iPhone 6 slås inte på, skärmen förblir svart, kommer inte att ladda förbi Apple-logotypskärmen

Hej och välkommen till vår # iPhone6 ​​felsökningsartikel för dagen. Många iPhone 6-användare rapporterar problem som liknar dem som behandlas nedan, så vi hoppas att det här inlägget blir en bra referens för dem som letar efter sina egna svar.

Om du letar efter lösningar på ditt eget #iOS-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida.

När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Nedan följer specifika ämnen vi tar med dig idag:

Problem 1: iPhone 6S Plus sitter fast i startlopen, kommer inte att ladda förbi Apple-logotypskärmen

Hallå. Jag har och iPhone 6s Plus. Det har fungerat bra de senaste 2 åren jag har haft det. Idag laddades mina appar inte som vanligt (anslutna och utan anslutning till wifi). Vanligtvis stänger jag bara av min telefon och slår på igen, men den slås inte på igen. Den sitter bara vid Apple-logotypen i 23 sekunder (jag har justerat den flera gånger) och stängs sedan av igen. Jag kan inte göra hem- och sömnknappen på samma gång för ett par månader sedan inträffade en incident där hemknappen föll ut efter att min skärm sprickades. Snälla hjälp på vad du än kan. Tack. (Även för transportör har du våren istället för Sprint). - Richard

Lösning: Hej Richard. Först vill vi göra det klart att vår bloggs mål är att tillhandahålla mjukvarulösningar. Alla problem som härrör från hårdvarufel kommer att hänvisas till Apple eller till en tredje parts servicecenter.

För det andra kan ditt problem vara hårdvarorelaterat. För att bekräfta det måste du göra stegen nedan.

Prova en mjuk återställning

Ibland beror det huvudsakliga skälet till att en telefon inte startar upp normalt på något okänt fel i operativsystemet. Denna glitch kan ibland göra att telefonen inte svarar eller förblir fast i ständig startögla. För att se om det kan fixas måste du simulera en "batteridrag", även känd som mjuk återställning. Här är hur:

 1. Tryck och håll in telefonens strömbrytare.
 2. Med strömbrytaren fortfarande intryckt, tryck och håll ned den nedre volymknappen på andra sidan av handenheten.
 3. Fortsätt att hålla inne båda knapparna medan skärmen förblir tom tills den kommer på igen med Apple-logotypen. Om iPhone-skärmen förblir svart fortsätter du till nästa steg.

Gör en DFU-uppdatering (Device Firmware Upgrade)

Den här proceduren kräver en dator eller Mac. Du måste också se till att du installerar det senaste iTunes på datorn. När allt är klart gör du följande:

 1. Stäng av din iPhone 7. Om du inte kan stänga av den eftersom skärmen inte fungerar, vänta tills batteriet är helt tömt tills telefonen stängs av av sig själv.
 2. Om du väntade på att batteriet skulle tömmas, se till att ladda telefonen i minst 30 minuter till.
 3. Se till att iTunes körs på din dator.
 4. När din telefon är avstängd, anslut den till din dator via en blixtkabel.
 5. Tryck och håll ner strömbrytaren på luren i tre sekunder.
 6. Medan du fortfarande håller ner strömbrytaren håller du ned den nedre volymknappen i cirka 10 sekunder. Se till att du ställer in tiden på rätt sätt eftersom du håller på strömbrytaren för länge helt enkelt kan starta om enheten.
 7. Släpp strömbrytaren efter cirka 10 sekunder. Se till att inte släppa ned volymknappen tillsammans med strömbrytaren. Vänta i ungefär 5 sekunder efter att du släppt strömbrytaren innan du släpper volymknappen.
 8. Om du utförde processen korrekt skulle din dator visa “iTunes har upptäckt en iPhone i återställningsläge. Du måste återställa denna iPhone innan den kan användas med iTunes. ”-Meddelande.
 9. Du kan nu starta återställningsprocessen genom att klicka på Återställ iPhone-knappen.

Kom ihåg att om skärmen förblir mörk eller inte svarar under och efter hela DFU-uppdateringsprocessen måste du skicka telefonen till ett Apple-servicecenter.

Kontakta Apple

Om din iPhone förblir fast i startlopen eller om du inte kommer att kunna utföra någon av två procedurer är det den tiden du överväger att skicka telefonen i. Som nämnts tillhandahåller vi inte hårdvarusupport. Låt en professionell hantera problemet så att ordentlig vård kan göras.

