iPhone 6S Plus visar Apple-logotypen stänger sedan av problemet och andra relaterade problem

#Apple # iPhone6SPlus är en 2015-modell som fortfarande används av många människor idag. Den här telefonen har en fantastisk byggkvalitet i kombination med en stor hårdvaruarkitektur som möjliggör en smidig drift. Även om det är känt för att vara en pålitlig daglig drivrutin har vissa ägare av den här enheten haft problem med den. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone 6S Plus visar Apple-logotypen och stänger sedan av problemet och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 6S Plus eller någon annan iPhone-modell för den delen, känn dig kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 6S Plus visar Apple-logotypen stängs sedan av

Problem: Jag hade nyligen köpt en ny iphone 6s plus igår. Så snart jag fick den laddade jag den i mer än en timme. Senare när jag tog bort laddningen försökte jag slå på den. När skärmen tändes visade den äpplelogotypen i några sekunder sedan stängdes skärmen av, den gjorde det kontinuerligt. Jag ringde apple support-tjänsten och de hjälpte mig att återställa iphone genom itunes. Iphone hade återställts efter 5 timmar eller så. När jag igen försökte sätta på den gjorde det samma sak. Undrar bara om det finns några andra sätt jag kan lösa det här problemet.

Lösning: Eftersom återställning av telefonen inte löser problemet kan detta antingen orsakas av ett felaktigt batteri eller en defekt laddnings-IC. Du måste ta telefonen till ett servicecenter och låta den kontrolleras för att fastställa den exakta orsaken till problemet.

iPhone 6S Plus debiteras inte

Problem: Iphone kommer inte att ladda och volymen för telefonsamtal är mycket låg. Jag lät en vän använda samma laddare och laddaren fungerade bra för sin telefon. När jag har klippt av telefonen och anslutit den säger den inte att den laddas, men när jag klippte av den skulle den säga att den har 3% batteri och jag skulle kunna se den hoppa från 3% batteri till 1% på cirka 10 sekunder

Lösning: Försök rengöra laddningsporten på din telefon först med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som sitter fast i porten tas bort eftersom det kan orsaka laddningsproblem. När detta är gjort tvingar du om starta om telefonen genom att trycka och hålla in både knapparna Sleep / Wake och Home samtidigt i minst 10 sekunder tills Apple-logotypen visas. När detta är gjort, ladda din telefon med en annan laddningssladd och väggladdare i minst 20 minuter. Om problemet kvarstår, ta sedan din telefon till ett servicecenter och låt den kontrolleras.

iPhone 6S Plus kommer inte att starta upp

Problem: Hej, min dotter fick en helt ny iPhone 6S plus just igår sedan i går kväll medan hon väntade på att alla sina appar, foton osv skulle överföras från sin iPhone SE iPhone 6S plus skulle inte starta upp allt hon får nu är en svart skärm med Apple-logotyp som om den kommer att börja .. Vad är fel med telefonen och kan den fixas utan att ta den till Apple?

Lösning: Försök ladda telefonen först i minst 20 minuter och tvinga sedan om omstarten genom att trycka och hålla in både knapparna Sleep / Wake och Home samtidigt i minst 10 sekunder tills Apple-logotypen visas. Om telefonen inte startar måste du använda den senaste versionen av iTunes för att återställa telefonen.

Om återställning av telefonen inte fungerar måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

iPhone 6S Plus kommer inte att slås på

Problem: Min telefon slås inte på. Jag har iPhone 6s Plus. Jag försökte starta om och återställa den men startade aldrig på i 4 timmar. Jag försökte också ladda den men fungerade aldrig. Jag trycker på hem- och sömnknappen och bara Apple-logotypen startar. Efter 5 timmar vände den på egen hand. Sedan efter 10 minuter hände det igen och stängdes aldrig av utan bara logga in och väntade 4 timmar och slå på igen och jag är säker på att det kommer att hända igen snälla hjälp mig

Lösning: Prova att rengöra laddningsporten på din telefon med en burk med tryckluft och se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i porten. Ladda sedan telefonen i minst 20 minuter med en laddkabel och en laddare som är känd för att fungera. Det är bäst att använda olika laddningssladdar för att ladda telefonen. Se till att du får en laddningsindikator i telefonen.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.