iPhone 8 Yahoo-konto som inte tar emot inkommande e-post, meddelanden visas inte, andra problem

Dagens felsökningsartikel # iPhone8 täcker tre problem som vissa användare kan stöta på då och då. Vi uppmärksammar en viss fråga om en användare som har problem med ett Yahoo-konto. Vi förstår att e-postproblem ibland kan vara svåra och svåra att sprida, så förhoppningsvis kan våra förslag i det här inlägget effektivt lösa det specifika problemet som nämns i det här.

Innan vi fortsätter, låt oss påminna dig om att du kan kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem 1: iPhone 8 Yahoo-konto får inte inkommande e-postmeddelanden, meddelanden visas inte

Jag har 3 Yahoo-konton. Två uppför sig som förväntat; man kan inte längre få e-post. Jag har gått igenom all diagnostik jag är medveten om. Jag har startat om. Jag har tagit bort och lagt tillbaka kontot. Jag har ändrat lösenordet för att synkronisera allt igen. Jag har flyttat nio av tio års e-post till mappar om det fanns för mycket data för att flytta till den primära mappen. Obs: Det här är ett mycket gammalt konto och det är möjligt att iOS inte klarar (föreställ dig det) varför jag flyttade alla utom ett år till mappar. Innan jag flyttade mapparna var det som händde ofta att allt e-postmeddelande skulle försvinna vid en given tidpunkt på dagen (medan jag läste den) och jag måste vänta timmar på att det laddades om. Nyligen har posten slutat komma in helt. Det fungerar fortfarande som förväntat i de andra två kontona. Det jag inte kan göra är att kontrollera inställningarna för inkommande e-postserver. Apple beslutade att ta det alternativet från telefonen med iOS 7. Jag kan fortfarande se utgående och porten är korrekt, men jag kan inte se inkommande. Jag kan bara anta att det är port 993 och att servernamnet är korrekt inställt på imap.mail.yahoo.com. Jag kan dock inte validera det. Innan jag spränger flera års historia (jag verkligen inte vill göra det), finns det något jag borde veta? Jag är faktiskt villig att masokistiskt göra en tid med ett geni för att lösa det här eftersom telefonen är min livlinje. Min klient tillåter inte åtkomst till personlig e-post och jag är i den byggnaden 10 - 12 timmar om dagen. Soooo. Tankar? - Heather_jefferies

Lösning: Hej Heather. Felsökning av Yahoo-mail är inte vår forte. Det tillhör Yahoos tekniska supportteam, om de har något sådant tillgängligt för sina användare. Om dina två andra Yahoo-konton fungerar korrekt i samma Apple Mail-app, har du själv ett kontospecifikt problem. Det betyder att frågan bara är isolerad på det kontot. Problemet kan orsakas av antalet gamla e-postmeddelanden du har eller av kontot ålder. Denna författare kan dock bekräfta att hans 13-åriga Yahoo-konto fortfarande fungerar korrekt.

Kontrollera ditt återstående lagringsutrymme på Yahoo Mail

Vid detta skrivande erbjuder Yahoo 1 TB gratis lagringsutrymme för e-post. Om du inte kan föreställa dig hur stort det är, det är tillräckligt stor storlek för cirka 54 miljoner e-postmeddelanden som inte har bilagor i dem. Om du regelbundet får e-postmeddelanden med enorma bilagor som foton och videoklipp kan detta antal minskas avsevärt, särskilt efter flera års användning. Fortfarande är 1 TB så stort att vi inte tror att ditt konto har slut på lagringsutrymme just nu. För att kontrollera hur mycket ditt konto har lagringsutrymme kvar kan du göra följande:

 1. Logga in på ditt Yahoomail-konto på din dator.
 2. När du är inloggad klickar du på menyikonen (den som ser ut som en växel) uppe till höger.
 3. Klicka på Inställningar .
 4. I den nedre delen av fönstret ser du hur mycket lagringsutrymme du har använt.

Om du inte ser det lagringsutrymme du har konsumerat är det möjligt att du fortfarande använder Yahoo! Mail Basic. Du måste byta till den senaste Yahoo Mail-versionen först genom att följa länken i din Yahoo! Mail Basic.

Vad du ska göra om du har slut på utrymmet

Även om 1 TB för e-post är otänkbart för de flesta, är det inte omöjligt att du faktiskt har slut på lagringsutrymme i ditt konto. För att avhjälpa situationen kan du arkivera dina stora eller gamla e-postmeddelanden till antingen:

 • en dators lokala lagring, eller
 • till ett annat e-postkonto.

Följ dessa steg för att arkivera dina Yahoomail-meddelanden till en lokal datorlagring:

 1. Ställ in ditt Yahoo-konto i ett e-postprogram på din dator. Om du har Windows kanske du vill använda den medlevererade e-post-appen från Microsoft. Om du är Mac-användare kan du också använda dess Mail-applikation. När du konfigurerar ditt konto, se till att använda IMAP istället för POP .
 2. När du har lagt till ditt Yahoo-konto framgångsrikt kan du skapa lokala mappar i e-postprogrammet som innehåller de arkiverade e-postmeddelandena.
 3. Flytta meddelandena som du vill arkivera från källmappen till destinationsmappen.

För att arkivera dina Yahoomail-meddelanden till ett annat Yahoo-konto eller andra konton, är stegen i allmänhet likadana. Allt du behöver göra annorlunda är att skapa en mapp eller mappar under mål e-postkontot och sedan flytta dina gamla meddelanden till den mappen.

