Hur raderar jag min Fitbit Versa?

Några av våra läsare har frågat oss hur man raderar sin Fitbit Versa. Genom att radera menar de hur man torkar bort sina poster och annan information från sin klocka. Detta kan göras genom en återställning som inte bara raderar dina data, utan också ger klockan tillbaka till fabriksinställningar och konfiguration. Din enhet blir som ny när du har raderat den.

Att göra fabriksinställningen på Fitbit Versa är inte komplicerat. Fortsätt läsa nedan om du vill lära dig hur du gör det eftersom jag kommer att ge dig steg-för-steg handledning.

Men innan vi går vidare, om du letar efter en lösning på ett annat problem, gå in på vår Fitbit Versa felsökningssida för vi har redan löst några av de vanligaste problemen med den här enheten. Vi har kanske redan publicerat artiklar som kan hjälpa dig med ditt problem. Eller, om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär eftersom vi kanske kan hjälpa dig med din oro.

Så här raderar du din Fitbit Versa ...

  1. Anslut Fitbit Versa till laddkabeln.
  2. Håll alla 3 knappar i cirka 15 sekunder tills Fitbit-logotypen visas.
  3. När Fitbit-logotypen försvinner släpper du nedre höger knapp, håll sedan kvar vänster- och övre högra knappen tills du känner en stark vibration. Detta indikerar att fabriksåterställningen inleddes. Den här processen kan ta flera sekunder och så småningom kommer den statiska logotypen att visas och enheten startar upp bilden på fabriksplatsen (säger gå till Fitbit.com/setup). Om du inte släpper knappen 'Nedre högra knappen' i tid, eller på annat sätt inte följer proceduren, kommer den statiska logotypen att visas snabbt och starta utan fabriksinställning.

Alternativt kan du bara öppna inställningsappen> Om> Fabriksåterställning.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

LÄS OCH:

  • Hur man laddar Fitbit Versa
  • Hur man fixar Fitbit Versa som inte alltid vaknar upp när skärmen trycks ner
  • Fitbit Versa Screen Wake fungerar inte längre när du vrider handleden
  • Hur man fixar Fitbit Versa som inte laddas ordentligt