Problem 2: iPhone 6 slås inte på, skärmen förblir svart

Min iPhone frystes och stängdes av slumpmässigt flera gånger om dagen. Varje gång detta skulle hända tryckte jag på låsknappen och hemknappen för att starta om iPhonen och vanligtvis efter en tid eller två skulle den slå på igen och börja fungera tills samma problem skulle hända. Då skulle jag upprepa samma process. Jag har gjort detta i över en månad, och nu kommer inte iphone ens att slås på igen efter att det fryser som det vanligtvis gör när jag startar om det genom att hålla ned låsknappen och hemknapparna. - Ryan Magnuson

Lösning: Hej Ryan. Det är svårt att dra slutsatser baserat på hur du beskriver problemet så att du måste göra några felsökningar för att avgöra om problemet orsakas av en programvarufel, eller om det finns ett behov av att service på enheten på grund av maskinvarufel.

Kontrollera om tillbehör fungerar

I vissa fall som liknar din, kan orsaken till problemet vara dåliga tillbehör. Detta innebär att telefonen eventuellt inte laddas eftersom laddaren eller laddkabeln är defekt. Tillbehören som du bör kontrollera inkluderar följande:

 1. USB-kabel / laddningskabel
 2. laddare / adapter
 3. Externt fall (om utrustat)
 4. Eluttag

Om du har en annan uppsättning laddningskabel och adapter från en annan iPhone kan du försöka se om den nuvarande är felaktig.

Dåligt byggda externa fodral kan ibland trycka på ström / lås-knappen i onödan, så se till att ta bort någon om din telefon spelar en.

Och slutligen, glöm inte att kontrollera det låga eluttaget. Om du vanligtvis laddar i ditt favorituttag, överväg att byta till en annan på en annan plats. Detsamma gäller om du använder en strömremsa eller liknande.

Kontrollera om telefonen laddas korrekt

Varje smartphone värms vanligtvis upp under laddning. Om telefonens skärm förblir svart men telefonen verkar laddas och blir varm att beröra, kan det vara ett tecken på att problemet bara isoleras på skärmen. Det betyder att telefonen inte är helt död och att du kanske kan slå på den, men skärmen fungerar inte alls. I det här fallet kan du försöka slå på telefonen igen genom att trycka på strömbrytaren som du vanligtvis gör för att slå på enheten, vänta några ögonblick och ring sedan ditt nummer. Om telefonen ringer men skärmen förblir svart är det en bekräftelse på att du har ett dåligt skärmproblem.

Felsöka skärmen

En iPhone-skärm fungerar eller inte. Om telefonen visar indikationer på att den inte är helt död måste något vara fel på skärmen. Om du tappade telefonen innan eller blev våt, slösa inte din tid med att leta efter en mjukvarulösning. Det finns ingen programjustering som du kan göra för att fixa en fysiskt trasig skärm. I så fall måste du skicka telefonen in så att skärmen kan bytas ut.

Det här är de snabba tips som du kan göra för att försöka felsöka ett möjligt skärmproblem:

 • Se till att skärmen inte är knäckt, flisad eller skadad.
 • Om du har ett mål eller skärmskydd, ta bort det.
 • Om du bär handskar, ta av dem.
 • Om du har lagt några klistermärken över skärmen eller sensorer, skal du av dem.
 • Se till att skärmen är ren.

Om ingenting ändras efter att ha gjort alla stegen ovan, kontakta Apple så att de kan ersätta skärmen åt dig.

Problem 3: iPhone 6 laddas inte, skärmen fungerar inte korrekt

Detta är Caleb från Ghana i Västafrika. Min telefon laddar inte alls men belysningen visar att den laddas och skärmen blir ofta svarsfri och jag kan inte använda den, vilket jag måste vänta i 4 till 5 minuter tills den blir lyhörd och går tillbaka efter några minuter . Vänligen vet inte vad som kan vara problemet eftersom jag inte alls kan använda telefonen vid laddning. Tack. - Caleb

Lösning: Hej Caleb. Omständigheterna för ditt fall kan vara något annorlunda än Ryan ovan, men lösningarna vi tillhandahåller kan tillämpas på din. Kontrollera gärna våra förslag för att se vilken som kommer att fixa det.


Engagera med oss

Om du råkar ha problem med din egen iPhone, låt oss veta om det så gör vi vårt bästa för att publicera dem och deras lösningar i våra kommande artiklar. Du kan använda den här länken för att kontakta oss för hjälp. Vi kan inte garantera ett svar på varje fråga men vi kan vara säkra på att vi kommer att tömma allt för att hjälpa dig.

Var så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt problem så att vi lätt kan diagnostisera problemet. Om du kan inkludera felmeddelanden, popups, försök till felsökningssteg och omständigheter som leder till problemet, skulle det vara till stor hjälp.