LG G5 debiterar inte problem och andra relaterade problem

# LG # G5 är en tidigare flaggskeppsenhet som släpptes 2016 som är mest känd för att ha en modulär design. Detta är funktionen på telefonen där konsumenterna kan ansluta tillägg till den för att ytterligare förbättra enhetens funktioner. En annan enastående funktion hos telefonen är dess bakre kamerainställning. Telefonen har en 16MP f / 1.8 och ett 8MP f / 2.4-kamera med dubbla bakre kameror som gör det möjligt att göra extremt vidvinkelbilder. Även om detta är en solid telefon finns det tillfällen då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med LG G5 kommer inte att debitera problem och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G5 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G5 debiteras inte

Problem: Hej, så häromdagen dog min LG G5. Jag gick för att ladda den, men istället för att acceptera laddningen blinkade lysdioden röd och telefonen sa 0% laddning. Då blev laddaren het. Jag menar verkligen het. Jag trodde att det var laddaren som var frågan, så jag försökte en annan USB C för att se om det skulle fungera. Samma sak hände. När jag skulle trycka på strömbrytaren skulle skärmen komma på och säga 0% med en bild av en laddare. Men jag antar att batteriet är så tömt vid denna tidpunkt att det inte finns mer kraft att ens göra det. Batteriet har inga synliga vattenskador, men när jag öppnade facket i morse fanns det lite vätska. Det fanns definitivt inga vattenskador på enheten. Tror du att det här kan vara ett batteriproblem? I Kanada är detta en ganska ny telefon, och så jag skulle behöva köpa ett ersättningsbatteri online, eftersom telefonföretag inte säljer bara batteriet. Annars skulle jag behöva skicka in den för en garanti (om skadan till och med täcks) eller en utbytare, vilket är dyrt. Låt mig veta vilka förslag du har! Tack

Lösning: Det första du behöver göra när telefonen inte laddas är att se till att laddningsporten på telefonen är ren. Använd en burk med tryckluft för att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i denna port. Innan du laddar telefonen ska du först ta ut batteriet och sedan trycka på strömbrytaren i minst en minut. Detta kommer att ladda ur telefonkretsen och rensa ut dess RAM. När detta är gjort ska du sätta i batteriet igen, ladda sedan telefonen i minst 20 minuter. Om telefonen inte laddas kan du försöka använda olika laddningssladdar och väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du försöka använda ett nytt batteri på din telefon eftersom ett felaktigt batteri också kan orsaka den här typen av problem.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G5 debiteras inte

Problem: Jag har en lg g5. Skärmen är knäckt, men den fungerar i princip fortfarande. Förutom att nyligen efter att jag har låst telefonen, slås den inte på igen. Vid den tiden är ingen funktion tillgänglig. Strömbrytaren slår inte på den, dubbelknacka på skärmen kommer inte att slå på den, dubbelknacka på volymknapparna kommer inte att få upp genvägsfunktionerna. Den återställs genom att hålla in volym- och strömknappen. Och skärmen kommer på igen om jag ansluter laddaren. Jag antar att det har något att göra med den fysiska skadorna, men medan jag väntar på att min nästa lön ska fixas professionellt, hoppades jag att du kunde hitta några lösningar om det är mjukvarorelaterat och om någon annan har upplevt samma problem.

Lösning: Tyvärr i det här fallet är det bästa sättet att lösa problemet att byta ut skärmen. Om du utför en viss felsökning av programvara, till exempel en fabriksåterställning, är jag ganska säker på att problemet fortfarande kommer att visas igen, varför du bör ta med den här telefonen till ett servicecenter.

LG G5-skärmen är knäckt efter att telefonen tappats

Problem: Tappade lg5. Telefonskärmen knäckte en del. Om jag tappade två gånger skulle det komma på. Nu kan jag inte slå på det alls. Laddaren fungerar, men skärmen är svart. Försökte trycka på knappen med volymknappen, ingen bild på skärmen. Borttagit batteriet och sätt tillbaka det, men fortfarande ingenting.

Lösning: Precis som det problem som vi har tagit upp ovanför det bästa du kan göra i det här fallet är att få bildskärmsenheten bytas ut vid ett servicecenter.

LG G5 slår sig inte på

Problem: Min vän hade LG G5, och jag köper den från honom, men den gången han gav det till mig innan han fabriksinställde telefonen, och efter det tog han batteriet ur cellen, när han slår på den igen telefonen satt fast vid LG-logotypen och går inte längre, vi skickar den till en teknikerbutik men efter att han gav det tillbaka till oss med ledsen nu slår inte telefonen på, jag satte den på originalladdaren och prova många saker men resultatet är svart LG G5, snälla hjälp mig

Relaterat problem: Jag har en lg g5 köpte ett nytt batteri för att sätta i det och telefonen slås inte på jag sätter på den på laddaren och får en? markera över batteridisplayen

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att se till att batteriet har tillräcklig laddning för att slå på telefonen. För att göra detta, följ bara felsökningsstegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i porten.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med väggladdaren.
  • Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också prova att ladda telefonen från en dators USB-port.
  • Om telefonen fortfarande inte slås på, försök sedan byta ut batteriet mot ett nytt.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad eftersom det kan orsakas av en intern komponent som inte fungerar.

LG G5 kan inte skicka eller ta emot textmeddelanden

Problem: Jag har en safelink-plan. Jag kan ringa samtal och skicka och ta emot bilder men kan inte skicka eller ta emot textmeddelande. Har haft prob i en månad snälla hjälp eftersom safelink inte kan tyckas. Tack.

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att starta om telefonen. Detta återupprättar inte bara anslutningen av telefonen till nätverket utan uppdaterar också telefonprogramvaran. Om problemet fortfarande inträffar efter det kan du försöka kontakta din tjänsteleverantör och fråga om det finns några textmeddelandeproblem i nätverket eller på ditt konto. När du har rensat detta och problemet kvarstår fortsätter du med felsökningsstegen nedan. Efter att ha utfört ett steg bör du omedelbart kontrollera om problemet fortfarande uppstår och om det fortsätter till nästa steg.

  • Rensa cache och data för appen för textmeddelanden från applikationshanteraren.
  • Starta telefonen i säkert läge. Uppstår problemet fortfarande i det här läget? Om det inte gör det kan problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

LG G5 snabbladdning fungerar inte

Problem: God morgon alla, jag har köpt LG G5 från LG efter 2 dagar med hjälp av adapter för snabbladdning sluta fungera, jag kan byta det med den normala adaptern inte för g5 fungerar så kan fixa mig det här problemet tack

Lösning: För att se till att snabbladdningen fungerar bra på telefonen måste du inte använda enheten medan den laddas. Du bör också se till att använda rätt laddningssladd och väggladdare för att ladda telefonen. Kabeln och laddaren ska vara certifierade för att fungera med Quick Charge 3.0. Om problemet är med kabeln eller laddaren som du använder ska du försöka byta ut dem. En annan faktor som kan orsaka problemet är smuts eller skräp som sitter fast i telefonens laddningsport. Om så är fallet måste du rengöra porten med en burk med tryckluft.

Om problemet kvarstår ska du säkerhetskopiera dina telefondata och göra en fabriksåterställning. Om telefonen fortfarande inte snabbt laddas efter återställning bör du ta med dem till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.