iPhone 7 fastnat i startöglan efter skärmbyte

Hej iPhone 7 ägare! Välkommen till dagens felsökningsartikel för iPhone. Det här inlägget svarar på tre frågor för den här enheten. Vi hoppas att du tycker att detta är till hjälp.

Innan vi fortsätter, låt oss påminna dig om att du kan kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Nedan följer specifika ämnen vi tar med dig idag:

Problem nr 1: iPhone 7 fastnat i startöglan efter skärmbyte

En droppe fick glasskärmen att gå sönder, så jag ersatte en digitaliseringsskärm med alla komponenter, förutom att jag bytte hemknappen för att hålla kontakten med funktionen. Nu när telefonen slås på startar den om flera gånger, startar sedan upp men kommer inte att vara på och startar igen. Batteriindikatorn visar ibland 1% och 100% ibland och känner inte igen när laddaren är ansluten. Ringsignalens volym fungerar inte, inget ljud. Hem-knapp och beröring av arbete. Wi-Fi fungerar men telefonen startar om när du försöker köra en app.

Lösning: När reparation gör-det-själv orsakar problem efteråt är det svårt för oss att veta var problemet kan ligga. Apple-enheter följer en uppsättning hårdvaruparametrar för att starta upp. Om det finns en inkompatibel eller defekt maskinvara som läggs till systemet, kan det orsaka ett fel i systemet vid uppstart. Det här resulterar i vad vi kallar boot loop - telefonen verkar starta upp men startar inte normalt alls. Försök att föra enheten till ett oberoende reparationscenter så att en professionell kan undersöka hårdvaran. Om problemet är så enkelt som att fixa en kort eller dålig lödning kan du få en fungerande iPhone på nolltid. Om du är otur och problemet inte kan identifieras alls kan du sluta med en total tegelsten.

Problem nr 2: Vad ska man göra om iPhone 7 Plus inte startar upp efter oavsiktlig tappning till vatten

Hallå! som en månad tillbaka var jag på semester och tappade min iPhone 7 Plus bredvid poolen som kommer från stranden. den föll med ansiktet nedåt och hade tidigare en ersättningsskärm. Telefonen tog ingen vattenskada men den svarade inte först. efter ett par sekunder kom apple-logotypen upp men den satt fast i en äppleslinga. Lyckligtvis tog jag min Mac och satte min telefon i återhämtnings- och dfu-läge för att återställa den men fick ett felmeddelande tre gånger var de 4005, 4009, 4013. Om jag inte misstar mig, nu visar det bara anslutningen till iTunes-logotypen och jag har ingen aning om vad det kanske kan vara sensorn eller batteriet. Tack på förhand för hjälp.

Lösning: iTunes-fel som de du får (4005, 4009, 4013) kan vara indikatorer på att laddningsporten är skadad eller inte fungerar. Se till att hela enheten torkas ordentligt genom att låta den sitta i rumstemperatur i minst 24 timmar. Om det blivit vått av havsvatten, skölj det noggrant med färskt vatten och torka det sedan med en ren, mjuk trasa. Skaka sedan försiktigt telefonen för att ta bort överflödigt fukt eller vatten i laddningsporten. Vatten förångas naturligt i rumstemperatur så lämna telefonen i cirka 24 timmar. Detta bör låta laddningsporten torka naturligt. Alternativt kan du låta en professionell torka telefonen för dig med specialutrustning. När telefonen har torkats kan du försöka uppdatera den igen genom DFU-läget.

Tänk på att det mesta du kan göra i detta fall är att försöka återställa DFU. Om det inte fungerar fortfarande, eller om iTunes-felet återgår, betyder det att din telefon måste ha lidit en dödlig maskinvaruskada. Det har tidigare reparerats för att dess inbyggda skydd för vattenmotstånd redan komprometterades. Det är möjligt att vatten har sipprat inåt och orsakat skada på moderkortet. I det här fallet är det lite till ingenting du kan göra. Korrosion kan så småningom sätta in och logikbrädet kommer sannolikt att försämras på några veckor eller månader. Låt en oberoende tekniker undersöka enheten för att se om systemet har skadats av vattnet.

Problem nr 3: iPhone 7-kamera inte lika bra som Microsoft-telefon

Efter att ha läst mängder av information om den fantastiska iPhone 7: s kamera bestämde jag mig för att hylla min Microsoft-telefon och köpa en. Tyvärr önskar jag att jag hade behållit min gamla telefon eftersom bilderna jag får från iPhone inte finns i samma bollpark som Microsoft, vars foton inifrån och ut var alltid riktigt tydliga..jag bergskedjor etc. Något fot eller två borta med iPhone 7 verkar bra men landskap är alltid lite suddiga och verkligen inte vad jag förväntade mig. Jag har sökt efter svar på detta problem och testat den enorma mängden råd som givits, men resultaten är precis desamma. För att säga att jag är besviken efter att ha betalt så mycket för den här vädjade enheten måste vara årets understatement. April maj. PS Jag hatar hemknappen, det är inte bra för äldre fingrar.

Lösning: Vi tror inte att det finns några problem här alls. Vi är ledsna att höra att iPhone 7s kameraproduktion inte uppfyller dina standarder, men vad vi beträffar finns det egentligen ingenting som du kan göra åt det. Vi är ganska nöjda med hur iPhone 7s kamera tar foton (enligt vår åsikt). För att se om du kan förbättra situationen kan du försöka hitta tips på internet för att ta bra foton med din iPhone 7. Det finns många utmärkta bloggar som erbjuder enkla förslag på hur du tar bilder med den här enheten. Vi är här för felsökning av iPhone och problemlösning.

Om du tycker att Apples iPhone 7 är slarvig föreslår vi att du kontaktar dem direkt så att du kan ge feedback och förslag på produktförbättringar.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.