Hur mycket data använder Skype och vad ska jag göra om det fortsätter att krascha?

Skype är en av de få snabbmeddelandetjänster som erbjuder samtal och videokonferenser via Internet. Du måste ha en stabil anslutning för att kunna njuta fullt ut av den tjänst som den erbjuder. En Wifi-anslutning rekommenderas men en stabil mobildataförbindelse skulle dock också göra, du måste ta itu med de avgifter som din operatör kan debitera om du går utöver ditt tilldelade datatillägg.

varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

  Tjänsteleverantörer debiterar vanligtvis för nedladdningsdata men det finns andra som också debiterar sina kunder för uppladdning eftersom båda fortfarande är dataöverföring. Du bör fråga din leverantör om du debiteras för uppladdningsdata eftersom om du använder Skype använder du både uppladdning och nedladdning, särskilt om du är på ett videosamtal.

  I det här inlägget kommer jag att ta itu med några problem som ställts av några av våra läsare. Den första frågan är hur mycket data använder Skype? Och det andra är hur man fixar Skype när det börjar krascha? Om du är en av användarna som undrar om de här sakerna, kan du fortsätta läsa eftersom det här inlägget kan hjälpa dig eller kasta lite ljus på dina frågor.

  Hur mycket data använder Skype?

  När du är på ett videosamtal laddar du ner och laddar upp nästan samma datamängd. För att ge dig en antydan om hur mycket data du faktiskt använder när du är på ett samtal med Skype, här är siffrorna ...

  • Skype-till-Skype-samtal: 50 kbps eller cirka 375 kB under en minuts samtal
  • Samtal till mobilnummer eller fasta telefoner: 6-20 kbps eller cirka 150 kB under en minuts samtal
  • Videosamtal mellan två mobiltelefonenheter: 500 kbps
  • Videosamtal mellan en mobiltelefon och en dator: 600 kbps

  Jag är säker på att det du vill veta är hur mycket data appen använder under videosamtal, så här är siffrorna för videosamtal beroende på videokvaliteten:

  • Standard videosamtal - mellan 60 MB och 130 MB per timme
  • HQ (hög kvalitet) videosamtal - mellan 180 MB och 220 MB per timme
  • HD (högupplöst) videosamtal - mellan 550 MB och 700 MB per timme

  Nu när jag redan har svarat på den första frågan är det dags att gå vidare till en mer pressande fråga ...

  Hur fixar jag Skype om det fortsätter att krascha?

  För det mesta kan orsaken till en appkrasch vara ett mindre problem med appen eller firmware men vi vet inte riktigt om vi inte felsökte. Med det sagt, här är vad jag föreslår att du gör om den här typen av problem ...

  1. Tvungen omstart . Det första du måste göra är att utföra tvångsstartproceduren, särskilt om det är första gången du stöter på problemet. Det finns en chans att det bara är ett resultat av ett mindre fel i firmware. För det mesta måste du hålla ned volym- och strömknapparna samtidigt i 10 sekunder. I andra telefoner kanske du bara måste hålla in strömbrytaren i 30 sekunder eller mer för att utlösa den tvingade omstarten.
  2. Återställ Skype . Om den tvingade omstarten inte löser problemet, måste du göra det efter appen själv. Rensa cache och data så att de återställs till standardinställningar och konfiguration. Om problemet bara är med appen är den här proceduren mer än tillräckligt för att fixa den. Du måste logga in på ditt konto när problemet är rätt. Men om problemet fortsätter efter detta har du inget annat val än att göra nästa procedur.
  3. Avinstallera Skype och installera om det . I vissa fall kan uppdatering av den problematiska appen göra tricket, men i det här fallet skulle det vara bättre att helt enkelt ta bort den från din telefon för att också ta bort alla dess kopplingar till firmware och andra applikationer. Ladda sedan ner Skype från Play Store och installera om det.

  När det gäller att fixa problem med tredjepartsapplikationer är dessa procedurer mycket effektiva och jag är övertygad om att en av dem som löser problemet med Skype på din telefon.

  Anslut oss

  Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

  varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

  TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.