iPhone SE vänsterhögtalare fungerar inte

På senare tid har du kanske lagt märke till att många smarttelefontillverkare släpper smartphones med stora skärmar. Även om detta kan vara en bra idé eftersom telefonens numera är multimediaenheter finns det fortfarande en ganska stor mängd konsumenter som vill ha en telefon med en liten skärm. Det är här #Apple #IPhoneSE kommer in. Den här telefonen använder den ikoniska designen # 5S men har # 6S-specifikationer. Även om den här telefonmodellen är ganska solid har en av våra läsare problem med den. Låt oss ta en titt på vad som har kommit till vår postlåda nedan.

Om du äger en iPhone SE eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone SE vänsterhögtalare fungerar inte

Problem: Kära herr / fru, jag köpte mig nyligen en iPhone SE. Längst ner har du (från vänster till höger): hål för öronsnäckor, vänster högtalare, laddningshål, höger högtalare. Och jag märkte att det inte finns något ljud från vänsterhögtalaren. Jag kontrollerade det på detta sätt: Jag satte en låt på maximal volym och höll fingret över höger och vänster högtalare. När jag lägger fingret över den högra högtalaren försvinner ljudet nästan. När jag lägger fingret över den vänstra högtalaren, händer ingenting. Så jag drog slutsatsen att musiken kommer från rätt högtalare. Är det normalt? För jag har en känsla av att det är något fel med den vänstra högtalaren. Jag hoppas verkligen att dina experter kan hjälpa mig ???? Tack på förhand! Bästa önskningar, Eline

Lösning: iPhone SE använder bara en högtalare som finns på enhetens högra undersida om du tittar på telefonen med skärmen vänd mot dig. Den vänstra sidan där 3, 5 mm-kontakten är belägen har en grill i som ofta misstas som en högtalarport. Det är dock här mikrofonen finns. I grund och botten har din telefon inget problem eftersom den är utformad på detta sätt.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.