JBL Charge 3 Vs UE Boom 2 Bästa bärbara Bluetooth-högtalare 2020

Söker du ladda ditt parti? Då kanske du vill överväga att plocka upp en högkvalitativ Bluetooth-högtalare. Det finns en mängd alternativ där ute så långt som Bluetooth-högtalare går, men det finns bara några avancerade alternativ tillgängliga. Dessa avancerade alternativ kommer att hålla dig riktigt länge och förstärker verkligen ditt partis ljudupplevelse. Två riktigt bra betyg som vi tittar på idag är JBL Charge 3 och UE Boom 2.

JBL Charge 3 Vs UE Boom 2

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

UEUE BOOM Trådlös Bluetooth-högtalare124, 95

JBLJBL Charge 3 Vattentät bärbar Bluetooth-högtalare99, 95

Följ med nedan om du vill köpa det bästa av de två. Vi kommer att visa er fördelar och nackdelar med båda, och sedan av det, visa er den som har mest löfte.

JBL-avgift 3

Först upp, vi har JBL Charge 3. Det första du kommer att märka när du ansluter till den och startar din spellista är bara hur kristallklart ljudet är. Du får tydliga höjder, djupa lågor och en riktigt blomstrande bas! Bortsett från det har JBL Charge 3 viss sömlös anslutning för fester - anslut till tre enheter till den och låt dina vänner vända sig till att springa igenom sina spellistor.

En annan snygg sak med JBL Charge 3 är att du enkelt kan förvandla den till en söt surroundljudinställning. Du kan ansluta flera JBL Charge 3-er tillsammans, vilket, beroende på hur mycket du får ihop, verkligen kan förvandla ditt partis soundtrack till en ond upplevelse. Har flera JBL Charge 3: er placerade i hela festplatsen, och du kan verkligen få musiken att spränga!

JBL Charge 3 har också en riktigt bra batteritid. Du kan köra den här saken i hela 20 timmar av en enda laddning medan du strömmar högkvalitativ musik från din smartphone eller surfplatta. JBL Charge 3 är också vattentät, så du behöver inte vara rädd för att flytta festen till stranden eller ännu närmare poolen - du kommer inte att skada högtalarna, det är säkert! Slutligen, om du lyssnar på egen hand, låter JBL Charge 3 dig ta och avvisa samtal med ett enda tryck på en knapp - du behöver inte oroa dig för att hämta din telefon när dessa är anslutna.

En JBL Charge 3 ger dig tillbaka $ 120 för en helt ny, även om de kan bli lite dyrare, allt beroende på om du vill ha en begränsad eller standardmodell.

UE Boom 2

Och sedan har vi JBL Charge 3: s konkurrent, UE Boom 2. Detta är en mycket större Bluetooth-högtalare än JBL Charge 3 - den är inte så lika kompakt. Ändå får du superhög kvalitetsmusik precis som JBL Charge 3: tydliga toppar, djupa lågor och bra bas. UE Boom 2 är riktigt trevligt för fester på grund av sitt 100ft Bluetooth-sortiment - du behöver inte oroa dig för att gå runt i rummet och koppla bort musiken!

Batteriets livslängd är något mindre än vad JBL Charge 3 erbjuder - med en enda laddning får du cirka 15 timmar strömmande musik av hög kvalitet. Om du verkligen vill få festen att gå, är UE Boom 2 där den är - du kan verkligen skapa en vild ljudupplevelse genom att ansluta upp till femtio UE-högtalare tillsammans. UE Boom 2 kan även vara handsfree-kontroll om du vill ansluta den till din Amazon Echo Dot.

Precis som JBL Charge 3 kan du ta festen till stranden eller poolen med UE Boom 2 också. Det är vattentätt och är faktiskt rankat under en meter nedsänkning, i upp till bara trettio minuter. Vi rekommenderar verkligen inte att lägga det i vattnet, eftersom vatten oavsett vad som vanligtvis gör irreversibel skada på elektronik, men om det någonsin får vatten på det, vet att det är skyddat.

En UE Boom 2 kostar 120 $, samma som en JBL Charge 3. Den har några anmärkningsvärda förbättringar jämfört med Charge 3, och du får fortfarande samma ljud av hög kvalitet till det här priset. I själva verket kan det till och med vara lite bättre med sin 360-graders kapacitet.

Dom

Så vilken av dessa Bluetooth-högtalare ska du hålla fast från hyllan? Om vi ​​var tvungna att rekommendera bara en, skulle UE Boom 2 vara vägen att gå. Att kunna ansluta så många högtalare upp till kan skapa en revolutionerande upplevelse, och dessutom är det svårt att slå det 360-graders ljudet. Den har ett litet batteri än en JBL Charge 3, men det är svårt att klaga när de flesta, realistiskt sett, inte spelar musik på 15 timmar i rad, och om de är det, är det antagligen alltid anslutet till laddningen. Du kan verkligen inte gå fel med UE Boom 2.

JBL Charge 3 Vs UE Boom 2

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

UEUE BOOM Trådlös Bluetooth-högtalare124, 95

JBLJBL Charge 3 Vattentät bärbar Bluetooth-högtalare99, 95