Hur mycket data använder Pandora och vad man ska göra om det kraschar

Pandora Radio eller helt enkelt Pandora är en musikströmningsapp så det behöver internetanslutning för att fungera korrekt. Streamingen fungerar oavsett om du är på mobildata eller är ansluten till Internet via Wifi. Du kan använda tjänsten gratis men om du är en ljudfil, kan det hända att du lyssnar på musik med en bitrate på 128 Kpbs. Det är anledningen till att många användare betalar för premiumtjänsten som erbjuder högre bithastighet och andra funktioner.

varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

  I det här inlägget kommer jag att ge dig lite information om hur mycket data Pandora Radio använder när du strömmar och hur du fixar det när det börjar frysa eller stänga. Vi har fått en hel del rapporter från våra läsare om den här appen som fortsätter att krascha av någon okänd anledning. Vi kommer att ta itu med sådana problem i den här artikeln. Så om du är en av de användare som är felaktiga av vissa problem kan du fortsätta läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig.

  Innan vi fortsätter, om du letar efter en lösning på ett problem med din telefon, försök att bläddra igenom våra felsökningssidor för att se om vi stöder din enhet. Om din telefon finns i listan över våra enheter som stöds går du till felsökningssidan och letar efter liknande problem. Använd gärna våra lösningar och lösningar. Oroa dig inte att det är gratis. Men om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

  Hur mycket data använder Pandora?

  Kom alltid ihåg att ju högre ljudkvalitet, desto högre bitrate; ju högre bitrate, desto högre data som används. Låt mig försöka förklara det i siffror ...

  • Pandora Free Edition via Wifi - om du lyssnar på din favoritradiostation med den kostnadsfria versionen av appen via Wifi, är standardbithastigheten 128 Kpbs och mer eller mindre kommer appen att använda cirka 60 till 70 MB per timme.
  • Pandora Free Edition via mobildata - som standard kommer Pandora radio att strömma musik på 64 kbbs när den upptäcker att telefonen är ansluten till internet via mobildata. Så det kommer att använda ungefär 30 MB per timme av kontinuerlig strömning.
  • Pandora Premium Edition - om du har ett premiumkonto skulle bitraten vara på 192 Kbps oavsett om du använder mobildata eller Wifi. Medan betyder att du kommer att använda cirka 90 MB per timme.

  Du kanske inte känner till påverkan av dataanvändningen av den här appen om du bara strömmar i en timme eller två. Men försök strömma över mobildata i 24 timmar eller så och du skulle veta att även om det går ut med 64 Kbps, skulle det fortfarande inte vara idealiskt att använda sådan tjänst om du inte är på Wifi.

  Hur fixar jag Pandora som fortsätter att krascha?

  App-kraschar händer hela tiden och oftare är problemet bara begränsat till appen. Det finns dock andra faktorer som du också måste tänka på som kompatibilitetsproblem samt faktorer som orsakas av firmware. Så för att felsöka Pandora som kraschar oftare, här är vad du behöver göra ...

  1. Tvinga om att starta om telefonen först - innan du gör något felsökningsförfarande är det bäst att du lägger en minut eller två på att göra en tvångsstartprocedur för att utesluta möjligheten att problemet bara orsakas av mindre systemfel. Beroende på vilken enhet du kanske måste du hålla ned volymknappen och strömbrytaren tillsammans i några sekunder. På andra enheter kan det hända att du bara behöver trycka på strömbrytaren i en minut eller två.
  2. Återställ Pandora-appen - efter den tvingade omstarten och Pandora-appen fortfarande fortsätter att krascha eller stänga, måste du återställa den genom att rensa cache och data. Du kan göra det genom att gå till Inställningar och till telefonens applikationshanterare. Detta tar bort alla appens cache och datafiler som den har samlat. Om problemet bara är med appen måste den här proceduren räcka för att fixa den. Men om det fortfarande inte fungerar ordentligt efter det, kan du prova nästa procedur.
  3. Avinstallera / installera om Pandora - detta åtgärdar möjligheten att appen inte längre är kompatibel med firmware eller behöver uppdateras för att fungera korrekt. Istället för att bara uppdatera appen är det bäst att du avinstallerar den för att ta bort alla dess associeringar med firmware och andra appar samt ta bort alla eventuella skadade datafiler. Öppna sedan Play Store och ladda ner Pandora igen.

  Dessa tre procedurer räcker ofta för att lösa app-relaterade problem. Jag hoppas att de också fungerar för dig.

  Jag hoppas att detta sätt att lägga till har hjälpt dig på ett eller annat sätt. Snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela detta inlägg till dina vänner eller personer som också kan ha liknande problem. Tack för att du läser!

  Anslut oss

  Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

  varumärkeBästa förbetalda planslingorPris

  TelloBlack Friday-erbjudanden
 • 4 GB + Obegränsat Talk & Text GRATIS
 • Inget kontrakt, inget åtagande
 • Uppgradera eller nedgradera när som helst
 • Kontrollera pris

  * Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.