LG G2 kommer att packa borttagbart batteri, microSD-kortplats

Enligt den läckta användarmanualen för LG G2-smarttelefonen kommer det att packa ett löstagbart batteri samt ett microSD-kortplats för lagringsutbyggnad. Vi vet redan hur smarttelefonen kommer att innehålla ett nano-SIM-kortfack istället för ett mikro-SIM eller ett mini-SIM, men denna nya uppenbarelse går långt i att få oss att förstå LG: s strategi. Lanseringen är bara två dagar bort nu, så vi hoppas kunna få mer information om dess funktioner då.

Eftersom detta är LGs flaggskepp för året, antar vi att företaget inte skulle lämna någon sten som är omvänd för att göra det till en enorm framgång. Företaget har lagt ut ett par teaser-videor som har bidragit mycket till att bygga upp hypen för smartphonen.

LG G2 kommer att packa en 5-tums 1080p IPS-skärm, Snapdragon 800 quad core chipset, en 13MP kamera, 2 GB RAM, ett avtagbart batteri på 2 600 mAh och Android 4.2.2 Jelly Bean med LGs anpassade UI. Smarttelefonen kommer också att innehålla unikt placerade hårdvaruknappar med volymvippan och strömbrytaren placerad rakt under kamerasensorn, vilket verkligen är det första för en smartphone. Så det finns mycket att se fram emot från LG: s främsta flaggskeppssmartphone. Vi täcker alla nyheter från LGs NYC-evenemang denna onsdag, så se till att du markerar dina kalendrar.

Källa: NWE

Via: Droid Life