Jaybird X3 vs Powerbeats 3 Jämförelse av bästa Jogging-hörlurar 2020

Hörlurar är en väsentlig vara för nästan alla musikälskare. Och med tanke på hur sammanflätad musik kan vara i våra liv är det alltid vettigt att få de bästa komponenterna som passar vårt syfte. Vi måste också överväga vad vi ska använda hörlurarna till. Vissa användare gillar det för lite avslappnad musik lyssnar på sin fritid, medan en massa andra använder den för att motivera dem under sina körningar. Och i ett sådant scenario är det inte vettigt att få något billigt. För om det finns en sak som vi vet om branschen är det att inte allt som är billigt är bra.

Jaybird X3 vs Powerbeats 3

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i örat99, 75

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95

Med tanke på hur avgörande jogging / springning är för fitness buffs, är det vettigt att spendera dina hårt tjänade pengar på produkter som är designade för ändamålet. Det är här hörlurar som Jaybird X3 och Powerbeats 3 kommer in i bilden. Den senare, tillverkad av Apple-ägda Beats Electronics, är en av de populäraste trådlösa Bluetooth-hörlurarna som finns i branschen. Eftersom användaren är tänkt att använda dessa under sin träning eller körning, kommer de inte med några extra ledningar. Som ett resultat är de helt trådlösa, så att du kan komma igenom ditt träningspass utan mycket besvär. Jaybird X3 är känd för sin kvalitet och är också helt trådlös, vilket gör detta till en ganska spännande jämförelse totalt sett.

Jaybird X3

Funktioner

Jaybird X3 behöver inte mycket introduktion i detta segment, med tanke på det stora antalet beundrare den har i branschen. Hörlurarna är något på den dyra sidan, som alla kvalitet hörlurar kommer att vara. En av mina personliga favoritfunktioner för dessa speciella hörlurar är att den kan kopplas ihop med upp till två enheter i taget, vilket kan vara mycket praktiskt om du använder det för två olika ändamål åt gången. Med detta i åtanke tror vi inte att några hörlurar kan göra mycket bättre än Jaybird X3 när det gäller funktioner ombord. Man måste inse att hörlurar har väldigt lite utrymme att skilja från konkurrensen. Det är därför vi ser tillverkare komma med radikala nya mönster för att göra sina erbjudanden sticker ut från sina rivaler. Inga hörlurar är dock utan deras negativa, vilket vi kommer att diskutera vidare.

Fördelar och nackdelar

Låt oss börja med proffsen först. Jaybird X3 är helt svettbeständig, vilket är ganska mycket en förutsättning för fitness-hörlurar. Detta innebär att du kan springa i långa intervaller, och även om svetten sipprar genom hörlurarna kommer det att orsaka enheten ingen skada. Detta låter dig i princip använda hörlurarna till och med genom de mest intensiva träningspass som du har på gymmet eller någon annanstans. Jaybird erbjuder också en gratis app för att följa X3, känd helt enkelt som "MySound", tillgänglig från alla större app-nav där ute. Detta kommer att ge användarna ytterligare kontroll över sina musikinställningar, med möjlighet att ställa in sina egna utjämnare även. Denna kontrollnivå gör detta till en mycket önskad produkt för musikentusiaster. Företaget lovar också en lång batterilivslängd för produkten, som ännu inte fastställs av allmänheten, även om kundrecensionerna verkar vara ganska positiva. Företaget nämner vilken typ av justeringar det har gjort för att se till att Jaybird X3 är så liten som möjligt. Detta gör långt för att förbättra prestandan för kunderna. Hörlurarna är naturligtvis ganska robusta också. Det faktum att trådarna på hörlurarna kan kopplas ihop för att passa din bekvämlighet gör den här produkten otroligt mångsidig. Du kan använda kabelanslutningsklämmorna för att förkorta ledningarna enligt dina behov.

Vad gäller nackdelarna finns det tyvärr en handfull. Användarna har klagat på att silikontips som medföljer enheten tar lite tid att vänja sig vid. Detta kan vara en besvär för kunderna eftersom det kan ta lite tid för användarna att anpassa sig till passformen och komforten hos Jaybird X3. Ett eller två ord har också talats om den egna laddningsklämman som medföljer hörlurarna. Det är bra och bra om du har laddningstillbehöret i rutan för att ladda upp hörlurarna, om du på något sätt har placerat det, så är det omöjligt att ladda dem. Detta är ganska angeläget och användarna uppmuntras att alltid hålla tillbehören i rutan säkert med dem. Naturligtvis passar Jaybird X3, som är fallet med alla hörlurar, också för alla. Så det är viktigt att kunderna testar det noggrant innan de spenderar sina hårt tjänade pengar på produkten. Om du letar efter trådlösa hörlurar utan krusiduller som klarar testet är Jaybird X3 den du behöver få.

Prissättning

Även om du hittar varierande priser för Jaybird X3 online så säljer den för närvarande på Amazon för ungefär $ 100. Detta är ett fantastiskt pris med tanke på vilken typ av funktioner som den kommer med. Powerbeats har ett stort fläkt som följer eftersom det är en Beats-produkt, men om du bara går till den typ av prestanda som en viss produkt erbjuder, kan du verkligen inte göra mycket bättre än Jaybird X3. Med tanke på det faktum att det är mycket billigare än Powerbeats är detta ett ännu mer attraktivt erbjudande för blivande köpare. Hörlurarna finns i Alpha Green, RoadRash Red, Sparta White och Blackout, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan.

