Jabra Elite 65t vs Apple Airpods Best Truly Wireless Earbuds 2020

Du ska äntligen gå på den körningen eller jogga du har tänkt att fortsätta i månader ner. Du har gjort det en mil längs vägen, men sedan reser du, och mer irriterande, oavsiktligt dra ut hörlurarna ur öronen när du försöker få tillbaka balansen. Det är något som händer hela tiden med trådbundna hörlurar, och det säger sig självt, det är extremt irriterande och kan till och med vara smärtsamt - lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att lösa det "yanking" -problemet: ett par riktigt trådlösa öronsnäckor.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Elite 65t Alexa Enabled True Wireless Earbuds Charging CaseKolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPodsKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Du vill dock inte ha något par verkligen trådlösa öronsnäckor. Du vill ha något som ger dig utmärkt ljudkvalitet och lång batterilivslängd. Det finns många öronsnäckor på marknaden som har lovat att leverera det, men det slutar med att bli marknadsföringssjargong. Som sagt, om du vill ha något som är riktigt bra, följ med oss ​​nedan. Vi har grävt igenom muren för att visa er två av de bästa verkligen trådlösa öronsnäckorna - Jabra Elite 65t och Apple AirPods. Håll med oss ​​så hjälper vi dig ta reda på vilken som är rätt för dig. Låt oss dyka rätt in.

Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t kan ge utmärkt ljudkvalitet till alla enheter - smartphone, surfplatta, dator, TV och andra. De fungerar bra med och ansluter till alla märken av smartphone via Bluetooth. Du kommer att kunna höra all den stora detalj som finns i nästan alla musikgenre. Du har inte heller problem med att lyssna på filmer, TV-program och andra medier.

Vad vi verkligen gillar med Jabra Elite 65t är batteriets livslängd. Många av de verkligen trådlösa öronsnäckarna har alla utmärkt batterikapacitet, men Jabra Elite 65t slår faktiskt många av dem med cirka 25% bättre batteritid. Det gör dessa trevliga för längre lyssningssessioner, till exempel på gymmet eller när du studerar eller arbetar på ett kafé.

Vad som verkligen gör Jabra Elite 65t unikt är hur Jabra har gjort dessa för att integreras väl i ditt liv. Det här är ett av få verkligen trådlösa öronsnäckor som bygger in digitala assistenter som Alexa i hårdvara och mjukvara. Som sagt, när dina Elite 65t är påslagen, säg bara kommandot "Hej, Alexa", så kommer du att kunna göra allt från att hon läser nyheterna till dig för att svara på de svåraste frågorna. Alexa kan till och med användas i dina öronsnäckor för att hantera alla smarta enheter som är anslutna till ditt hem.

Bortsett från det är Jabra Elite 65t super superkomfortabla att bära och har även ett antal extra öratips i olika storlekar som du kan byta ut efter behov för maximal komfort.

Apple AirPods

Apple AirPods är ett utmärkt hörlurar. Apple har designat dessa för att fungera bra med iPhone, men du bör inte ha problem med att använda dessa på någon enhet som kan Bluetooth. Du kan koppla ihop dem med en Android eller Windows Phone som du normalt skulle göra med en Bluetooth-enhet - då kan du använda dem som du vanligtvis gör med alla par trådlösa hörlurar. Dessa låter bra på Android, och du kan också använda dem för handsfree-samtal.

Men där Apple AirPods verkligen lyser används i Apple-enheter. Anslut Apple AirPods till din iPhone och sedan kan de användas med alla Apple-enheter som är anslutna till ditt iCloud-konto utan ytterligare parning. På en Mac kanske du måste välja dem i listan över tillgängliga Bluetooth-enheter, men det är det.

Apple AirPods beröringsfunktion är riktigt fin. Dubbelklicka på vänster AirPods, så aktiverar du Siri omedelbart. Därifrån kan du ställa henne vilken fråga som helst eller ge henne något kommando - till exempel "Hej Siri, hur är vädret?" Eller "Hej Siri, ring pappa." Om någon ringer dig kan du till och med dubbelklicka på den vänstra örhängen för att svara. Du kan också - på din Apple-enhet - ändra olika sätt som dubbeltappar fungerar - du kan till exempel ändra Siri-aktiveringen till Skip Song eller något annat.

Det vi verkligen gillar med Apple AirPods är popup-skärmen. Öppna fodralet och med din iPhone eller Apple-enhet ”på” ska du se ett popup-fönster som visar statistik över hur mycket batteri som finns kvar i AirPods samt hur mycket som finns kvar i laddningsfallet.

Dom

Som ni ser är både Jabra Elite 65t och Apple AirPods utmärkta verkligen trådlösa öronsnäckor; men vi tror att Jabra Elite 65t är den stora vinnaren här. Inte bara kommer de att fungera bra med någon smartphone, utan de använder en universell digital assistent som Alexa som kan användas på nästan vilken plattform som helst. Du är inte begränsad till, säg, Siri på iOS som AirPods är. Inte bara det, utan dessa ger utmärkt ljudkvalitet och batteritid.

Men om du har en Apple-enhet kanske du vill ge Apple AirPods en bild. De har några snygga funktioner inuti dem, varför kopplingen mellan Apple-enheter antagligen är den bästa aspekten.

ProduktvarumärkenamnPris

JabraJabra Elite 65t Alexa Enabled True Wireless Earbuds Charging CaseKolla pris på Amazon

ÄppleApple AirPodsKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.