iPhone 6 skärmflimrar efter dropp

Välkommen till ytterligare en del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Apple # iPhone6 ​​att fixa problemen som de upplever med sin telefon. Idag kommer vi att ta itu med två liknande problem och det är iPhone 6-skärmen som flimrar efter släpp. I grund och botten är det som händer i det här fallet att telefonen tappades och direkt efter droppen uppstår skärmproblemet. Låt oss ta en titt på den här frågan och se vad som måste göras.

Om du äger en iPhone 6 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 6 skärmflimrar efter dropp

Problem: Jag är glad att jag hittade det här. Kanske kan du hjälpa. Så i princip har jag ett starkt fall på utsidan av min telefon. Jag tappade den och den träffade foten sedan på marken. Landade på ärendet. Det fungerade bra i cirka 30 minuter och sedan när jag spelade Pokémon GO började det flimra väldigt dåligt. Du vet att det verkade som en jordbävning. Det var inte bara flimmer. Det är ett fullständigt beslag. Åh, och skärmen är blå och gul nu. Skakningen har slutat helt eftersom jag vände ned ljusstyrkan så låg som det kan gå som att det gör limbo. Om jag sätter tillbaka det börjar det bli helt fantastiskt. Jag menar att vi alla gör om vi blir för dytta upp. Särskilt på klubben. Hur som helst är jag inte säker på om det är mjukvarorelaterat eller att jag tappade det. Som jag sa att det fungerade ok i 30 minuter och bestämde sig sedan för att få ett anfall. Alla insikter skulle hjälpa.

Relaterat problem: Hej, min iPhone 6 tappades från 80 meters höjd och landade på ryggen, eftersom du kan föreställa dig att baksidan var full av bucklor men lyckligtvis verkade den vara i full fungerande skick. Efter några dagar utvecklade det en flimmer på toppen av skärmen som försvinner när jag tillämpar lite tryck. Jag har också köpt en täckning för min telefon och problemet verkar ha lättat men flimringen fortsätter minst två gånger om dagen. Hjälp snälla.

Lösning: Om telefonskärmen flimrar efter att telefonen tappats är chansen stor att skärmen skadas av droppen. Du bör dock kontrollera om något fel i programvaran orsakar detta problem genom att återställa telefonen till dess ursprungliga fabriksläge och sedan konfigurera telefonen som en ny enhet. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör detta. När återställningen är klar installerar du ingenting i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det, rekommenderar jag att du har kontrollerat displayenheten på ett auktoriserat servicecenter.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.