata föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör en fabriksåterställning. Kontrollera om problemet fortfarande uppstår efter återställningen.

LG G5 stänger inte av och slås inte på igen

Problem: Har problem med enheten. Jag inaktiverade Amazon-musiken och min mobiltelefon stängdes helt av. Jag har försökt slå på mobiltelefonen några gånger sedan det har hänt, jag får ingenting på skärmen utan att slå på eller fabriksinställningsläge. Jag gjorde en fabriksåterställning på den här enheten för en månad sedan hade jag låst mig. Jag fixade det problemet nu antingen inaktiverade jag en app som mobiltelefonen behövde eller jag tror att det kan vara det batteri jag hade lämnat den ute i fordonet medan jag var på jobbet. skulle gärna få den här frågan löst så fort som möjligt. tack..

Lösning: Vad du först vill göra i detta fall är att se till att batteriet har tillräcklig laddning. Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som sitter fast i porten tas bort. Ladda telefonen i minst 20 minuter med väggladdaren. Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port. Slå på telefonen. Om det inte slås på kan du försöka använda ett nytt batteri.

Om stegen ovan inte fungerar bör du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G5-grupptextmeddelande visas inte

Problem: Hej, jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag har LG G5 och älskar det! Den ena frågan jag har handlar om grupptextmeddelanden, och endast med en kedja i synnerhet. Jag skickade en grupptext till min mamma och syster häromdagen. Min syster svarade men hennes meddelande visas inte i tråden eller ens i bara sin egen tråd. Meddelandet visas dock fortfarande högst upp på skärmen och i listrutan. Jag slår klart, och det kommer att försvinna tills jag öppnar messenger-appen igen och det börjar om igen. Jag raderade hela grupptråden och det hjälpte inte. Jag är inte säker på vad jag ska göra .. En, hur ser jag hela meddelandet i tråden (just nu, det är bara den rad som det visar dig i meddelandet) och två, hur gör jag att meddelandet slutar att komma i?

Lösning: Om du rensar cacheminnet och data för meddelandenappen vanligtvis från applikationshanteraren kommer det att lösa problemet.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.