Kindle Oasis vs Voyage Bästa Ebook Reader Tablet 2020

Bokläsning är inte lika vanligt som för några år sedan. e-böcker har dominerat marknaden länge, där Amazon är i framkant av all eBook-framgång. Med lanseringen av sin Kindle eBook-läsare för flera år sedan åstadkom företaget en massiv förändring i branschen, något som vi inte riktigt förväntade oss. Idag har Amazon expanderat till fullblåsta tabletter, sålda under Kindle-namnet tills nyligen. Allt detta medan eBook-läsare har fortsatt att översvämma marknaderna även om Amazon fortsätter på sitt glada sätt med sina många eBook-läsare. Återförsäljaren erbjuder för närvarande Kindle, Kindle Paperwhite, Kindle Oasis och Kindle Voyage.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonKindle Oasis E-reader - Grafit, 7 \ "skärm med hög upplösningKolla pris på Amazon

AmazonKindle Voyage E-reader, 6 \ "skärm med hög upplösningKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Intressant nog har företaget nyligen uppgraderat Kindle Oasis med några attraktiva funktioner. Voyage, å andra sidan, har inte uppdaterats sedan 2016. Men det är inte särskilt ett problem med tanke på att båda eBook-läsarna har sina styrkor och svagheter. Om du slits mellan de två enheterna kommer den här jämförelseartikeln att hjälpa dig att avgöra. Även om priset också kan spela en stor roll i ditt beslut, handlar det inte alltid om kostnaden. Så låt oss titta på båda läsarna för e-boken för att se vilka som är bäst.

Kindle Oasis vs Voyage Bästa Ebook Reader Tablet 2020

Kindle Oasis

Funktioner

Kindle Oasis 2017 är en betydande uppgradering jämfört med föregångaren. Till att börja med har den en större skärm, vilket gör det möjligt för användare att förstå mer innehåll per bok. Displayen kommer också med 12 lysdioder för belysning, något som Voyage inte har. Den underbara 7-tums skärmen sätter den i tablettkategorin, men den är fortfarande väldigt en eBook-läsare i hjärtat.

Fördelar och nackdelar

Som med alla apparater är det säkert fördelar och nackdelar, även om det inte är många här. När vi jämför med Voyage, är Oasen mil längre i de flesta avdelningar. Kanske är prissättningen den enda skillnaden, och kanske är det här eftersom du måste skylla ut betydligt mer på Oasen än på Voyage. Oasen är också något tjockare än Voyage, vilket kan förväntas med tanke på att det är en betydligt uppgraderad modell.

Nu för proffsen. Det är en lång lista. EReader är vattentålig, vilket är en stor sak för e-läsare, även om det inte är särskilt för mobila enheter i branschen. Designen behöver också ett särskilt omnämnande här eftersom det kommer med lämpligt placerade handgrepp för bekväm användning. Det finns knappar på kanten för att hjälpa dig att vända sidan bekvämt. Det är tydligt att enheten var förberedd med ergonomi i åtanke. Detta säkerställer att du kan hålla dig kopplad till din bok under långa intervaller.

Voyage finns endast i WiFi och WiFi + 3G-modeller, precis som Voyage. Detta gör att användare kan synkronisera sina e-böcker med mobildata, snarare än att vänta på en WiFi-anslutning. Det rekommenderas att vara på en obegränsad plan för att undvika onödiga överskott. När det gäller batteritiden hävdar Amazon att Oasen kan hålla i veckor på en enda laddning. Det betyder att du inte kommer att behöva blanda dig efter en laddare varannan dag. Enheten levereras med 8 eller 32 GB onboard-lagring, som kan lagra tusentals böcker utan att någonsin ha slut på plats.

Med dessa saker i åtanke är det viktigt att förstå att Oasen är bättre på nästan alla möjliga sätt. Men det säger inte så mycket med tanke på att Oasis inte har mycket konkurrens på marknaden just nu. Det förväntas hålla sig så under en överskådlig framtid, och det är osannolikt att vi kommer att se några förändringar.

Prissättning

Som sagt kommer Oasen inte att bli billig. EReader med WiFi + 3G sätter dig tillbaka med $ 349, 99 på Amazon just nu. Många skulle överväga att få en fullblåst surfplatta för det priset, och de kommer inte att ta fel att överväga det. Detta är emellertid den mest avancerade eBook-läsaren som du kommer över i naturen. Om ditt mål är att helt enkelt läsa så många böcker så effektivt du kan, kan du inte se mycket längre än den helt nya Kindle Oasis.

Kindle Voyage

Funktioner

Den beprövade premium Kindle, Voyage kan vara gamla nyheter mycket snart, med tanke på att Amazon kraftigt marknadsför den helt nya vattentäta Oasen. Voyage har dock sitt eget överklagande bifogat. Det viktigaste är att dess smala kropp, som innehåller en 6-tums skärm, är lättare att hålla och lättare också. Även om vikten mellan de två enheterna knappt kan urskiljas, så vi kan inte anse att detta är en fördel för Voyage.

Fördelar och nackdelar

En av de största positiva effekterna med Voyage är att den är betydligt billigare än den nya Oasen. Visst saknar det vattenresistens och några av de andra snygga funktionerna, men det är fortfarande en ganska anständig eBook-läsare, avsedd för puristerna. Displayen lämnar dock mycket att önska, eftersom den har ett inbyggt ljus för belysning i mörkret. Detta kan visa sig vara en viktig faktor för kunder som överväger de två e-läsarna.

När det gäller designen kommer Voyage med en grundläggande och standard skifferliknande design som vi har sett på otaliga Kindles tidigare, så det finns inget att skriva hem om vad gäller designen. Lagring, enligt min mening, är en verklig nedladdning här, eftersom Voyage bara levereras med 4 GB ombordlagring. Även om detta låter dig lagra många böcker på din Kindle, kan 4 GB helt enkelt inte räcka för någon med en enorm samling. Som namnet antyder är Voyage avsett för resenärer som inte kan bära alla sina böcker med sig. Det tjänar detta syfte mycket bra, även om vi känner att vissa funktioner saknas här. Men låt oss sätta det i tid, eftersom det först lanserades 2016. Då var Voyage ett ganska anständigt erbjudande. Men med den nya Oasen som anländer till scenen, måste Resan dock ta plats på baksätet.

Prissättning

Kindle Voyage-paketet kostar dig 254, 97 $. Detta inkluderar ett läderfodral, en nätadapter och naturligtvis själva enheten. Även om detta pris är berättigat för ett paket, anser vi att resan fortfarande är för dyr i jämförelse med Oasen. Men om du är trasig på prissättning är det faktum att du sparar nästan 100 $ här tröstande.

Slutsats

Det råder ingen tvekan om att den nya Oasen är den bästa tillgängliga e-läsaren på marknaden. Med detta i åtanke har vi det mycket svårt att rekommendera resan till våra läsare. Om du letar efter en grundläggande e-läsare kan du se mot Kindle Paperwhite, vilket är ett mycket billigare alternativ. Men om du vill ta ett beslut baserat på funktioner ombord och fördelar är det ingen brainer, och du kommer verkligen att gå med Oasen.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonKindle Oasis E-reader - Grafit, 7 \ "skärm med hög upplösningKolla pris på Amazon

AmazonKindle Voyage E-reader, 6 \ "skärm med hög upplösningKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.