Jaybird X3 vs Freedom 2 Bästa träningshörlurar 2020

Trådlösa hörlurar finns runt omkring oss. Vi ser dem varje dag i någon form, om det är med oss ​​personligen eller andra som använder dem. Det finns också “helt trådlösa” hörlurar där ute, som är lätta att förlora, men extremt bekväma totalt sett. Jaybird är ett företag som tillverkar alla typer av hörlurar, och vi kommer att prata om två av dem särskilt idag, Jaybird X3 och Jaybird Freedom 2. Båda hörlurarna har anständig kvalitet och starka punkter att märka, men det kan vara bara en vinnare. Så vilken kommer det att bli? Låt oss ta en titt.

Jaybird X3 vs Freedom 2

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

JaybirdJaybird FREEDOM 2 Trådlösa Bluetooth Sport-hörlurar i örat99, 98

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95

Jaybird X3 vs Freedom 2 Bästa träningshörlurar

Jaybird X3

Funktioner

Jaybird X3 är det överlägset företagets bästa klingande hörlurar. Vissa hävdar till och med att det är bättre än Jaybird Run, som är ett helt trådlöst erbjudande som vi diskuterade ovan. Så vad gör X3 bättre? Tja, för det första kommer det med en design som passar varje år. Hörlurarna är konturerade för att se till att de passar bra universellt. De extra öratipparna som hörs med hörlurarna hjälper dig att få den perfekta passformen totalt sett.

Fördelar och nackdelar

Proffslistan kommer förmodligen att vara längre än nacklistan här, som talar volymer om kvaliteten den erbjuder. Prata om kvalitet, X3 låter fantastiskt i örat. Basen är perfekt, balanserad och skräddarsydd för varje användare. Med hjälp av Jaybirds medföljande smartphone-app kan du ytterligare kontrollera hörlurarnas funktioner. Den här funktionen finns också på Freedom 2, så det är inte särskilt en fördel för X3: er. Hörlurarna är svettbeständiga och vattentåliga också, så du kan använda dem under hela din träningstid utan att oroa dig för att förstöra hörlurarna. Det kommer också med 8 timmars batteritid, vilket är mer än anständigt av något mått. Alla dessa saker som beaktas är Jaybird X3 definitivt ett toppval bland trådlösa hörlurar just nu. Hörlurarna kan ge dig användning av upp till en timme med bara 15 minuters laddning tack vare inbyggd teknik för snabbladdning.

Det finns inga allvarliga nackdelar att prata om här, eftersom flera användare kommer att garantera att X3: er har stått tidens prov med långvarig användning. Det är inte varje dag vi ser ett nästan perfekt par hörlurar, men Jaybird X3 fäster alla rätt rutor enligt vår åsikt. Det är definitivt värt att titta om du är ute efter en anständig, hållbar uppsättning av hörlurar.

Prissättning

Jaybird X3 är priset till $ 125, 99 på Amazon just nu. Detta sätter X3 i ligan för flera andra trådlösa hörlurar, inklusive Apple AirPods och Pixel Buds. Hörlurarna är tillgängliga för mycket billigare genom vissa erbjudanden på Amazon, så vi föreslår att du håller utkik efter en prissänkning. Hörlurarna finns i Alpha Green, Blackout, RoadRash Red och Sparta White.

Jaybird Freedom 2

Funktioner

Även om detta verkligen inte är så populärt som X3: er, är det verkligen ett värdefullt tillägg i Jaybirds sortiment. Hörlurarna har en något kraftigare konstruktion, vilket innebär att du kan stöta på problem när du kör, särskilt om du har laddningsfodralet bifogat, men mer om det senare.

Fördelar och nackdelar

Liksom med X3 har Jaybird ägnat särskild uppmärksamhet åt designen av dessa hörlurar. Det är motståndskraftigt mot vatten och svett, precis som X3. Ljudkvaliteten är ganska anständig också, även om vi inte skulle betygsätta det i nivå med X3. Dessa är något i spektrumets nedre ände, vilket innebär att du inte får samma kvalitet som med X3. Men om du letar efter ett par trådlösa hörlurar på en budget, är detta definitivt ett bra köp.

Nu för listan över nackdelar. Nåväl, Freedom 2 kommer med ett unikt batteriarrangemang som lämnar valet för användarna. Standardhörlurarna har fyra timmars användning. Emellertid erbjuder företaget också ett batterifodral som kan knäppas på hörlurarna för att få ytterligare 4 timmar ur hörlurarna. Detta batterifack klämmer fast på volymkontrollknappen, även om det inte hindrar någon av dess funktioner.

För användaren kan det dock vara ganska irriterande att springa runt med batterilådan på. Med tanke på sin vikt tenderar hörlurarna att tappa sin normala balans och vikten flyttas mot batteriet, vilket orsakar en obehaglig musikupplevelse. Detta kan vara överdrivet i några fall, men vi är inte alltför säkra på hur denna speciella kontrast har utformats. Men den goda delen här är att du inte behöver batterilådan för att fortsätta använda hörlurarna, och det ger bara extra kraft. Men om du ska titta på en film eller TV-program under längre intervaller, kommer vikten definitivt att berätta.

Kunderna har också klagat över de öronuttag som erbjuds med Freedom 2. Vissa användare har till synes upplevt ömhet i öronen med långvarig användning, vilket verkligen inte är ett bra tecken med hörlurar. Men med det sagt finns det flera nöjda kunder av Freedom 2. När vi pratar om kvalitet, kommer dock Jaybird X3s definitivt att göra det. Vi måste också komma ihåg att Freedom 2 är betydligt billigare än X3, vilket kan vara en faktor för användarna att fatta ett beslut.

Prissättning

Du kan få Freedom 2 för någonstans runt $ 100, även om Amazon för närvarande erbjuder hörlurar för bara $ 79.99. Hörlurarna finns i kol- och guldfärger, varvid de förra är det föredragna alternativet för många. Det är säkert inte en perfekt uppsättning av hörlurar, men som vi nämnde ovan kan prissättningen bara göra det till en bra produkt.

Slutsats

Utifrån allt vi diskuterat är det ganska tydligt att Jaybird X3 är den totala vinnaren här. Det kommer med en fantastisk uppsättning funktioner, en obefintlig nacklista och solida recensioner från flera nöjda kunder. Men finns det ett scenario där Freedom 2 är vettigt? Naturligtvis finns det. I grund och botten ser de två hörlurarna lika ut, och till viss del kan man säga att ljudkvaliteten knappt kan urskiljas mellan de två. Men när det gäller funktioner, design såväl som total komfort har X3 överhanden.

Låt oss säga att du är ute efter ett par trådlösa hörlurar av god kvalitet, men inte vill skicka ut ett astronomiskt belopp på dem. I så fall är Freedom 2 mycket meningsfull, även om priset mellan de två bara är 50 dollar. Så frågan som potentiella köpare måste ställa sig är om Jaybird X3 är värd ytterligare 50 $? I de flesta fall kommer du att upptäcka att det är sant.

Jaybird X3 vs Freedom 2

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

JaybirdJaybird FREEDOM 2 Trådlösa Bluetooth Sport-hörlurar i örat99, 98

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i örat79, 95