Powerbeats 3

Funktioner

Powerbeats 3 kommer från Beats Electronics, och som namnet antyder är det den tredje iterationen av den populära Powerbeats-serien av hörlurar. Även om dess popularitet aldrig ifrågasätts, måste prestandan också granskas noggrant med tanke på att det är upp till Jaybird X3, rankad som en av de bästa trådlösa hörlurarna i segmentet $ 100. När vi pratar om sporthörlurar är det viktigt att alla aspekter behandlas. Medan Powerbeats 3 lyckas i stor utsträckning har det visat sig sakna inom vissa områden, som vi kommer att diskutera i detalj senare. Företaget har marknadsfört detta som en uppgraderad version av Powerbeats 2, och som sådana kommer hörlurarna med alla populära funktioner som marknaden och fans älskade från Powerbeats 2. Powerbeats 3 kommer också med en inbyggd W1-processor ombord. De flesta funktioner från detta chip är dock bara tillgängliga för iOS-användare. När det gäller Android-användare är dessa ganska fantastiska hörlurar och fungerar exakt som du kan förvänta dig.

Fördelar och nackdelar

Det nämns att Powerbeats 3 kommer med en betydligt bättre passform jämfört med föregångaren, vilket alltid är bra. Eftersom komfort är en av de första saker som användare tänker på när de testar hörlurar, är det bra att veta att Beats har denna aspekt täckt. Trots att det här är trådlösa hörlurar, är chansen stor att du antagligen inte märker att det är trådlöst. Detta är tack vare den överlägsna ljudprestanda som hörlurarna erbjuder, vilket i princip blåser konkurrensen ur vattnet. Även om Beats endast har gjort några små förändringar på Powerbeats 3 jämfört med föregångaren, är de fortfarande ganska avgörande förändringar. Detta säger att företaget lyssnar på marknaden. Jag är förundrad över funktionen Fast Fuel som ger hörlurarna en timmes värde av körtid med bara 5 minuters laddning. Företaget hävdar att hörlurarna kan erbjuda en fantastisk batteritid på 12 timmar, vilket har bekräftats av flera källor. Den här aspekten gör det till en het favorit inom segmentet för fitness-hörlurar. Den har också fyra olika örontippor som passar alla storlekar. Detta är dock vanligt bland alla hörlurar, så vi kan inte nödvändigtvis kalla det för en "funktion".

Som vi nämnt ovan är inga hörlurar utan deras nackdelar. Detta är ett område där Powerbeats 3 inte heller är undantagna. Även om det finns några betydande förändringar ombord, måste det nämnas att Powerbeats 3 är mer eller mindre identisk med föregångaren. Så mycket att ägare av Powerbeats 2 förmodligen inte skulle märka för många banbrytande funktioner ombord. Med detta i åtanke verkar det som om företaget var nöjda med bara stegvisa förändringar, för att hålla en bra sak igång. Vi måste också prata om den prissättning som företaget citerar. Medan konventionella Bluetooth-hörlurar är prissatta till $ 100 eller så, kommer du i slutändan att spendera cirka 50-100 $ mer för Powerbeats 3. Samma kan sägas om en mängd Apple-produkter, och eftersom Beats Electronics ägs av Apple är det inte t alltför förvånande.

Prissättning

Powerbeats 3 kan köpas på olika prispunkter. Hörlurarna sätter dig tillbaka med $ 150 eller så från Amazon just nu, även om vi föreslår användare att hålla ögonen skalade för andra erbjudanden som går runt någon annanstans. Men även om du spenderar $ 150 kan kunderna vara säkra på att de tar hand om en kvalitetsprodukt som den här. Powerbeats 3 finns i svart, vitt, blixtblått, chockgult och sirenrött, så att du kan välja din kull.

Dom

Som ni ser har båda hörlurarna en varierande grad av funktioner och attribut som tilltalar många kunder. Det finns emellertid olika faktorer att tänka på när du köper hörlurar som den här. Med tanke på att du ska använda det under tunga träningspass eller körningar är hållbarheten något du måste tänka på. Medan båda hörlurarna är svettbeständiga kommer de inte att kunna hantera full nedsänkning, så användarna kan förvänta sig samma hållbarhet från båda erbjudandena. Men om du vill ha de perfekta hörlurarna som passar alla dina musikbehov föredrar vi personligen Jaybird X3. Den avgörande faktorn här var prissättningen. I en bransch som är full av liknande hörlurar hjälper det att differentiera vad gäller prissättning. Även om det finns flera erbjudanden i branschen som konkurrerar med Jaybird X3, om vi bara skulle välja mellan de två produkterna som nämns på denna lista här, kommer Jaybird X3 att göra snittet nästan varje gång. Men om prissättning inte är särskilt oroande är Powerbeats 3 också ett ganska anständigt erbjudande. Det hjälper förmodligen att prova båda hörlurarna innan du tar ett slutligt beslut om vilken du ska köpa själv.

Jaybird X3 vs Powerbeats 3

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i örat99, 75

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95