Besök Yahoo Help Central

För mer Yahoo-specifika frågor rekommenderar vi att du följer den här länken för att komma åt Yahoo Help Central. Du kan antingen kontakta en Yahoo-specialist, fråga andra Yahoo-användare eller bläddra i Yahoo-hjälpartiklar.

Problem 2: iPhone 8-gruppmeddelanden med en icke-Apple-användare skapar enskilda meddelanden

Jag har en iPhone 8 och var i ett gruppmeddelande initierat av en medlem utan en iPhone. Jag fick bara ett enskilt meddelande och kan inte se vem som var i gruppen. Det här meddelandet dök upp under ett individs nummer som om vi fortsatte privata meddelanden och inte kopplade till gruppen. Om jag svarar under det numret nu, fortsätter alla mina meddelanden till gruppen? Från den gruppen fick jag också enskilda imessage-svar som svar på gruppmeddelandet. Jag startade en ny kontakt med den icke iphone-medlemmen men telefonen fortsätter att gå tillbaka till den ursprungliga meddelandelänken vi hade där gruppmeddelandet dök upp. Jag vill inte att mina meddelanden ska gå till gruppen när jag smsar den här personen. Min telefon är endast öppen när det gäller imessage och MMS-meddelanden. SMS var inte öppet. - Dori

Lösning: Hej Dori. Det finns tre typer av gruppmeddelanden som du kan göra på din iPhone:

 • grupp iMessage,
 • grupp MMS och
 • grupp SMS

Om alla medlemmar i gruppen använder Apple-enheter med iMessage alla aktiverade, är gruppmeddelandet automatiskt standardvärde för en iMessage. I ditt fall tror vi att du ingår i en gruppsms-SMS eftersom en använder en enhet som inte är Apple. I detta fall skickas alla svar som enskilda textmeddelanden och mottagarna kan inte se svar från andra medlemmar. Detta innebär att ditt svar, även om du avsiktligt skapar det för alla i gruppen, kommer till varje medlem som ett personligt svar. Den icke-iPhone-medlemmen får ditt svar som ett individuellt textmeddelande. Ja, alla får fortfarande samma exakta kopia av ditt svar.

Om du vill initiera en helt separat konversationstråd med den icke-Apple-enheten, se till att du har hans eller hennes telefonnummer innan du skapar ett nytt textmeddelande. Du skickar ett SMS till den här personen så se till att sms är igång.

Problem 3: iPhone 8 skapar ljud i ett samtal

Okej så jag försökte ringa min bror för att berätta för honom om en felaktig hdmi-sladd, men när han plockade upp kunde han inte höra mig och samtalet slutade med att min telefon producerade en massa skrikande ljud även efter att samtalet var slut. Jag ringde honom igen, men istället för att ringa hörde jag samma glitch-liknande skrik. Jag hade inga andra appar som gick, och det var bara via den högsta högtalaren. Jag är lurad av det här. - Jenna Osborn

Lösning: Hej Jenna. Det första du behöver göra är att avgöra om problemet bara inträffar när du ringer ett nummer eller inte. Det kan vara ett problem med din brors nätverk eller telefon så att du vill replikera problemet genom att ringa ett annat nummer. Om telefonen fortsätter att göra samma skrikljud kan du utföra felsökningsstegen nedan. Om problemet inte finns när du ringer ett annat nummer måste det skrikande ljudet bero på din brors telefon eller nätverk.

Om du vill felsöka orsaken till bruset i telefonen är det saker du kan göra.

Starta om din iPhone 8 hårt

Ibland rensar systemet för buggar om omstart av en iPhone. Som sagt, se till att göra det på din iPhone. Vi föreslår att du istället för att göra normal omstart gör du den hårda omstarten. Här är hur:

 1. Tryck och släpp snabbt Volym upp-knappen.
 2. Tryck och släpp snabbt knappen Volym ned.
 3. Tryck sedan ned och håll ned Sid / strömknappen tills du ser Apple-logotypen.

Avsluta och starta om app-appen

Om en hård omstart inte löser problemet är nästa sak du vill utföra att stänga och starta om app-appen. Så här gör du på din iPhone 8:

 1. Dubbelklicka på Hem-knappen för att visa dina senaste appar.
 2. Dra åt höger eller vänster för att hitta appen som du vill stänga.
 3. Dra upp appens förhandsvisning för att stänga appen.

Installera app- och iOS-uppdateringar

Denna potentiella lösning är situationell. Om orsaken till problemet beror på dålig app- eller iOS-kodning kan installation av en uppdatering åtgärda det. Se till att din telefon har den senaste versionen av alla dina appar och iOS.

Utför en fabriksåterställning

Om problemet orsakas av en okänd programvarufel, kommer en master-återställning troligen att lösa det. Här är hur:

 1. Säkerhetskopiera all data i det interna minnet.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Tryck på Allmänt.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj alternativet Radera allt innehåll och inställningar .
 6. Om du uppmanas, ange rätt lösenord för att din enhet ska fortsätta.
 7. Tryck på alternativet för att bekräfta åtgärd.

Kontakta ditt nätverk

Om problemet råkar fortsätta efter att ha gjort alla lösningar ovan kan orsaken till problemet vara nätverks- eller hårdvarorelaterad. Se till att du först kontaktar din transportör så att de kan kontrollera om det finns något de kan göra. Låt Apple annars kontrollera telefonen för att se om den behöver repareras eller bytas ut.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.