Laddar din Samsung Galaxy S10e och använder den trådlösa PowerShare

Din Samsung Galaxy S10e kan ladda med antingen trådbunden eller trådlös laddare och en av årets funktioner är Wireless PowerShare som förvandlar enheten till en powerbank för enheter som också kan ladda trådlöst.

Laddning är en mycket enkel process men ibland fungerar inte saker som de borde. I det här inlägget kommer jag att gå igenom dig när du laddar din nya Galaxy S10e såväl som med att använda funktionen Wireless PowerShare för att ladda smarta tillbehör. Om du är en av ägarna till den här enheten kan du fortsätta läsa nedan eftersom det här inlägget kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För dig som letar efter en lösning på ett problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan behandlat några av de vanligaste problemen med den här telefonen. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, kontakta oss när som helst via vårt Android-frågeformulär.

Laddar din Galaxy S10e

I denna handledning kommer vi att använda den trådbundna laddaren eftersom inte alla har en trådlös laddare.

 1. Anslut nätadaptern till ett vägguttag.
 2. Leta reda på USB-laddningsporten på din telefon.
 3. Sätt i USB-kabeln i telefonen.
 4. När telefonen är klar laddade tar du bort USB-kabeln.

För trådlös laddning, se till att den är ansluten till ett vägguttag och placera sedan enheten ovanpå dynan och låt enheten slutföra laddningen.

LÄS Också: Låsa upp skärmen på Samsung Galaxy S10e

Ladda smarta tillbehör med Wireless PowerShare

Förutsatt att din Galaxy S10e har tillräckligt med batteri och du måste ladda ditt smartwatch eller andra smartphones som kan ladda trådlöst, så här aktiverar du funktionen:

 1. Dra ner meddelandepanelen på startskärmen.
 2. Dra ner snabbinställningspanelen.
 3. Tryck på Wireless PowerShare.
 4. Placera din smartphone med framsidan nedåt på en plan yta.
 5. Placera det trådlösa tillbehöret som kan laddas bak på smarttelefonen. (Det trådlösa tillbehör som kan laddas ska vara centrerat på baksidan av enheten. )
 6. Skärmen kommer att bekräfta när enheterna är anslutna. Klicka på "OK".
 7. När tillbehöret är slutladdat tar du bort det från baksidan av din smartphone.

Observera att funktionen Wireless PowerShare kräver att din Galaxy S10e har minst 30% av batteriet. Om den når den nivån eller under, stängs Wireless PowerShare automatiskt av.

LÄS Också: Ställa in skärmens säkerhet på din Samsung Galaxy S10e

Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur du sätter på och stänger av Samsung Galaxy S10e
 • Vad du ska göra om din nya Samsung Galaxy S10e inte slås på
 • Hur du kör eller startar om din Samsung Galaxy S10e i säkert läge