iPhone 7 Plus Ingen internetanslutning vid anslutning till Wi-Fi-problem och andra relaterade problem

#Apple # iPhone7Plus är en av de bästa iPhone-modellerna som du kan få på marknaden idag. Med en 5, 5-tums skärm och de senaste A10-processorapparna och -spelen fungerar smidigt på den här enheten. En unik funktion för denna telefonmodell är dess dubbla kameror. En kamera använder en vidvinkellins medan den andra kameran använder ett teleobjektiv som gör att telefonen kan göra en 2x optisk zoom. Sedan finns det också porträttläget för kameran som gör att användaren kan ta ett stort djup av fältbilder. Även om denna modell är ganska stabil finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone 7 Plus ingen internetanslutning när vi ansluter till Wi-Fi-problem och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 7 Plus eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 7 Plus Ingen internetuppkoppling vid anslutning till Wi-Fi

Problem: Nyligen har min iPhone 7 plus (och min fru iPhone 7) haft problem med WiFi-internetuppkoppling. De ansluter bra till WiFi men hemma rapporterar många appar ingen internetanslutning. Vi kan använda Facebook men om du klickar på en länk kommer länken inte att laddas. Safari har inte tillgång till internet. Vissa e-postkonton fungerar och andra inte. Våra telefoner fungerar bra i andra WiFi-nätverk.

Lösning: Om problemet bara inträffar när du ansluter telefonen till ditt Wi-Fi-nätverk hemma kan problemet vara på routersidan. Nedan listas de rekommenderade felsökningsstegen för detta problem.

 • Gå till telefonens Wi-Fi-inställningar och glöm sedan ditt Wi-Fi-nätverk. Starta om routern och telefonen. När båda enheterna har börjat försöka ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk, kontrollera sedan om problemet är löst.
 • Se till att din Wi-Fi-router använder en uppdaterad firmware.
 • Se till att din Wi-Fi-router SSID har ett unikt namn och inte samma som ett nätverk i närheten, eftersom det förvirrar telefonen.
 • Se till att filtreringen av routerns MAC-adressverifiering är avstängd.
 • Använd WPA2 Personal (AES) säkerhet på din router.
 • Ställ standarden på 2, 4 GHz-radioläget på 802.11b / g / n. I 5GHz-radioläget kan du ställa in standarden på 802.11a / n
 • Ställ in routerns kanalinställning på Auto

Om problemet fortfarande kvarstår kan du behöva kontakta din Internetleverantör angående denna fråga så att de kan kontrollera din Internet-anslutning.

iPhone 7 Plus slutar slumpmässigt ansluta till Wi-Fi

Problem: Jag har en iPhone 7+ och slumpmässigt slutade den ansluta till wifi. Jag har inte ens haft det på ett år. Mina andra kollegor kan ansluta till wifi och det kan jag inte. Jag använder alla mina data och det är inte ok.

Lösning: Eftersom andra enheter kan ansluta till Wi-Fi-nätverket utan problem, låt oss fortsätta med felsökning av telefonen.

 • Försök tvinga att starta om telefonen först genom att hålla ned ström- och volymknappen tills du ser Apple-logotypen.
 • Gå till Wi-Fi-inställningen på din telefon och glöm sedan nätverket. Gå tillbaka till nätverket efteråt.
 • Försök återställa nätverksinställningarna på din telefon. Detta visar cache- och DNS-inställningen för din telefon. För att göra detta, gå till Inställningar> Allmänt> Återställ och tryck på Återställ nätverksinställningar.
 • Försök att inaktivera Wi-Fi-nätverkstjänster och se om detta hjälper. Du kan komma åt detta från Inställningar> Sekretess> Platstjänster> Systemtjänster.

Om stegen ovan misslyckas bör du överväga att återställa telefonen och ställa in den som en ny enhet. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör detta.

iPhone 7 Plus Wi-Fi hemma kommer inte att hålla kontakten

Problem: Har just fått en ny iPhone 7 plus och wifi hem kommer inte att vara uppkopplad har gjort omstarter på telefonen tagit bort en hel del appar samtal sprint för att kontrollera min router som heter luftvågor allt ok återställ alla wifi i huset fortfarande wifi kommer inte stanna på något 1 minuter till 5 i bästa fall ring sprint där vi fick telefon de har aldrig hört talas om det här problemet min iPad 4 är ok min fru går också ett plus till så vi har två iPhones 7 plus som inte håller wifi är gamla iPhone 6 var bra hjälp

Lösning: Om din iPad kan ansluta till nätverket utan problem kan problemet vara på telefonsidan. Försök att utföra felsökningsstegen som vi har föreslagit för problemet vi har svarat ovan. Ditt sista alternativ skulle vara att återställa din telefon som en ny enhet. Se bara till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du återställer telefonen.

iPhone 7 Plus Wi-Fi-anslutning har ingen internetåtkomst

Problem: Helt ny iphone7 + ansluter till wifi på min router ... en router som fungerar bra för andra produkter i huset .. och på ungefär en timme berättar iphone att wifi-anslutningen inte har någon internetanslutning ... ändå, hårdkopplade produkter säger att allt är bra, och andra produkter som är anslutna till wifi är bra. Ja, jag gjorde återställningen av nätverkssaken ... hårt startade om telefonen ... och kanske har provat en voodoo-stava på den också. Några tankar?

Lösning: Eftersom problemet tycks påverka din telefon endast bör du överväga att återställa telefonen och ställa in den som en ny enhet. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du utför detta steg. När du är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först observera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det bör du ha din telefon kontrollerad i Apple Store.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.