iPhone 6 stängs av när du använder Snapchat

Vi har redan publicerat många # iPhone6-artiklar tidigare men ingen nämnde att orsaken berodde på en officiell app som Snapchat tidigare. Oavsett omständigheter förblir felsökningsstegen desamma om du befinner dig med en iPhone som inte kommer att slås på. I det specifika fallet nedan tror vi inte att det finns längre som användaren kan göra i slutet så att hon troligen kommer att skicka in den.

Innan vi fortsätter, låt oss påminna dig om att du kan kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: iPhone 6 stängs av när du använder Snapchat, kommer inte att slås på sedan dess

Jag har en iphone 6 .. när jag var på Snapchat ikväll stängde min telefon helt av .. den hade 40 procent batteri, jag satte den på laddaren i en timme rakt och ingenting fortfarande en svart skärm ... Jag har provat strömknappen och hemknappen och fungerade inte ... Jag har anslutit den till datorn och den kände inte igen den ... Den här telefonen är bara 3 månader gammal .. snälla hjälp. - Nikki Spiers

Lösning: Hej Nikki. Visar din iPhone fortfarande tecken på liv som att låta ljud för inkommande meddelanden eller vibrerar när det finns en ny avisering? Om det gör det, är problemet troligtvis skärmrelaterat. Låt en professionell ersätta det åt dig för att fixa det.

Vi avskräcker dig att byta ut skärmen själv om du inte har gjort det förut. Såvida du inte är okej att acceptera någon konsekvens efter en bottenreparation, låt bara någon som gör saker som dessa för en levande göra det för dig. Visst finns det en hel del Youtube-videor som du kan följa men en hel del reparationsfall som vi möter slutar med besvikna användare och fler problem att diagnostisera. Tänk också på att det inte är mycket praktiskt att spara några dollar för en teknikeravgift eftersom det fortfarande krävs att du köper dina egna reparationssatser och reservdelar. Naturligtvis, eftersom DIY-reparation inte utförs på fackmässigt sätt, finns det inte heller någon garanti för att det kommer att gå som planerat.

Om din iPhone är helt död och inte visar några tecken på liv alls, beror det troligen på ett maskinvarufel som ett dåligt batteri. Försök ladda din telefon med en annan uppsättning blixtkabel och adapter. Om det inte laddas och tänds efter det, skicka in det för reparation.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.