iPhone 6S Plus-skärmflimrar blir svart och andra relaterade problem

När #iPhone # 6SPlus släpptes 2015 var många människor glada över det främst på grund av sin stora 5, 5-tums skärm. Även om iPhone 6 Plus, som släpptes året innan, var den första telefonen som använde denna bildstorlek kom den nya modellen med en kraftfull hårdvara som överträffar sin föregångare. 6S Plus är fortfarande en av de populära modellerna som finns på marknaden idag och om du inte har budgeten för att få den nya 7 Plus är den här modellen det perfekta alternativet. Även om många använder detta som sin tillförlitliga dagliga drivrutin finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone 6S Plus-skärmflimrarna blir svart och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 6S Plus eller någon annan iPhone-modell för den delen, känn dig kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 6S Plus skärmflimrar blir svart

Problem: Skärmen knäcktes i månad, kanske ett år. Har aldrig haft några problem. Sedan bestämde jag mig för att byta min 6S plus-skärm. Ändrade det och 2 dagar tidigare och allt är bra. Köpte ett nytt fall och inom två timmar skulle min telefon flimra och skärmen blir svart. Skärmen var inte helt svart utan snarare som en blåaktig färg som om ett ljus var bakom den svarta skärmen. Allt jag var tvungen att göra är att trycka på hemknappen några gånger och sedan går telefonen igen. Detta händer var tionde minut och mestadels när jag är på startskärmen eller när jag försöker öppna en app. Jag vet inte om det nya fallet hade något att göra med det eller ändra skärmen, för när skärmen bröts gjorde det aldrig vad den gör inte ens en gång.

Lösning: Trycket som fallet utövar på skärmen kan orsaka problemet. Försök ta bort ärendet och kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om problemet fortfarande inträffar även om fallet har tagits bort är nästa steg att kontrollera om ett fel i telefonprogramvaran orsakar problemet. Genom att följa felsökningsstegen nedan.

  • Se till att din telefon körs med den senaste programuppdateringen.
  • Säkerhetskopiera dina telefondata och återställ sedan din telefon och konfigurera den som en ny enhet. När detta är gjort ska du inte installera någon app ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår.

Om ovanstående steg inte löser problemet orsakas detta antingen av en lös anslutning mellan skärmen och telefonens moderkort, eller själva bildskärmsenheten kan vara felaktig. Jag rekommenderar att du tar med din telefon till ett servicecenter och får den kontrollerad om detta är fallet.

iPhone 6S Plus White Shadow On Display

Problem: God dag! Min iphone 6s plus lcd var av misstag trasig. Jag bestämde mig för att byta ut det här i Saudiarabien där jag arbetade. Men tyvärr tog jag inte med det till auktoriserat apple servicecenter eftersom det kommer att ta 10 dagar innan det är klart. När en saudisk kille först öppnade den fungerar pekskärmen bra när han försökte fixa den nya lcd, touch fungerar inte längre sedan överförde jag den till annan tekniker. 2 av dem berättade för mig att IC måste bytas ut eftersom kanske när första gången det öppnas inte batteriet tas bort innan du byter lcd. Men teknikern som ändrade den nya LCD-skärmen sa till mig att det inte är IC.Det finns något på den övre högra sidan pressades fast och det är därför beröringen inte fungerar. Han gjorde det mot en extra avgift på $ 100. efter utbytet av LCD såg jag att det finns en vit skugga på den övre högra sidan av min skärm men märks bara om bakgrunden är svart. Han sa till mig att det är normalt så länge det fungerar eftersom LCD-skärmen bara är en ersättning. Han ville inte byta LCD längre. Jag vet inte om det är normalt med en ersättnings LCD eftersom jag också köpte LCD $ 100. Tack. Jag hoppas att du kan ge en bra råd.

Lösning: Eftersom du använder en ersättningsskärm är chansen att kvaliteten inte är lika bra som Apple-skärmen. Ibland får du en ersättningsskärm som fungerar bra men ibland får du också en som har problem som den vita skuggan som visas på enheten. Vanligtvis i det här fallet skulle det finnas en garanti på ersättningsskärmen där du kan få den ersatt om den har några problem. Om det inte har någon garanti och du vill att problemet ska försvinna rekommenderar jag att du tar telefonen till ett officiellt servicecenter.

iPhone 6S Plus Ersättningsskärm Mycket känslig

Problem: Jag har gjort flera skärmersättningar på Iphones. Men min första gång med 6s Plus. Jag ersatte skärm och digitaliserare. Och genast ville den inte starta, efter några minuter gjorde den det. Allt verkade bra men när jag började skriva skulle det fungera konstigt. för Ex. om jag skrev ”hur var din dag” skulle min telefon fördubblas. och det skulle läsa som ”hur. wwass yoourr. dday ”dess superskänsliga men bara när jag skriver snabbt. plus att det öppnar appar och det är omöjligt att titta på videor utan att det hoppar över eller ändrar videon. Jag öppnade den igen som den här länken rekommenderas (//www.ikream.com/2016/01/iphone-6-plus-screen-very-sensitive-after-replacement-23812) men det fungerade fortfarande inte. och slutade med att bryta den nya skärmen och försökte ta bort den. Fråga! skulle en ny metallvärmeplatta göra någon skillnad?

Lösning: Du bör definitivt försöka använda en annan metallplatta. Eftersom skärmen blev trasig när du tog bort den bör du också försöka använda en ny bildskärmsenhet på telefonen.

iPhone 6S Plus ersättningsskärm fungerar inte

Problem: Jag bytte ut min skärm och den nya skärmen jag lägger in fungerar inte? kontakterna är inte rivna eller skadade, vad kan problemet vara att telefonskärmen inte kommer på? Jag kan ringa telefonen också och den kommer att ringa men ingen skärm.

Lösning: Om alla anslutningar är korrekta kan problemet bero på själva ersättningsskärmen. Försök få en ny bildskärmsenhet och kolla sedan om det här löser problemet.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.