Inkommande samtal på Samsung Galaxy S6 Edge går direkt till röstbrevlåda, plus andra samtalrelaterade problem efter uppdateringen av firmware

Det har varit många Samsung Galaxy S6 Edge (#Samsung # GalaxyS6Edge) ägare som klagade över att deras telefoner har trasslat efter en firmwareuppdatering (mindre uppdatering av Lollipop) och detta inkluderar samtalsproblem. Det vanligaste är att samtal går direkt till röstbrevlådan och ägaren känner inte ens någon som ringde eftersom telefonen inte ringer.

Läs vidare för att lära dig mer om problemen jag citerade här och hur du kan hantera dem om de uppstår. Om du emellertid letade efter en lösning på ett annat problem, besök vår felsökningshandbok för Galaxy S6 Edge. Hitta frågor relaterade till dina och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar, fyll i detta formulär, ge så mycket information som möjligt och tryck på skicka för att nå oss.

Här är listan över problemen jag inkluderade i det här inlägget ...

 • Galaxy S6 Edge-samtal går direkt till röstbrevlådan
 • Det går inte att slå samman inkommande samtal på Galaxy S6 Edge
 • Första gången samtal går direkt till röstbrevlåda på Galaxy S6 Edge
 • Det går inte att sätta upp samtalet och avsluta det på en Spring Galaxy S6 Edge
 • Hör inte anropare efter firmwareuppdatering på Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge-samtal går direkt till röstbrevlådan

Problem : Sedan torsdag förra veckan skickas mina Edge-kontakter telefonsamtal direkt till röstbrevlådan. Min telefon ringer inte när de ringer och det enda skälet till att jag vet att de ringde mig är när jag ringer dem och de berättar att de försökte ringa mig hela dagen. Jag får inte heller deras textmeddelanden förrän tre eller fyra timmar efter att de skickade dem till mig eller när jag ringer dem, då kommer deras textmeddelande igenom. Det är väldigt irriterande. Snälla hjälp! Jag har inte laddat ner några nya appar och jag har inte ringt operatören T-Mobile och Samsung. Jag har försökt stänga av Edge helt och det fungerade i en timme och sedan började problemet igen .

Felsökning : Baserat på rapporter från ägare som har liknande problem finns det bara två möjligheter; antingen orsakas problemet av VoLTE eller så är det helt nätverksproblem. Du kan enkelt utesluta det förstnämnda genom att stänga av det.

 1. Öppna Telefon-appen.
 2. Klicka på Mer och tryck sedan på Inställningar.
 3. Bläddra till avsnittet Samtalinställningar och tryck på Voice over LTE-inställningar.
 4. Välj Använd inte VoLTE och sedan OK.
 5. Starta om din telefon nu.

Om problemet kvarstod efter detta är det ett nätverksproblem. Du bör ringa din operatör eller leverantör och rapportera detta så att du kan få hjälp.

Det går inte att slå samman inkommande samtal på Galaxy S6 Edge

Problem : Undrar bara varför S6 och S6 Edge inte har förmågan att slå samman ett inkommande samtal när du redan är i telefon. Om du vill ha båda parter på linjen samtidigt måste du hänga på en, ringa tillbaka dem och sedan slå samman.

Svar : Det går klart att du kan slå samman samtal med den sekvens du nämnde, men du kan aldrig slå samman inkommande samtal. Det här problemet varierar från operatör till operatör eftersom vissa inte har problem med att slå samman samtal oavsett om de var inkommande eller utgående. Det finns inte mycket vi kan göra åt det men din operatör kanske bara har. Ring dem och klaga på det så att de kommer att vidta åtgärder.

Första gången samtal går direkt till röstbrevlåda på Galaxy S6 Edge

Problem : När någon ringer mig första gången går den direkt till röstbrevlådan men om de ringer till mig andra gången går det igen. Varför är det och vad är lösningen? Jag har försökt starta om telefonen men det har fortfarande samma problem.

Förslag: Den andra variationen av detta problem är att du måste ringa en kontakt två gånger för att kunna ringa det och i princip är det ett nätverksproblem. Telefonen måste synkroniseras korrekt med nätverket. Först och främst, prova den här proceduren:

 1. På startsidan klickar du på appar-ikonen.
 2. Hitta och knacka på appen Inställningar.
 3. Bläddra till avsnittet "Anslutningar" och tryck på Mobilnätverk.
 4. Tryck på nätverksoperatörer.
 5. Klicka på Sök nu och anslut till ditt nätverk.

Om det inte löser problemet, ring din leverantör och rapportera problemet. Oftare behöver de bara tillhandahålla din telefon för att fungera sömlöst igen med sitt nätverk och allt arbete kommer att göras i slutändan.

Relaterat problem : Hej Droid kille, jag och min vän fick nyligen drivit 5.1.1-uppdateringen för vår s6, min är en kant. Sedan uppdateringen, om vi är anslutna till wifi, är uttexterna väldigt sent och alla som ringer oss går direkt till röstbrevlådan. Jag kan inte hitta någonting om det här på nätet, jag har rest rest telefonen och följt anvisningarna på ett av dina inlägg. Ingenting verkar verkligen fungera, jag har också läst att jag inte kan återgå till 5.0.2 utan att hoppa mitt knoxmotstånd. Jag är osäker på vad jag ska göra?

och du chime in på det här alls. Vi har båda samma transportör (Rogers) han har den vanliga S6, jag har kanten, och vi båda har samma problem.

Det går inte att sätta upp samtalet och avsluta det på en Spring Galaxy S6 Edge

Problem : Jag bytte nyligen från T-mobil till sprint, på min T-Mobiltelefon (S6 Edge) kunde jag sätta ett samtal i väntetid och avsluta det samtalet utan att avsluta mitt ursprungliga samtal. Stort problem kan inte göra på Sprint, hjälp.

Svar : Vissa tjänster som är tillgängliga på en annan operatör kanske inte är tillgängliga på en annan så detta är helt och hållet ett leverantörsproblem. Det finns inte mycket vi kan göra åt det men rapportering av det kan bara driva din leverantör att agera på det.

Hör inte anropare efter firmwareuppdatering på Galaxy S6 Edge

Problem : Jag har nyligen gjort en mjukvaruuppgradering för min Galaxy S6 Edge och har nu problem med att höra mina kontakter när jag ringer dem eller tar emot samtal via det nätverk som använder, men allt går bra när jag gör Internet-samtal via whatsapp till exempel. Hur nedgraderar jag till föregående programvara?

Svar : Det är ett nätverksproblem. Jag vet inte om telefonen har tillhandahållits av din nuvarande operatör eller tjänsteleverantör, men om inte, då är problemet med tillhandahållande eller några inställningar. Du måste ringa din leverantör om det så att du kan få instruktioner vad du behöver göra i slutändan och om det var ett problem med tilldelning kommer telefonen att återförsäljas för att fungera i det nätverk du för närvarande är i.

Relaterat problem : Hej där! Det har gått några veckor sedan jag har använt den nya uppdateringen på min telefon. Nu när någon försöker ringa mig når de direkt röstbrevlådan. Jag kan inte ens få meddelandets popup-meddelande om att jag har fått en röstbrevlåda om jag inte startar om min telefon. Hur kan jag lösa problemet och ta emot telefonsamtal som då?

Tack så mycket för din hjälp jag behöver verkligen det, jag vet inte vad jag ska göra. Jag är med fido, min telefon är ok för staplarna och mitt konto är 0 $ så jag vet inte vad som händer.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Vi stöder alla tillgängliga Android-enheter och vi ser allvarligt på vad vi gör. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.