Jaybird Run mot Jabra Elite 65t Best Truly Wireless Earbuds 2020

Så vi letar efter en ny uppsättning öronsnäckor. Kanske har du haft dina gamla i ett par år och du vill uppgradera. Kanske såg du någon med ett nyare par och bestämde dig för att du ville vara så snygg som de är. Kanske din hund fick tag i sladden på ditt sista par trådbundna (åh. Galenskap) öronsnäckor. Oavsett, måste du få ett nytt par och din sökning efter de bästa trådlösa öronsnäckorna 2020 tog dig hit. Jag är glad att det gjorde eftersom vi håller på att granska två av de bästa verkligen trådlösa öronsnäckorna 2020 - Jaybird Run och Jabra Elite 65T.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Elite 65t Alexa Enabled True Wireless Earbuds Charging CaseKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar för att köraKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Båda uppsättningarna öronsnäckor är fantastiska i sig, men det finns några små skillnader (och andra inte så lite) som skiljer de två. Båda paren är tillverkade av kvalitetsföretag som vill fylla ett behov och de gör det mycket bra, men frågan är - vilken är rätt för dig? Hur vet du vilka knoppar som passar dina öron? Låt oss ta lite tid, granska varje produkt och hjälpa dig att hitta den perfekta passformen för dig.

Jaybird KÖR

Jaybird Run trådlösa öronsnäckor är utformade med idrottare i åtanke och har konstruerats för att vara den perfekta träningspartnern. Oavsett om du springer längs vägen eller pumpar järn i gymmet, är Jaybird Run precis där med dig.

Svettbeständig, vattentålig och lätt att rengöra i leran är Jaybird Run designad för att gå dit du går, oavsett väder. Du kan vara säker på att din investering i några av de bästa öronsnäckorna 2020 är så säker som möjligt mot normalt slitage. Tala om slitage, ett av de största problemen som tidigare versioner av öronsnäckor drabbades av, var en "one size fits all" -strategi. Vissa av dessa blev lite bättre genom att införliva gummitippor som gjutits i hörselgången, men även dessa var inte perfekta. Jaybird Run kommer med flera olika storlekar av öratips och fenor för att se till att du är orolig för din hastighet och vikter som tappar - inte din öronskydd.

Jaybird designade sina öronsnäckor för att komma med en mobilapp och det är appen som katapulerar Jaybird ur myren för öronproppar som vi inte diskuterar. Mobilappen låter dig anpassa ljudet som kommer in i dina öron. Oavsett om du föredrar en basuppsving eller en högre melodi kan appen lyssna på din musik på ditt sätt. Den andra stora förmånen om appen är att den också ger en lokalisering. Skulle du någonsin förlägga en öronskydd eller två, är appen länkad direkt till dina örhängen vilket gör dem lätta att hitta.

Jabra Elite 65T

Medan Jaybird Run är mer inriktad på idrottare och möter behoven på den marknaden, når Jabra Elite 65T ett bredare tilltal och det har utformats för att tillgodose behoven för alla dagliga användare. Med upp till 15 timmars daglig användning (en 5 timmars standard batterilivslängd och två extra laddningar tillgängliga i laddningsfodralet) är Jabra designad för att gå så länge du gör varje dag.

En del av överklagandet av Jabra Elite är dess integration i flera aspekter av våra liv. Jabra Elite, som är aktiverad med Alexa-teknik och med möjligheten att synkronisera med Siri eller Google Assistant, låter dig ge röstkommandon genom dina öronsnäckor som aktivt kan engagera de flesta smarta enheter i ditt hem.

På grund av synkroniseringsförmågan tillåter Jabra Elite dig också att ringa och ta emot telefonsamtal via dina öronsnäckor. Till skillnad från vissa av deras konkurrenter på marknaden, har Jabra Elite multimikrofonteknologi som minskar vindbrus och omgivningsklocka i dina telefonsamtal så att ditt samtal är lika rent som din musik.

Liksom Jaybird Run kommer Jabra Elite med en egen musikapp som fungerar som en utjämnare för att blanda din musik och låter på din väg. Fortsatt support på sin mobilapp säkerställer att användare fortsätter att se förbättringar längs vägen och det är inte bara en "vad du ser är vad du får" -upplevelse.

Dom

Båda uppsättningarna öronsnäckor var designade med en målgrupp i åtanke - oavsett om Jaybird Run med sina idrottare eller Jabra med sina pendlare och teknikvänliga användare som letar efter en verkligt trådlös örhängen för att förbättra alla aspekter av deras personliga och professionella liv. Med det sagt - Jabra Elite-kortplatserna är högre som det bästa verkligen trådlösa öronsnäcket 2020 baserat på dess mångsidighet, medan Jaybird Run kommer att ha en smalare, mer nischöverdrag.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Elite 65t Alexa Enabled True Wireless Earbuds Charging CaseKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar för att köraKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.